Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Sobecka z Torunia apeluje do Kaczyńskiego o poszerzenie koalicji antypolskiej. |
W tym roku tak jak i w poprzednim można rozliczyć się z podatku przekazując 1% podatku PIT dla Macieja Kowalewskiego wspomagając jego leczenie Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" KRS: 0000037904 W rubryce "informacje uzupełniające" - 9996 Kowalewski Maciej www.maciekkowalewski.cba.pl 1% podatku PIT można przekazać również dla Pauliny, wspomagając jej leczenie: www.dlapauliny.pl Z serdecznymi pozdrowieniami nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Sobecka z Torunia apeluje do Kaczyńskiego o poszerzenie koalicji antypolskiej. |
Nie bierz mBank i nie polecam mam tam konto i za każdym razem jak się zaloguje to tylko informacje o zmianie regulaminu banku i opłatach lub przerwach technicznych już weszło w życie powiedzenie że w mBanku miesiąc bez zmian regulaminu to miesiącem straconym i ludzie nie wiedzą za co płacą i na czym stoją ,a po drugie nie ma w tej Łomży żadnej placówki tego banku więc tym bardziej nic nie można załatwić ani kasy przelać .
|
|
Re: Poseł Sobecka z Torunia apeluje do Kaczyńskiego o poszerzenie koalicji antypolskiej. |
ja ma w deutsche bank i mi sie podoba. za nic nie płace tylko raz w miesiącu musze zapłacić kartą w sklepie bo inaczej odciągną 5zł he ale to nie problem raz w miesiącu płacić gdzieś kartą. polecam! pozdrawiam:)
|
|
Bardzo proszę Admina o resekcję tematu. Autora rozpiera, niech s...dala:-)
|
|
ja mogę zrobić komórką :) bd tanio :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |