Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antyklerykalna Partia Postępu RACJA |
osobiscie wole 103,6 s± tam dobre wiadomosci i fajne reportaże
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antyklerykalna Partia Postępu RACJA |
Drogi Piotrze Dobrze,że masz takie podej¶cie do tych spraw.Jednak większo¶ć prawdziwych łomżyniaków (od urodzenia mieszkaj±cych w Łomży )często s±dzi inaczej .Istnieje w ich umysłach i ¶wiadiadomo¶ci podobne jak napisałem wyżej podej¶cie do ludzi z Białegostoku i wszystkiego co z tym miastem jest zwi±zane.Po prostu w Łomży nie lubi się Białostoczan i taka jest zwykle prawda.Nie ma co temu zaprzeczać .To,że ty masz takie a nie inne z Białostoczanami kontakty to nie znaczy,że większo¶ć mieszkańców ma taki jak ty stosunek w tej sprawie.A większo¶ć białostoczan również sympati± do nas nie pała. Zreszt± ty nie jeste¶ łomżyniakiem od urodzenia więc w tej kwestii masz inne zdanie.Lecz ci co tu mieszkaj± dłużej często my¶l± inaczej. Powiedz,że jest inaczej. Pozdrawiam.
|
|
88,8 FM - to polityczny bigos, brak profesjonalizmu i kiepskie informacje. Wolę 103,6 FM - maj± ¶wietne serwisy i coraz lepsz± muzykę.
|
|
czy kto¶ ma jakie¶ fotki z występu E.Bartosiewicz w Łomży z 16 czerwca 2002. ????? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
-mamy też niezawodnego Pana Jarotę, który zawsze znajdzie bzdurę odpowiedni± do sytuacji(patrz:forum POLITYKA)...tak więc na nudę i powody do rwania włosów z głowy nie będziesz mogła narzekać..:-))))) Pozdrawiam:
|
|
Pewnie ludzie maj±, ale jeszcze nie wywołali kliszy :) A tak na marginesie, to jak się sprawuje Edyta na koncercie? Warto i¶ć, gdy będzie okazja?
|
|
AMEN
|
|
jaki¶ czas temu słuchałem w pracy RadioZet.... ...ale ostatnio tylko Nadzieja..... znacznie pozytywniej i spokojniej.... :)
|
|
Pomóżmy Platformie w Łomży. Maj± vakat skarbnika. Skład Zarz±du Oddziału Łomżyńskiego PORP Skarbnik vacat No to pomożecie ?!
|
|
Pomożemy, ale jaka jest ta kasa? Jako¶ ta PO kojarzy mi się z UW: kiedy były "chabory" do wzięcia - to szefami byli profesorowie itp. Kiedy nie ma już tych apanaży - to szefem zostaje kierowca Frasyniuk. A tyle było o¶wiadczeń o bezinteresownej "służbie narodowi" w tej partii inteligentów. Gdzie s± teraz "te patrioty"? Wylazło szydło........mnie to nie zaskoczyło. Kubusz
|
|
S±dzę, że nie odbiega ono od przeciętnych statystyk krajowych. Co do miejsc na łonie natury...hmmmm... chyba nie ma tych szczególnie uczęszczanych czy też może nigdy się nie natknęłam na nikogo w "szczególnej" sytuacji w tym samym miejscu... Każdy ma swoje małe prywatne miejsce oddalone od ludzkich oczu :) Pomijam tu tych, którzy lubi± skoki adrenalinki i gustuj± w miejscach publicznych na zasadzie "przyjdzie kto¶, czy nie...zauważy, czy nie..." (nie wiem czemu ale nasuwa mi się tu Bona, a może się mylę?). Pozdrowienia.
|
|
A znów to my pierwsi mówili¶my jak to będzie wygl±dało :) Ach ci narodowcy zawsze co¶ musz± zwęszyć. Pozdrawiam
|
|
A co s±dzicie o LO II? Ostatnio cieszy się spor± popularno¶ci±, a kandydatów w tym roku było więcej niż do "jedynki". Czyż nie jest to pocz±tek końca dominacji tego zasłużonego LO?
|
|
¦ledziu, my¶lę, że prawdziwy łomżyniak to ten, kto: - mieszka w Łomży od urodzenia - człowiek przyjezdny i mieszka w Łomży od ....lat - jw. i czuje się łomżyniakiem - jw. i wszedł w zwi±zki z osob± mieszkaj±c± w Łomży.... .....PRAWDZIWYM łOMŻYNIAKIEM JEST TEN, KOMU NA TYM MIE¦CIE ZALEŻY CHOD¬BY BYŁ NAWET Z GRENLANDII! Pozdrawiam więc wszystkich łomżyniaków.
|
|
Warto sie spotkać.
|
|
.......W¶ród serdecznych przyjaciół psy zaj±ca zjadły. Jeżeli kto¶ miał jakie¶ złudzenia co do tzw "Łomzyniaków" w Białymstoku i ich wsparcia dla miasta, to kolejny raz dostał chyba to, co mu sie należało. (np: pałk± po głowie na pobudzenie logicznego my¶lenia) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Znalazłem ostatnio tak± stronkę: http://www.ivrp.republika.pl. Bardzo mi się podobała. "Troszkę" przesadzono jednak chyba z nacjonalizmem, ale cóż zrobić - taki był zamysł autora. Zbych
|
|
niestety tylko dla niektorych bylo to mozliwe,malolatow nie wpuszczali http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=430&t=430 Pozdrawiam Ellena
|
|
Nie miała¶ zaproszenia ?
|
|
Tia dyskryminacja kobiet:)) ja takze nie mialam zaproszenia;)))
|
|
Evaa & Ellena, Nie płaczcie, nie warto. Następnym razem może będzie lepiej. Nie odchodĽcie !!!!!!!!!!!!. Może czacik? Pozdrowienia
|
|
Pozdrawiam także;)))
|
|
Re: |
To wygl±da, jak pretensja do garbatego, że ma proste dzieci. A może przegl±darka pokazuje tylko rzeczywiaty stan naszego biznesu (jego otwarto¶ci na współczesne media) ? Cypi
|
|
Witamy Cię Bożeno w Łomzy - serdecznie, chociaż wirtualnie. Mamy nadzieje na Twoje czestę z nami kontakty. Jest wiele sposobów dostępu w Łomży do sieci i zasadniczo nie odbiega to od warunków amerykańskich. Może to być ł±cze ISDN lub SDI. W niektórych rejonach miasta pojawili się osiedlowi dostawcy usług internetowych. Nic nie stoi na przeszkodzie, by załatwić takie podł±czenie. Komputery w Łomży sprzedaje kilkana¶cie/kilkadziesi±t firm, w tym również prowadz±ca ten portal firma Speed. Adres znajdziesz w stopce. My¶lę, że w sprawie podł±czenia do internetu też dobrze poradz±. Pozdrawiam Zbych
|
|
Tadek tak mnie rozsmieszyło zdanie ktore napisales ze nie moglem sie powstrzymac aby sie tu zarejestrowac i skomentowac . Mianowicie chodzi mi o to : Jest wiele sposobów dostępu w Łomży do sieci i zasadniczo nie odbiega to od warunków amerykańskich. Może to być ł±cze ISDN lub SDI. Nie wiem co sie kryje pod slowem zasadniczo ale wedlug mnie to sdi i isdn jest popierdulka w porownaniu tego jakie lacza oferuja i co najwazniejsze za jaka cene w USA . Bo tam takich firm jak TPsa to jest na pęczki, a oprocz tego sa firmy które zajmuja sie tylko internetem dla ludzi więc piszacze w lomzy internet nie odbiega od Usa (cena i jakosc usług, szybko¶ć lacza ) to sie chlopaku chyba nie znasz :) bez urazy ,ale niech dowie sie Bożena że u nas w mie¶cie internet jest do dupy i drogi
|
|
OK... a czy moglby mi ktos powiedziec jakie sa ceny za internet, najlepiej DSL, gdzie nie trzeba byloby placic juz za polaczenie telefoniczne. Jak szybkie jest polaczenie? Czy - w momencie kiedy chcialabym uzyc webcam, czy jakis net video meeting to komputer dzialalby OK, czy by sie zawieszal? Czy moglabym dokonac jednorazowej wplaty rocznej za abonament? Dzieki za odpowiedzi, na prawde jestem wdzieczna !!!
|
|
Dzieeeeeeeeeki ogromne za szczegolowe odpowiedzi!!! Napawde bardzo mi pomogly! Goraco pozdrawiam!
|
|
Czego¶ tu nie rozumiem. Wła¶nie wczoraj moi znajomi ( zdecydowanie znaj±cy się na piwie) orzekli, że Łomża z beczki na Starym Rynku była wy¶mienita. Może znowu moda na narzekanie ? Z braku konceptu ? Cypi
|
|
Cze¶ć. Fajna stronka. Słuchajcie, gdzie mgłbym odpocz±ć w waszych okolicach? Chodzi o miejsce no i co musze zobaczyć. Mam 7 dni 4 osoby. Dzieki
|
|
Witam Denerwuje mnie fakt, dlaczego w Łomży jeżdż± tylko poci±gi towarowe. W naszym mie¶cie jest duża stacja kolejowa i można j± wykorzystać także dla ruchu osobowego. To wstyd że takie miasto ostało się bez koleji. Wystarczy tylko zadbać o to i poci±g relacji Warszawa Zach. - Ostrołęka przedłużyć do Łomży. Przecież tylu studentów dojeżdża z Wawy do Łomży i odwrotnie. Ale łomżyńscy włodarze olali sprawe.
|
|
Ja uważam że supermarket powinien być w Łomży, ale gdzie¶ na Poznańskiej albo na Zawadach. Po co mamy jeĽdzić do Makro do Białegostoku jak można to samo kupować w Łomży. Zbych
|
|
Fakty historyczne znam - na maturze zdawałem historię. Masz rację co sytuacji gospodarczej. W okresie stagnacji trudno mówić wogóle o czym¶ nowym w Łomży, znacznie tańszym w realizacji niż kolej.
|
|
.....to jest dziwne.... |
Radzę z do¶wiadczenia: najlepszy będzie taki piesek, którego pokochacie. Więc bierz nawet kundelka i naucz dziecko KOCHAĆ TO ZWIERZˇTKO. One po to tylko istniej±. IdĽ z dzieckiem do opuszczonych i nieszczęsliwych piesków i niech ona wybierze tego, do którego drgnie jej serce. Pozdrawiam. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
1 sierpnia...? ....rozumiem - ładna data... półmetek wakacji młodzieży szkolnej.... pocz±tek miesi±ca..... ....a moze co¶ poza tym....? ....może data w której zaszczyciłe¶ nas swoj± obecno¶ci± na padole ¶miechu i łez.... kilka ładnych lat temu...? Czasem tam bywam.... może i 1 sierpnia się pojawię..... ale czy zostanę rozpoznany...? ;)))) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |