wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szechter z wyborczej pada...

No tak kapłanów nie było przy Bożym narodzeniu, oni byli obecni przy Bożym ukrzyżowaniu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szechter z wyborczej pada...

a ci co grali na górze to podobno są z Łomży ,a nie z B-stoku. zespol nazywa sie ''BLEF,, w przyszlym roku wychodze za mąz i u mnie tez muszą grac!

dziekuje

wgram ci za 2 piwa...
bo zapewne wgrasz wersje nieoryginalna

no dlaczego ?????????????????

Treść jest ukryta

Love0066 nie ma za co;)

Zbychu spróbuj tego..

http://windowsmobile.com.pl/Download/Programy/Internetowe/Skype,2.5,for,Windows,Mobile.html

Andy C cos nie umiem tego zrobic he he mam to na lapie i nie moge polonczyc tego z telefonem ajc ajc

to skladaj wniosek o zwrot vatu, kontrola bedzie napewno :)

Love0066 kabelkiem podłączasz kome i powinien się pokazać komunikat że wykrywa nowe urządzenie ?

na allegro poszukaj ;p

ale mam tylko enrgi 15 vat

Gołaszewski jest ok, ale tylko prywatnie
w szpitalu bywa mniej pomocny

To ten ptak na łańcuchu lata?

a na samsunga dotykowego też można?

Dzięki za odpowiedzi . :)

Anitka92 akurat ja nie siedziałem pod ścianą całą noc bo nie po to tam poszedłem, widać że jesteś powiązana albo z ta restauracją albo z tym zespołem, nigdy w życiu bym ich nie wziął na swoje wesele, na sylwestrze w perle bawiło się ponad 400 osób w 3 salach, gdzie na te 3 sale maja jedną kuchnię, więc nie dziwne że sie nie wyrabiali z jedzeniem, poszli na ilość i tyle, co do zespołu: wg Ciebie super fajny zespół? to czemu oni nie znali tekstów piosenek? jednym słowem jestem rozczarowany tą restauracją i nie wiem jak będą musieli się starać żebym tam wrócił i urządził tam cokolwiek. dodam że bawiłem się na górnej sali.a nazwa zespołu mówi sama za siebie ;)

a co to za różnica dotykowy czy klawiaturowy ;)

Może ktoś wie czy dziś PKSy jeżdzą?

toś to siok

No to dobrze;] Dzięki

masz strone to zamawiaj.

Nie prawda, dzwonilam do PKSow i normalnie dzis jezdza autobusy :)

Zal du.pe sciska jak to wszystko czytam.i o tym co pisza organizatorzy i o wypowiedziach forumowiczow.
moze lepiej kwestowac bez zadnych atrakcji. mam nadzieje ze dowiemy sie o kosztach organizacji tej imprezy w lomzy.

Takie:)
http://wptr.pl/index.php?dz=praktyka&pdz=numery&sekcja=zg&ps=22

Jednym słowem organizacja do du..!

Gessler przed i po :)

re: nie dotyczy
Tu chodzi o srawę ważniejszą: endecja i przydupasy (bezmyślne zresztą) obawiają się, że tracą rząd dusz. Nie chcą, aby ktoś poza wiadomą opcją mógł porwać za sobą młodzież, uczyć otwartości na świat, kreatywności i empatii. O kasę zresztą też im chodzi. Więc pytanie brzmi: na jakim etapie rozwoju mamy być (a podobno ponad 10 lat temu zaczął się wiek 21)? Jak to się ma do tolerancji i pluralizmu, nie wspominając już o demokracji, skoro przemilcza się fakty typu idiotycznych plakatów w Poniatowej, przeciwko którym buntuje się światła część kleru czy pobicie przez Grabowicza, proboszcza z Sokół na Podlasiu , dwa lata temu, piętnastoletniego wolontariusza? Jak więc jest? Czy narkotyki są naprawdę wynalazkiem p. Owsiaka? Seks też? A co się dzieje wokół boisk szkolnych przy dziewiątce, siódemce, piątce itd. wieczorami? Dlaczego nie mówi się o tym? Owsiak to temat zastępczy na niewygodne sytuacje? Pozdr.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
nieruchomości
Do sprzedania mieszkanie w Łomży, ul. Kaznodziejska o pow. 31,60 m2, I piętro, 1 pokój.
tel. 698506416
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org