Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stary program Tuska działa lepiej niż \"pisowskie\" Mieszkanie Plus. |
szachmat taki zaborczy jesteś????? a nie lubię kotów mam pieska co ma 18lat on gryzie nie przyjaznych ludzi do mnie wiec uważaj:))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stary program Tuska działa lepiej niż \\\"pisowskie\\\" Mieszkanie Plus. |
i pianino ... TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Hehe musieli by mi dać kasę za wstęp żebym rozkręcił dene imprezy:)
|
|
To mi muszą płacić ze chce do lokalu wejść:) no kurna nie mogę sobie swobodnie z dziewczyna bo jakiś fajansiarz przed chwilą wciągnął scieżkie amfy przez nos poje,,,ni narkomani z bogatych rodzin:)))
|
|
Manie omanie-;)
|
|
już nie deklarujcie sie tak bo i tak będzie to samo co było i tak haahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahaha
|
|
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! Dla mnie to był dobry rok ,szczególnie jego druga połowa ,tu poznałam fajnych ludzi i z tego powodu bardzo się cieszę :) Wszystkim forumowiczom życzę udanej zabawy Sylwestrowej , szczęścia, dobrego zdrowia i powodzenia w Nowym Roku :) http://www.youtube.com/watch?v=vaCeBsu8f9o&feature=player_embedded :)
|
|
Barbara777, widziałem CIĘ dziś jak podbierałaś chleb gołębiom na Starym Rynku ,oj bardzo brzydko, biedne golębie
|
|
Omania Kochaniutka nie do końca jesteście tacy przyjaźni jak mi się wydaję. Kurka wodna jak bym Tobie naprawił lapa i źle bym to zrobił czułbym wzrok na swoich plecach takich masz obrońców::
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |