Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyjazd na Białoruś a ubezpieczenie |
Patrzę, że obrońcę Wiszących Ogrodów zatkało... To dołożę jeszcze trochę wrażeń z mojej wizyty w tej "restauracji": 1. Kelnerka posadziła nas przy stole, który miał rezerwację za półtorej godziny. Oczywiście z wiadomych względów (CZAS OCZEKIWANIA!!) nie zwolniliśmy stolika. Słyszeliśmy, jak kelnerka "usprawiedliwiała" się przed tymi gośćmi, wskazując na nas palcem: TAMCI jeszcze nie zjedli, ale zaraz ich WYPROSZĘ. Doprawdy pełen profesjonalizm! 2. Moje dziecko dostało twardy kotlet schabowy (też po czasie: 1h 20min :-) z dchodzącą panierką 3. Kolejna osoba z naszej grupki dostała informację od kelnerki, że żeberek zabrakło, ok, rozumiem, ale ta informacja pojawiła się po godzinie od złożenia przez nas zamówienia. 4. Grzane piwo było ZIMNE 5. Sosy, które M. Gessler radziła podawać do np. kartaczy nie pojawiają się, ba, nawet nie są proponowane przez "profesjonalną" obsługę. 6. Nie można się dłużej zastanawiać, bo kelnereczka krzyknęła: To, co w końcu, piwo? bo ja czasu nie mam! RESTAURACJA PEŁNA KLASY!!! Przejadą się sami, fala ciekawskich się przetoczy i zostanie PUSTA DZIURA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyjazd na Białoruś a ubezpieczenie |
MNI telecom, dawny Szeptel
|
|
"Prawdziwa drożyzna będzie na porządku dziennym za 2 dni. Wtedy dopiero się zacznie narzekanie. Life is life." a cóż za kataklizm się zbliża ?? Alma - jestem na Tak, byle nie w "centrum" ;-)
|
|
a skąd mam wiedzieć, Polska to dziwny kraj
|
|
ot, taka mentalność sfrustrowanych ludzików, mających pretensje do wszystkich i wszystkiego, szara nasza rzeczywistość
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |