Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Monitorowanie tresci rasistowskich |
Niemcy, Ekwador i Kostaryka - to grupowi rywale polskich piłkarzy na przyszłorocznych mistrzostwach świata w Niemczech. Co sądzicie o losowaniu? Chociaż w mistrzostwach nie ma słabych zespołów. Polska grupa wydaje się być nienajsilniejsza. Losowanie dla Polski było dość szczęśliwe. Polacy powinni wyjść z grupy. Dalej to się okaże. Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Monitorowanie tresci rasistowskich |
Polska została przydzielona do grupy z Niemcami, Kostaryką i Ekwadorem. Jakie szanse mamy na wyjście z grupy? Co sądzicie o losowaniu-szczęśliwe, czy nie dla Polski?
|
|
grupa najłatwiejsza, Niemcy gospodarz ale od kilku lat nie grają jakoś porywająco-no ale to Niemcy i gospodarz, ale lepiej z nimi niż z Brazylią, Argentyną, Francją, Anglią... Kostaryka i Ekwador to nie są słabe drużyny ale i nie mocne, typowi przeciętniacy i z nimi powinniśmy sobie poradzić, no i grają w miare tylko u siebie a z Ameryki do Europy daleko to i gra nie będzie jak w domu, i kibice nasi będą, więc myśle, że dzięki Janasowi i zachowaniu przez piłkarzy pokory do przeciwników awansujemy bez problemów. Do boju Polskoooooo!!!!:D Chociaż wszyscy mogą dostrzec zewnętrzne okoliczności, nikt oprócz mnie nie powinien rozumieć sposobu, w jaki zwyciężam. Dlatego po osiągnięciu zwycięstwa nie powtarzam tej samej taktyki, lecz w następnej walce odpowiadam na zaistniałe okoliczności.
|
|
...to samo chciałem dopisać.... ale się opanowałem :) swojego czasu używałem takiego znacznika: <META name="generator" content="Notepad">
|
|
Zaraz zrobimy tabelkę i oznaczymy kto co oglądał :D ...naniesiemy na wykresik, małe aproksymowanko i będziemy wiedzieć kiedy madajowi trzeba życzenia urodzinowe składać :D
|
|
Maćku coś mi się widzi iż ten Ptyś to jakiś wieczny jest, tyle że z bajki ewoluował do wirusa internetowo-forumowego :D
|
|
takie stare i o bajkach gadają :P wstyd :) hehe
|
|
Znałam Wojtka, znam jego żonę Aldonę i synka Mikołaja. Nie potrafię znaleźć słów i opisać co czuję.Tragedia.
|
|
Wszystkie telefony w książce telefonicznej są już nieaktualne, bo nie mają "zero_kierunkowy"... Robimy konkurs na takie wpadki na tejże stronie? (oczywiście tylko po to, żeby pomóc je poprawić)
|
|
Nie chcę wymieniać z nazwiska... ale są to byli już koledzy. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |