Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowa paria Ryśka Petru |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowa paria Ryśka Petru |
Cmyku Dziękuję. Pozdrawiam.
|
|
ref
|
|
Do aniaa11-Ona też miała robione goldwellem.?!A salon też niezłą ma renomę.Ale nie o reklamę tu chodzi tylko o opinię A ty strasznie lecisz na reklamie pracujesz tam czy co ?
|
|
praca społeczna w Polsce to żart ciekaw jestem jak ty Kobieto byś cały rok pracowała a potem na miesiąc brała urlop żeby jako wolontariuszka zbierać i liczyć kasę z której nic nie dostaniesz a to że ktoś znalazł sposób na życie z tej działalności... dla mnie to najprzejrzystsza instytucja w Polsce która daje sprzęt, żadna tam pomoc społeczna czy też caritas nigdy nie pomoże tym co pomocy potrzebują tak jak WOŚP, więc przestań jęczeć że Ci nie spłynęło
|
|
to, że nie wiedzą jak obsłużyć sprzęt to chyba nie jest wina Jurka! Może jeszcze powinien zapłacić za szkolenie, serwis, i dodatkowe wynagrodzenie za to, że ktoś zgodzi się korzystać ze sprzętu, który dostał za darmo? O co wam ludzie chodzi z tym Owsiakiem? Pomaga służbie zdrowia, przy okazji sam coś przeje, ale to chyba normalne i sprawiedliwe! Dzięki niemu w szpitalach wprowadzono przesiewowe badanie słuchu, dzięki czemu... a po co mam się tu rozpisywać... Powiem Wam tylko taką ciekawostkę: każdy szpital w Polsce dostał sprzęt do tego badania kilka lat temu wraz z kompletem jednorazowych końcówek tzw smoczków. A jak te końcówki się skończyły to Szpitale zażyczyły sobie żeby Owsiak im te końcówki dostarczał za darmo, bo jak nie, to nie będą robić tych badań, mimo że to są groszowe sprawy. To tak jak byście komuś dali w prezencie auto, a obdarowany postawił przed wami warunek: Będę nim jeździł, ale musisz mi go tankować:) Albo ekspres do kawy, a on zażyczy kawę, albo k.u.r.....a czajnik a On każe Wam kupować mu herbatę! Czy to normalne? I na zakończenie, oczywiście Owsiak co roku płaci i rozsyła te "smoczki" żeby Wasze dzieci miały wcześniej wykrytą wadę słuchu. A jak jest wcześniej wykryta wada, to można dziecko tak pokierować, żeby rozwijało się normalnie, albo całkowicie wyleczyć. Wiem bo przerabiałem to z moim dzieckiem i nie pierdu-pierdu, że jest inaczej.
|
|
o mr_ masz jednak ludzką twarz :)
|
|
a już przyjęli Ciebie tam? bo widziałem ofertę wczorajszą... "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
ale k.... jaja Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |