Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drogi pomnik Lecha Kaczyńskiego w Warszawie. |
EVP - Transkommunikation Teil 1 http://www.youtube.com/watch?v=3NFC7IL5jG4 The Day I Died http://www.youtube.com/watch?v=9AtCFGMuQSU
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drogi pomnik Lecha Kaczyńskiego w Warszawie. |
Cwiartke jak najbardziej się da, ale ciężko u nas o placyk do driftu. Pomijam to, że każdemu z osobna trzeba będzie łopatologicznie tłumaczyć co to jest ten drift.
|
|
bocianka jak na ciebie przystało błyszczysz ptasim móżdżkiem. Wyluzuj i nie rób siupy z ludzkiego odruchu serca.
|
|
aliorbank, nie placisz za nic a tym bardziej za przelewy i pobieranie pieniedzy na granica nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
slyszalem ze znalezli go bez kilku narzadow ale nie wiem
|
|
onaion napisał(a): > a którzy agenci pobierają marżę? pierwsze słyszę. Łatwo > to sprawdzić, np cena obozu w firmie xxx 1200 zł , u agenta > taka sama, wiem, bo kupuję obozy letnie dzieciom, i nigdy nie > miałem ceny wyższej nawet o grosz. > Zatem, jeśli możesz napisz mi skąd tak wysoka marża? No i > kto taka taktykę stosuje? -to już ku przestrodze dla innych > Widze, ze kolega slabo jest zorientowany w turystycznej rzeczywistosci. W sumie nie o tym traktuje glowny watek... ale wywolany do tablicy udziele wyjasnien. Pytasz, ktorzy agenci pobieraja prowizje - odpowiadam: -Wszyscy. Tak samo agent nieruchomosci, placisz za mieszkanie zgodnie z cena w ogloszeniu, a po tranzakcji agent dostaje procent od tranzakcji. Na tym opiera sie dystybucja wielu towarow i uslug. Podobnie jest w ubezpieczeniach i turystyce. Firma organizujaca wyjazd, zleca sprzedaz swojej imprezy swoim agentom z ktorymi ma podpisane umowy agencyjne. Cena jest taka sama ale zawiera w sobie koszta oplacenia prowizji od sprzedazy i ja zawsze ponosi klient.Czyli agent nie dolicza sobie dodatkowej oplaty, tylko dostaje ja od orgamizatora po sprzedaniu danej oferty. Mam kolezanke, ze studiow, ktora pracuje w biurze i za kazde sprzedane miejsce wyjazdu biura z poludnia Polski dostaje 250zl, przy koszcie calkowotym okolo 1600zl za wycieczke. Czyli na zasadzie, widzisz jelenia, to wal go po rogach. Dlatego wlasnie polecam male lokalne biura, bo sa tansze i rzetelniej podchodza do wywiazywania sie ze swoich umow. A w molochach wszystko idzie na mase i tzw. sztuke.
|
|
http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=Betrayal_of_Trust&Player=wm
|
|
Jestem za oksana, adamoxx jestes zalosny..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |