Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski wspierany przez KLER |
Adamos czy ty musisz każdy temat rozpieprzać. Jest załozony w celu dyskusji o osobistych odczuciach, a nie o tym, co jest sprawą właściciela.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski wspierany przez KLER |
@Adamoxxxx – ja Ci odpowiem za Nią – Skłodowska. I znów facet musi pomagać”kobieto puchu marny”;) Ja nie twierdzę że kobiety są upośledzone!! Niestety! ale nie można, sztucznie zapłodnić kobiety, bez udziału żywego męskiego plemnika{ czy jak tam się to zwie} może się mylę? Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Oksana widzę że zostałaś osaczona przez tzw. mężczyzn... Prawda jest taka że jest tu dużo inteligentnych kobiet .. tylko w tej chwili są zajęte czynnościami codziennymi typu praca porządki w domu a takie typy odstraszają bo nic nie wnoszą do postu tylko się czepiają...
|
|
to wlasnie moje osobiste odczucie money
|
|
Nie traktuje z gory, ja jestem na gorze i nic na to nie poradze :-)
|
|
@oksana – Dzięki za uznanie :).
|
|
adamosxx Maria Curie Skłodowska
|
|
adamosxx dla tego nie wie jak smakuje kawa :):) Bo nikt nie ma ochoty sie z nim napic :):):) Roberta
|
|
Hahaha 180 km na Alasce no może na 2 sztukach, zdradziłeś się że jesteś z grona druciaży montujących byle co do wszystkiego i muwiących panie bęzdie ok,to że producent podaje że jest do 150km to jedno a realnie nadaje się on do 90 km,stabilny reduktor to taki co nie przekracza spadku ciśnienia poniżej 0.20 bar W łomży przeważnie wszustkie warsztaty montyją gotowe Kity od AC w skład kturych wchodzą [Stag 4 Valtek i Alaska]
|
|
Oksana na pisz do mnie na subhuman5@wp.pl ? :)))
|
|
Jeśli Rosmany, CCC czy inne Biedronki buduje inwestor prywatny to jego decyzja, ryzyko i jego włożona kasa. Straci to swoje a my cieszmy sie że coś się buduje. Obawiałbym sie gdyby to Pan Czerniawski czy Sasinowski czy inny MOSiR coś budował bo wtedy na 100% deficytowe i my podatnicy bysmy do interesu dopłacali.
|
|
adamosxx kobiety chodząc po mieście zastanowią się który to desperat adamoxx:))) boja się Ciebie:(
|
|
wiecie na czym kryzys polega dam przyklad to ze prezes banku mial 300tys na miesiac a teraz 100tys no tragedia z czego on dzieci wyzywi 200tys w plecy to jest po chlopsku pojecie kryzysu to sie k u r wa sluchac nie chce szmaciarzy mediow
|
|
Tu sroczka kaszkę wżyła tu sobie ogonek sparzyła temu dala na łyżeczkę temu dala na miseczkę temu dala do fartuszka temu dala do garnuszka a adamosxxowi nic nie dala-tylko ogonek urwała i frrrr..poleciała do laska po nowego ptaszka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |