Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska wydaje najwięcej w całej UE zezwoleń na pobyt osobom spoza Unii! |
RysiekZbronowa wiec jednak jesteś cioto i to wielką cioto więc mordę zamknij :))))) albo przyjdź czy przyjedz i mi to udowodnij ze nie jest tak :))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska wydaje najwięcej w całej UE zezwoleń na pobyt osobom spoza Unii! |
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: Figa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-12-11 00:07 Minie tam styl Twojej wypowiedzi pasuje, bo lubię rozmawiać z ludźmi, którzy nie mają pojęcia o czym mówią :) _________________________________________________________ Mówię o tym czego doświadczyłem na własnej skórze od ludzi, którzy mieszkają na tradycyjnie katolickiej parafialnej Ziemi Łomżyńskiej, włażąc w kapłańskie dupy za przeproszeniem jak .... szczury * w dziury. Mówię o tym czego doświadczyłem i doświadczam bo nic się nie zmienia a doświadczenie moje jest bolesne i rzeczywiste. * odniesienie do powiedzenia powszechnie znanego "wyścig szczurów" _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
No reszte mam na kącie nie tak jak bajkopisarz :) gotówkę mogę pokazać
|
|
Masz zrezygnować z tego, co do Ciebie nie trafia. A czy długo mi zajęła analiza Twojej osoby i mądrości przez Ciebie wygłaszanych? Zejdź na Ziemię i jak chcesz tak bardzo błysnąć wiedzą, to zacznij od Platona:)
|
|
RysiekZbronowa czyżby chłopcze matka ci odcięła neta :))) ataki bohater z ciebie za krótko karmiła cie piersią i dla tego i dla tego zabrało ci kilka punktów IQ:))))))))))))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |