Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lomza tuiteraz to komuna bis. |
To sie nazwa sprawiedliwość !!!!!!!!!!!! Nigdy nie będzie dobrze ..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lomza tuiteraz to komuna bis. |
''bez dyskusji i głosów przeciwnych..." sam sobie nie podniósł.
|
|
Lepiej ten czas i pieniądze przeznaczyć na lotto. Przynajmniej jest większa szansa coś wygrać niż tam coś zjeść. Aaa jest jeden plus miła obsługa i to by było na tyle
|
|
Moje też! Wszystkiego najlepszego moim imiennikom! londonay.com/LM4949
|
|
To większość zakładów w regionie a piekarnie zwłaszcza!Pomyśl zanim kupisz chleb! londonay,com/LM4949
|
|
Pilnie potrzebuję namiarów na firmy trudniące się w dekorowaniu sal na studniówkę. Macie może jakieś numery, adresy stron internetowych? Najlepiej, żeby to była firma z Łomży, lub z okolic. Może ktoś z was zna sprawdzoną firmę, której można powierzyć to zadanie? Jeśli macie jakieś opinie o firmach, to też napiszcie. z Góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
|
|
A to jeszcze jest otwarte!!!? Wolę wietnama z Giełczyńskiej;)
|
|
A pan Prezydent gdyby był człowiekiem honoru,to by tej podwyżki nie przyjął.Kryzys dotyka szarego obywatela coraz bardziej,płace stoją,wszystko drożeje,nie tylko towary,ale i podatki miasto ma nam podnieść(np:od nieruchomości).Panie Prezydencie dla trochę ponad tysiąca netto naraża pan się mieszkańcom Łomży,ja rozumiem gdyby ludziom żyło się lepiej i tego wstrętnego kryzysu nie było.WSTYD,MEGAOGROMIASTY WSTYD!!!
|
|
Nie w budynku prokuratury tylko starostwa przy szosie zambrowskiej
|
|
My kiedyś sami dekorowaliśmy salę na studniówkę... ale była frajda ....polecam samemu się wykazać
|
|
Pozdrawia Kjulowa ... ![]()
|
|
Jeśli chodzi o Anglię to zobaczcie to: http://londonay.com/LM4949
|
|
Dzięki Wczoraj w dniu moich imienin zadzwonił do mnie prawnik który zrobił mi prezent ! Wczoraj w imieniny minął dokładnie rok jak 30 listopada 2010 zostałem sponiewierany przez Wielkiego pracodawcę z Łomży kręcącego interes w całej Polsze. Prawnik w tą rocznicę akurat zakończył sprawę i oddał mi akta sprawy z której wyłączył się Wyskoki Sąd z Łomży przekazując założoną przeze mnie sprawę do Wysokiego Sądu w Białymstoku bo sprawa w Łomży była akurat lokalnie podejrzanie śmierdząca. (chodzi o Sąd Pracy i Ubezpieczeń Społecznych) Jest to w pewien sposób dla Łomżyńskiego " rynku pracy " - dla upokorzonych pracowników na śmieciowych umowach zlecenie sprawa precedensowa. Być może niedługo dam narzędzia wielu ludziom którzy zamienią swoje śmieciowe umowy zlecenia na normalne umowy o pracę dające im konstytucyjne prawo do normalnej godnej pracy. Dodam że z ta sprawą zanim trafiła do Wysokiego Sadu w Łomży rozpatrywana była przez Łomżyńskich inspektorów w Inspekcji Pracy w Łomży która nie dopatrzyła się nieprawidłowości oddalając - dopychając od siebie " lokalnie niewygodną " złożona u nich moją skargę. Ja tego tak nie zostawię - trwa bitwa o zwykłą prawdę dla Łomży zasranej gównem fałszywości od kurii po ratusz jeszcze się nie skończyła ! DiDi
|
|
Może napiszemy obywatelski wniosek o podejrzenie niedopełnienia obowiązków? :) W każdym [bądź co bądź] razie dział ogłoszenia należy zgłosić do moderacji! Gdyby tak każdy z nas napisał DON@S z prośbą o zmianę działu ogłoszenia to może coś by to dało? :)
|
|
spoko zloze, na pewno ciebie pozdrowia :) wnioski nie na podstawie tego jednego auta, bylem jednym z wielu w tej grupie zakladajacych tam gaz. Masz straszny kompleks. Mnie wielkomiastowy blicht, jak to nazywasz, nie podnieca jak ciebie, strasznie lubisz o nim pisac. Pozdrawiam i koncze
|
|
spójż na mape omnibusie http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Mazowsze.png&filetimestamp=20050630110437 do szkoły !!! a nie na forum trolowac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |