Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy tylko mi to trochę przeszkadza? |
szczegolnie wlasciciel bmw pokazal jakim jest kierowcą... nie umie zaparkowac na jednym miejscu tylko zajmuje 4
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy tylko mi to trochę przeszkadza? |
Też polecam salę w Miastkowie! W tamtym roku było na prawdę świetnie. Dobre jedzenie, bardzo ładna sala. Zespół rok temu też był super. ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
szukam pracy jakiej kolwiek wykonuje wiezby dachowe,kryje ,kazde prace budowlane.a w serwisia lomza bardzo malo ogloszen co jest z tą praco. ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
jak nie macie palna na sylwestra zawsze możecie spędzić w policyjnej izbie zatrzyma nocka bodajże kosztuje 250 zł bo jak was taryfa zabierze do białego to będzie was kosztować z 700zl .
|
|
zapytaj p.Prezydenta może on po podwżce będzie miał dla ciebie jakąś fuchę;-) a tak na serio to powodzenia...
|
|
alibaba - co prawda to prawda, również popieram :) Aż się nie chce świętować Sylwestra i Nowego Roku...bo niby co tu świętować....?? Kolejne rujnujące podwyżki a w wiązku z tym brak perspektyw na lepsze jutro....co roku coraz gorzej....
|
|
Zależy w jakich warunkach będziesz ich używał, jak sporo jazdy po śniegu to dębica, a jak głównie trasy to polecam vredstein snowtrack
|
|
Jakie Mazowsze.? gosciu pokaz mi jakis papier ze Lomza lezy na Mazowszu.! rudy błazen z druhem
|
|
głównie miasto i trasy Warszawa -Łomża. tych vredstein snowtrack nie mogę nigdzie znaleźć to jakiś stary model?
|
|
Dobry pomysł! http://londonay.com/LM4949
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |