czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pieniacze na forum paplik i inni

pochodzę z dużego miasta (nie Białego ) i morderstwa były na porządku dziennym .czytało się popołudniówkę to w prawie każdej była wzmianka o strasznym pobiciu lub morderstwie!. W epoce takiego przesyłu informacji jak dziś to wielce bulwersuje! .myślę , że Łomża to BARDZO spokojne miasto

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pieniacze na forum paplik i inni

http://nakanapie.pl/pamietam-wspomnienia-z-kazachstanu-1941-1946-kazimierz-wojewoda-ksiazka,179831

i mnie cos takiego interesuje aby z okna z normalna szyba zrobic okno niby z szyba mleczna zeby swiatło wpadało ale z zewnatrz niebyło nic widac co sie dzieje w srodku

Bo w pazurach swobody, pozornie pastuszej,
W usilnym niewkraczaniu we własne bezedno
Tkwi niejedna tortura i piekło niejedno...

Proszę o kontakt

509552855

ALIBABA POPIERAM CIE W 100%. Jeba* rade miasta.

rudy błazen z druhem

Na ul.al.Legionów jest sklep,,wszystko do domu,,--tam kupisz okleinę do koloru,do wyboru--jest i mleczna(różne wzory)

Roberta

Brak mi slow jednak mu dali podwyżkę ,hmmm... ,forumowicze w ogromnej większości to fajni rozmówcy. Rada miasta to....... sami wiecie .Nie mogę już się wypowiadać bo płakać mi się chce !!.Je w takim pierdolonym zawszonym kraju żyje !!!

Bravo !!!!Bravo !!!!Bravo !!!!

żenujace no ale coż takie teraz standarty obowiązując w zyciu politycznym i samorzadowym kraju. Przeciez to własnie jest celem zaistnienia i trwania w tym świecie. Nikt z nich nie idzie do polityki i samorządów dla kogoś czyli misji społecznej tylko dla siebie.

muzyka na zywo gra tam jakis zespol niewiecie to tam co byl dawny bar alicja

Dlaczego w PUP dają numerki a nie pracę i kierują tylko do obozów pracy? A ludzie przecierz chcą pracować- londonay.com/LM4949

jawol herflik to tam co alicja i prokuratura na górze to samochodu jest komu popilnować he he

Ja się wybieram do CHATY dawny bar Alicja. W każdą sobotę są tam dancingi i zabawa jest dobra, myślę, że sylwester będzie równie udany - byłam na imprezie Andrzejkowej - fajna zabawa, konkursy, nagrody i dużo dobrego jedzenia. Polecam.

I co teraz? Teraz podniosą czynsz, opłatę za wodę i prąd, żeby przypadkiem Mieciowi nie zabrakło za miesiąc na święta prezenty kupić... Szkoda, że ja te same opłaty ponoszę z 1700 zl wypłaty. Tyle powiem, że k***a niedługo znów nastanie w Polsce komuna bo ludziom na życie zaczyna brakować!!!

Wiecie może gdzie znajdę jakiś fajny ogrzewany domek żeby wynająć na sylwestra. chcemy coś znaleść nie daleko Łomży .

raczej zorganizujmy sie i po prostu zwyczajnie pojawmy sie na rynku przezd ratuszem , zobaczycie jak to kota popedzi zarówno Panu prezydentowi jak i samorządowcom i politykom lokalnym. Oczywiście uwaga zaraz pojawia się wsród nich tacy którzy szybko przeskoczą na naszą stronę aby się szybko pozywic.

Funny games,Case 39,Hard Candy.

A tam wełna nie wełna aby du pa pełna;)))

Według mnie najładniejsza 1. Inie piszę tego ze względu na cycki, bo jestem kobietą i jakoś mnie nie kręcą :) Mimo wszystko głosuję na naszą :)

haha wszedzie czasem dostalem zakalca i popieram nie wolno poblazac...

rudy błazen z druhem

bardzo mi nie smakowało ,w sumie to kwestia gustu ale ja nie polecam

ładne ale nie moje:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org