Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gmina Łomża głosuje na Kłysa |
P.S. Blue Monkey - zamiast reklamy, wyszło Ci odwrotnie, bo np. ja z panem który ma publicznie takie odzywki raczej LEGALNYCH interesów bym nie chciał robić. P.S. torro - w łomży jest masa małolatów [i starszych także] ze spray`ami, popytaj po znajomych, ja nie czuje się upoważniony by tu kontaktami rzucać ;) A tacy zrobią Ci to conajmniej tak dobrze jak "firmy" zajmujące się pierdołami, i w wielu przypadkach za symboliczną flaszkę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gmina Łomża głosuje na Kłysa |
http://www.youtube.com/watch?v=6_azSvtFtgk&feature=related
|
|
I co kupiłeś?
|
|
...nie wiem co nie pasowalo adminowi w tym co napisalem, ze skasowal mojego posta (stronniczosc?), jednak uwazam ze zadnych granic nie przekroczylem i dalej uwazam, ze łomżyńscy "biznesmeni" to ludzie, ktorym sie wydaje, ze stoja wyzej w hierarchi spolecznej i moga traktowac potencjalnych pracownikow jak potencjalnych zlodzieji lub nierobow bo nie wyjechali za granice, nie tyczy sie to do wszystkich ale znakomitej wiekszosci... p.s. pozdro dla admina, mozesz dalej kasowac bez uzasadnienia...
|
|
zapewne mynight.pl
|
|
ewkalomza napisał(a): > jak dla ciebie polecam zdz A co to jest??
|
|
Spodziewajcie sie w tygodniu nowego tematu Mlodego poj.eba typu: ZEBRAL MI SIE SER POD NAPLETEM,co mam z nim zrobic? KtUs odpisze,rozsmaruj na bulce podczas sniadanka. I tak sie zacznie nowy tydzien.
|
|
1 L.O. Kończę w tym roku i polecam.
|
|
Dziękuje za wszystkie podpowiedzi i informacje. Ja tez mam nadzieje, ze sie uda wszystko pomyslnie zakonczyc te nieprzyjemna sprawe... Naprawde jeszcze raz dziekuje wszystkim i pozdrawiam :-)
|
|
a w tamtym to za statystę jesteś?
|
|
Dokladnie. On cwiczyl kulturystyke od 16 lat do czasu gdy odbyl swoja pierwsza walke. Nie jest to latwe zmienic dziedzine sportu tak o sobie. On tyra na treningach za 12 chlopa. Musi zrzucic duzo kilo, pracowac nad kondycja, uczyc sie techniki, precyzji, parteru, prawidlowych uderzen, a przedewszystkim musi sobie w glowie ulozyc co do czego kiedy i jak sie zachowac w danej sytuacji. Czuc spokoj przed walka, a nie tak jak wy sie trzesiecie jak ktos do was mowi ze Cie skopie. No ale widac juz ogromne postepy u niego:) Pamietam jak obiecywal w strong-man ze da rade - wierze ze i teraz da rade, tylko trzeba na to czasu:) Jestem za pudzianem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |