Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego lekarze odchodzą ze szpitala łomżyńskiego? |
Ja nie jestem tynkarzem, kierowcą czy ślusarzem - adamus sądzisz, że tylko przedstawiciele tych zawodów mają problem ze znalezieniem pracy, a co z ludźmi z wyższym wykształceniem, z absolwentami szkół średnich - błakającymi sięod zakładu do zakładu bez realnych szans na podjecie pracy ? Natomiast dziewczyny ze sklepu na Śniadeckiego... już raczej nie. No bo co one niby umieją jeszcze robić? - widoczny jest u Ciebie brak szacunku dla ludzi, zdecydowana większość tych dziewczyn ma maturę i średnie ekonomiczne wykształcenie !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego lekarze odchodzą ze szpitala łomżyńskiego? |
...a Ty, Kamyczku nie podlizuj się :<D ściemka wszystkim
|
|
"Samorząd zadecydował także o wyłożeniu dodatkowych pieniędzy na modernizację siedziby łomżyńskiego Gimnazjum nr 1, ponieważ dopiero podczas prac okazało się, że budowlańcy sprzed kilkudziesięciu lat... zapomnieli o ławie fundamentowej pod halą sportową."
|
|
Jantar, pracodawca nie jestem. Poprzyj swoja racje rzeczowym argumentem, bo nieudolnymi probami osmieszenia mojej skromnej osoby raczej nic nie osiagniesz.
|
|
Tera świeci aż miło, ciut nie wiosna :)
|
|
ewuńcia1 MA RACJĘ !!.
|
|
:(
|
|
Inszej, inszej. Ale to przykład dwóch sąsiadek - moja matka mieszka bliżej Marysinej i nic nie wiedziała, a ta mieszkająca w sumie dalej, wie wszystko :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |