środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najnowszy sondaż: PiS z samodzielną większością w Sejmie

nie piszą, bo możliwe że nie chcą siać paniki, bo i tak w tej Łomży to się ostatnio dużo dzieje.. ciągłe zaginięcia, morderstwo..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najnowszy sondaż: PiS z samodzielną większością w Sejmie

Pomysł i realizacja bardzo dobra. Cena również przystępna. Mam jedno pytanie, panie wydające numerki ustawiły się już w kolejce do rejestracji? Jezeli nie, to są pieniądze wyrzucone "w błoto"

Pozdrawiam
MirekO

Patrze ze tu jeden lepszy od drugiego. Za kazdym razem jak to czytam to sie z was smieje :)

wypożyczalnia na łakowej

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

a niech sie napcha

Chyba nikt nie studiuje ;)

Dom najlepsze miejsce

A ja jestem ciekaw, ilu z Was będąc na miejscu Prezydenta, zrezygnowało by z takich pieniędzy. Idę o zakład, że NIKT z tu krzyczących, mam rację? :)
Mnie też to się nie podoba, że są takie dysproporcje w płacach, ale nikt mi nie bronił się uczyć w takim kierunku, żeby kiedyś zostać Prezydentem miasta. Rozumiem tych z Was, co Wam bronili, ale reszty nie pojmuję??? Takie prawo i tyle w temacie. Żeby było tak jak ktoś tu proponuje, praca na stanowisku Prezydenta za darmo, to byśmy mieli świetne państwo. Nie było by rządzących, nie było by prawa a było by bezkrólewie, bo po co myśleć od rana do wieczora o tych wszystkich sprawach związanych z miastem które ma się pod Swoimi skrzydłami, skoro i tak nie dostanę pieniędzy? 12 tysięcy brutto, to jakieś 8 na rękę, więc nie przeżywajcie, a Ci co mają jeszcze czas, to do szkoły uczyć się i w przyszłości startować na takie stanowiska. Będziecie mieli okazję zrzec się pensji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org