Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najnowszy sondaż: PiS z samodzielną większością w Sejmie |
nie piszą, bo możliwe że nie chcą siać paniki, bo i tak w tej Łomży to się ostatnio dużo dzieje.. ciągłe zaginięcia, morderstwo..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najnowszy sondaż: PiS z samodzielną większością w Sejmie |
Pomysł i realizacja bardzo dobra. Cena również przystępna. Mam jedno pytanie, panie wydające numerki ustawiły się już w kolejce do rejestracji? Jezeli nie, to są pieniądze wyrzucone "w błoto" Pozdrawiam MirekO
|
|
Patrze ze tu jeden lepszy od drugiego. Za kazdym razem jak to czytam to sie z was smieje :) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
wypożyczalnia na łakowej nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a niech sie napcha
|
|
Chyba nikt nie studiuje ;)
|
|
Dom najlepsze miejsce
|
|
A ja jestem ciekaw, ilu z Was będąc na miejscu Prezydenta, zrezygnowało by z takich pieniędzy. Idę o zakład, że NIKT z tu krzyczących, mam rację? :) Mnie też to się nie podoba, że są takie dysproporcje w płacach, ale nikt mi nie bronił się uczyć w takim kierunku, żeby kiedyś zostać Prezydentem miasta. Rozumiem tych z Was, co Wam bronili, ale reszty nie pojmuję??? Takie prawo i tyle w temacie. Żeby było tak jak ktoś tu proponuje, praca na stanowisku Prezydenta za darmo, to byśmy mieli świetne państwo. Nie było by rządzących, nie było by prawa a było by bezkrólewie, bo po co myśleć od rana do wieczora o tych wszystkich sprawach związanych z miastem które ma się pod Swoimi skrzydłami, skoro i tak nie dostanę pieniędzy? 12 tysięcy brutto, to jakieś 8 na rękę, więc nie przeżywajcie, a Ci co mają jeszcze czas, to do szkoły uczyć się i w przyszłości startować na takie stanowiska. Będziecie mieli okazję zrzec się pensji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |