Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto znajduje się w komitecie redaktora Derewońko? |
Nokia Ovi Suite - tez jest ok ! do tego celu "backup" to inaczej Kopia bezpieczeństwa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto znajduje się w komitecie redaktora Derewońko? |
slyszałem że można przerobić auto jeżdzące na ropie -na gaz to jest najlepsze rozwiązanie i pali tyle co ropy jak bym wiedział kto w Łomży to instaluje zaryzykował bym
|
|
W ostatnim roku mojej nauki były 3 laski w ciąży. Później przybyło jeszcze parę z opowiadań znajomych którzy tam zostali, więc wiem co mówię!
|
|
kataranka--dziękuję:)
|
|
Wczoraj okolo godziny 19 w okolicach malej kraski / Poznanskiej zaginał mieszaniec huskiego . Pies czarno -biały,podpalany delikatnie ogon, niebieskie oczy, kudłaty, dosyc masywny... miał na sobie obroze . Jesli ktokolwiec go widział prosze o kontatkt 784-865-722
|
|
Najwięcej do powiedzenia/napisania mają osoby które znają życie z opowieści lub z tv, ekonomia wpr etc są dla nich jak jowisz po prostu wiedzą że jest. Chcąc coś konstruktywnego wnieść do dyskusji trzeba wiedzieć czego ona dotyczy.
|
|
W nocy ktoś dodał ten film i go skomentowałam, ale administrator już chyba usunął ten post. Ten oto "niewinny" który szedł chodnikiem i został pobity przez policjanta wcześniej pobił młodą policjantkę. Sądzę,że nie jeden mężczyzna widząc damskiego boksera, który katuje młodą kobietę zachowałby się tak samo, nieważne czy policjant czy normalny mężczyzna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |