Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
my tu gadu gadu |
zgadzam sie z torro - wywal na wysieraczkę i tyle , albo zwróc dosadnie uwagę !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: my tu gadu gadu |
"...Panna nikt Serafiński dobrze wie o co mi chodzi po nastepne widziałem zdjęcia ale nie wiedziałem ze znajde się w tej grupie gdzie każde ujęcie widziałem u kogoś innego za taką kase moja droga powinny byc odlot a nie dno!!!co z tej umowy mam z nia do sądu iść chora jestes???? ...." To może napisz to bezpośrednio do zainteresowanego fotografa a nie wywalasz brudy na forum bezosobowy anonimie !!! Boisz się przyznać i pokazać zdjęcia !!?? A może nie masz tak naprawdę argumentów by to zrobić ??? Wydałeś kasę na fotografa , nie starczyło na telewizor i teraz wywalasz swoje żale anonimie !!! Na tym portalu jest cała masa fotografów którzy są lansowani w dziale fotogalerie, czy jest tam Pan Serafiński ? Jakoś nie słyszałam aby Pan Serafiński reklamował się w radio, tv lub w inny sposób. Sami okrzyknęliście go wielkim fotografem a teraz co już przestał się podobać bo za drogo...nikt Wam nie kazał podpisywać umowy. A może to Wy robicie wesele w kiepskiej knajpie, jesteście spięci jak półdupki, żal Wam kasy na makijaż i i swój wygląd a potem oczekujecie że Wam fotograf cuda zrobi... Żal mi obu stron tego postu.
|
|
Pa Von Chrupka :)
|
|
Szukam małego 1-2 pokoje mieszkania do wynajecia za rozsądną cenę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |