Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
moja kochana Kora Kora |
ponitax ul. Polowa 53 lokal 6 - mój mąż u nich ma robione papiery
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: moja kochana Kora Kora |
właśnie brakuje u nas porządnego sklepu dziecięcego
|
|
Witam! Niestety dostałem dziś list z Komendy odnośnie wyniku MS - negatywny. Pozdrawiam!
|
|
Mirt Meble Poligonowa super meble sam u niego chce zamówic
|
|
na poligonowej zaraz za winklem ten pan ma chyba coś na B ale nie jestem pewny
|
|
Kittka701 rozumiem, ze Ty to zaliczasz sie do tych 3% bab - hahaha :)
|
|
tak jest i nie mam z tym absolutnie żadnego problemu.. znam swoją wartość i mam dystans do siebie i do tego co robię... jestem szczęśliwą babą - za kierownicą też :)))) Pozdrawiam wszystkie baby :)
|
|
Andy a skąd wiedzałeś???
|
|
kittka 701 chłopska intuicja mi podpowiedziała:) albo już na tyle Cię znam od razu pomyślałem że nie może Cię zabraknąć w temacie:)) Co sadzisz ?:))
|
|
akurat jeszcze zajrzałam tu przed jutrzejszym wyjazdem ;)))) a tu masz ci BaBo placej - jest fajny temat :))) - nie mogłam przemilczeć ;) urbi et orbi !
|
|
A ja mam świadków freestylu224 : ) ha ha ha poza tym wiem ,gdzie i jakie paliwo lać reszta należy do mojego męża i mechaników-medyków !!!! Ale dobrze to ująłeś bo rzeczywście same dobre kerowniczki sie podpisały ;))) urbi et orbi !
|
|
Ja śmigam do Augustowa do Kompleksu Hotelowego LOGOS. Jeżdżę tam prawie co roku i jest super. Nie daleko i niedrogo. Mają różne pakiety i w różnych cenach: Pakiet 3 dniowy - 490 złotych (osoba) - drogo ale fajnie http://www.augustow-hotel.pl/oferty/sylwester-w-augustowie-3-dni.html Pakiet 2 dniowy - 240 zł osoba http://www.augustow-hotel.pl/oferty/sylwester-w-augustowie-2-dni.html Można też zarezerwować sobie sam nocleg i samą imprezę. Ja mam rodzinę w Augustowie więc nocuję u nich. Sama impreza - 340 zł (para) http://augustow-restauracja.pl/menu/bal-sylwestrowy-w-restauracji-logos.html Naprawdę polecam wszystkim - impreza 1-sza klasa
|
|
Człowieku za tą kasę i z gazem to co Ty oczekujesz ??? Bierz i nie zastanawiaj się no chyba że Rometa chcesz kupić
|
|
Szanowny przedmówco (człowieku) podpisujący się Mrauuu Piszesz cytuję: Autor: Mrauuu (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 07-11-11 14:32 Mr_Andrzej drugi natanek --------------------------------------------------------------------- Dzięki za komplement nie gniewam się ale czy zawsze trzeba dopisywać "drugi...". Lepiej brzmi "persona non grata" Polaków nudzi skołowana tradycja: "druga Japonia" "drugi Budapeszt" "drugie Węgry" "drugie ja" A dlaczego nie drugi Boniecki ? A może pójść na całość. A dlaczego by nie powiedzieć drugi Jezus ? A poco się chamować skoro się już używa personalnych porównań ? Czasem trzeba iść na całość, tak powstało najdonioślejsze świadectwo dane prawdzie wszech czasów.To godny i wymowny przykład w pełni uzasadniony. Roberta
|
|
wioska jak wioska
|
|
Mrauuu oj ten kaznodzieja rzucił chyba urok w nocy miałem koszmary jak przeczytałem jego pretensje wobec Ciebie:) Odpuść sobie polemiki z takimi ludźmi PROSZĘ?
|
|
który to? :) zaraz się z nim rozmówię.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |