Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kołakowski, Muzyk i 4lomza |
no wlasnie tez cos slyszalem, z kolei po mojej przygodzie kolegi siostra miala wypadek na parkingu pod innym supermarketem i koles dostal normalnie mandat, wiec wtedy to ja juz nie wiedzialem o co chodzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kołakowski, Muzyk i 4lomza |
Obecnie obowiązuje tzw politpoprawność. Nie wolno mówić prawdy. Prawda nie jest politycznie poprawna. I tak: dewianta nazywamy - "kochającym inaczej" pederasta - wesołek (ang. gay) zoofilia - "seks międzygatunkowy" nekrofil - "zwolennik zimnej miłości" Murzyn - afroPolak, afroFrancuz itd Cyganie, kradnący w Czechach - "ludzie z Czech" Oczywiście są też zjawiska o których nie należy mówić: przestępczość islamskich imigrantów, cygańska niechęć do pracy, niższa inteligencja "czarnego ludu" (tu mówi się o wpływie środowiska, nawet jeśli czarny lud od 3 pokoleń żyje wśród białych) Bardzo niepoprawne politycznie są wszelkie różnice między kobietami i mężczyznami. Nie należy wspominać , że kobiety, żeby w ogóle odnieść jakieś zwycięstwo muszą mieć odrębne kategorie we wszelkich dziedzinach (szachy, atletyka, osiągnięcia naukowe).
|
|
Oburzonamama , dziękuję. A Ty denver przerzuć się na forum polityczne , tam więcej ludzi zainteresuje się Twoim poglądami.
|
|
hej zenit mam wzmacniacz jaki potrzebujesz unitra 100w z wejsciami
|
|
Podgrzać wodę do stanu wrzenia i sama odparuje.
|
|
Mówienie prawdy czy tez nie nie rozbija się o eufemizmy(nazwę grubasa pulchnym).Tylko o to,czy wogóle powinnam o tym wspominać komuś,kto waży za dużo.
|
|
Żeby był PRL to by tego gówna w ogolę nie było na półkach w szkolnych sklepikach ;)
|
|
Będzie ENERGY 2012 MAXXX
|
|
wspolnie mialem dochody w polsce i w niemczech chodzi mi o pit nie o zwrot podatku z de
|
|
Re: Zgubiłam klucze Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 07-11-11 19:48 podaj adres GASPOL S.A. Łomża al. Piłsudskiego 135 18-400 Łomża woj. podlaskie Telefon: 86 218 94 31 nie dziękuj.
|
|
marudy nie będzie, to na plus.
|
|
Aby 'być w temacie' zapraszam do oglądania pierwszego filmiku z youtube http://www.youtube.com/watch?v=k9s_WbKzE3A A teraz do oglądania http://tenpub.pl/artykuly/tenpub_news/676,marcin-najman-historia-prawdziwa.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |