Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak pis zniewala obywateli. |
Janko nimh doje8ales jak stary dziad, szkołę skończyłem, prace mam, jesteś ch*jowym jasnowidzem, dzisiaj dużo ludzi po studiach nie ma roboty i o czym Ty do mnie piszesz, nawet nie na temat, a na policjanta iść to nawet szkoły nie trzeba teraz, bo ich za mało na euro haha dla mnie to i tak darmozjady
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak pis zniewala obywateli. |
Tak czytam to...Skandal! Teraz niech każdy z Was wyobrazi sobie, że ta kobieta mogła być waszą żona z synem, matką z bratem...bądź kimś bliskim... Ciekawe co by zrobili z tymi "mundurowcami" gdyby to była bliska osoba któregoś z ich kolegów po fachu... Moim zdaniem każdy w tej sytuacji zareaguje agresją w kierunku policji. Bo to ich zasrany obowiązek, którego nie dopełnili! co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
Nie mówię, że nie wierzę w to co co pisze wujek_południe, ale jak czytam to mi się w głowie nie mieści, że taki był przebieg zdarzenia... . Wujek_południe, jeśli to prawda to powinieneś pociągnąć sprawę dalej. No nie wyobrażam sobie, żeby policja wypisywała mandat, podczas gdy ja 50 - 100 m od nich leżę np. nieprzytomny, albo może się duszę i potrzebna jest reanimacja... . P.s. JEŚLI TO PRAWDA to zgłaszaj to do Biura Spraw Wewnętrznych.
|
|
Myślałem, że firma polkur handluje drobiem. Nawierzchnia bieżni musi być zrobiona z czegoś nieodpowiedniego, bo tak śmierdzi, że na trybunach nie można wytrzymać, przez co przestałem chodzić na mecze ŁKS-u.
|
|
to nie policjanci ale przebierancy:))) kadra jest wymieniana co 6-7 lat i dadza takiego glupka ,ktory nawet nie wie jak ma sie zachowac ,presja przelozonych , rozlicznie z nalozonych mandatow ,nie masz wynikow:) i won!!!!!!!!!!!!!wiec robia wszystko aby sie utrzymac!!!!!!!!!!!
|
|
serio? Szkoda;/
|
|
A jakie to ma znaczenie? Albo się wybierasz, albo się nie wybierasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |