Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwieracze puszczają TROLLom i KLAKIEROM ratuszowym , tak im ciśnienie podnoszę :) |
nokia 6700 tanio od pedała oferta na PW
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwieracze puszczają TROLLom i KLAKIEROM ratuszowym , tak im ciśnienie podnoszę :) |
Zainwestować w taki z młynkiem. Polecam siemensa lub Nivonę.
|
|
Re: Zwieracze puszczają TROLLom i KLAKIEROM ratuszowym , tak im ciśnienie podnoszę :) |
Autor: Zenit (157.25.191.---) Data: 29-10-11 19:30 Nie tiry, tylko CIĘŻARÓWKI koźle ;) a może ciągniki siodłowe?
|
|
ja oferuję salon za 500 pln a mały pkój a 300. tylko białe wysokie blondynki poniżej 23.
|
|
..... no wracam jak bumerang po całym roboczym dniu na ten temat .... jeszcze dziś nic pobrałam ale w sumie jeszcze mam na to czas bo wieczór dopiero się zaczyna ;))) Witaj Andy :)))) qrcze ale jestem zawiedziona-żadnej wklejki w tym temacie ??? ;( Jak minął Ci dzionek- widziałeś juz jakąś pijaną kobietę???? i jakie pierwsze wrażenie???? Udanego wieczoru ;)))
|
|
dla 4lomza to nie jest żadna konkurencja:) Nie dorasta jej do pięt. ale chciałbym zwiększyć jej oglądalność. Zawsze może ktoś będzie chciał kiedyś kupić tą domenę lub cały portal. Czas pokaże
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |