Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palestynizacja POLAKOW!!! |
Ile córka ma lat? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palestynizacja POLAKOW!!! |
16
|
|
Złożyłam 17 sierpnia, podobno będzie wyrobiony równo za miesiąc, ale zawsze można dzwonić z zapytaniem, czy może już jest;]
|
|
ja wniosek składałam 6,08,2009 r a paszport otrzymałam za dwa tygodnie czyli 20,08,2009r.wspomnę że nie zależało mi na wcześniejszym odbiorze ,nic nie wspominałam oby było to szybciej. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Juz dziewczynka sie znalazla :)
|
|
"Mam nowy zaje...ty film" hehehe A tak na poważnie Komedia: NORBIT Eagle eye , Trade, Siła spokoju, Spadaj , Cios poniżej pasa... więcej na razie nie przychodzi mi do głowy - będę w domu i nie zapomnę to wymienię więcej
|
|
Jeśli zależy Ci na czasie, można napisać podanie (Jak i do kogo adresować powiedzą na miejscu) -wtedy będzie 2 tyg. Prośbę oczywiście należy umotywować konkretnym powodem. Czekałam 14dni.
|
|
Myślę że koszt takiej wymiany wynosił by około 500 zł w zależności czy w kolor.
|
|
Pan Leszek Cwalina , ul. Korczaka 8 .Tel znajdziesz w ksiazce . Gabinet w domu rodzicow, w Lomzy przyjmuje we wtorki po poludniu.Fakt, ze cennik i owszem, hmmm... Ale warto, bo widac profesjonalizm i podejscie do pacjenta. Polecam. Ludziska zjezdzaja z roznymi rejestracjami .
|
|
Witam, mianowicie interesuję mnie gdzie i kto dobrze usówa zaćmę z oczu tak zwaną kataraktę robi zabieg, potrzebuję namiarów na jakąś klinikę w Łomży bądź Białymstoku, jeśli ktoś miał styczność z tego typu problemem proszę o wypowiedź nazwisko kogoś kto się tym zajmuję Pozdrawiam
|
|
Nie mialem stym stycznoźci
|
|
W sobotę(22.08.09) rano.Prawdopodobnie biegał przy ul.Przykoszarowej i Śniadeckiego i koło cmentarza.Piesio ma chorą łapkę(kuleje),dostaje antybiotyk.Mój mały synek rozpacza za swoim przyjacielem.Jeśli ktoś coś widział lub wie kto go znalazł BŁAGAM dajcie mi znać na num.781449798-Nagroda! Pomóżcie:((( "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
|
|
karaoke w clubie Yamcafe jest do bani...... ostatnio byłam tam pierwszy i ostatni raz!!!!!! prowadzacy wpuszcza swoich ,, ZNAJOMYCH'' którzy udają WIELKIE GWIAZDY ESTRADY po drugie 2 godzinki spiewania na tak dużo ludzi jest zdecydowanie za mało Niewiem gdzie właściciele maja głowy
|
|
Karaoke jest w YamCafe. zaczyna sie o 22 ale musisz byc ok 20.00 i poczekac na prowadzacego. jak przyjdzie to odrazu idz i zamawiaj bo ostatnio zamowilam piosenke o 22.05 to juz nie puścił jej bo bylo juz koniec imprezy..... MASAKRA I JESZCE RAZ MASAKRA. niedosc, ze jedyne karaoke w Łomży to jeszcze taka kicha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak nie było odpowiedzi tak nie ma..
|
|
Ktoś był już tam? Jaki klimat, ludzie i ogółem?
|
|
tak było od dawna, jest i będzie.
|
|
ja siem osmiele , jestes lahociong zjeb i menda spoleczna, a w ogole o masz lysom pale
|
|
Treść jest ukryta
|
|
MAKSAKRA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
do marcinfur2 wysłałam Ci na maila pytania i odpowiedzi z TWO. Miłej nauki:) pozdrawiam
|
|
a może jest ktoś na forum, kto ma licówki i mógłby zgłębić ten temat?
|
|
|
|
szkoda bo lepiej wiedziec na kogo uważać
|
|
no właśnie automatycznie mi się to nie dzieje, też nie jest to kwestia firewalla, myślałem że może jakieś inne ustawienia są istotne.
|
|
a) świt żywych trupów (ten nowszy) b) dzień świstaka c) h.j wie, dawno nie ogladalem zadnego d) krol lew :P a hot fuzz rulzz :] swoja droga a+b = wysyp zywych trupow (tez film z kolesiami z hot fuzz) i rownie dobrze mozna go tam wrzucic....
|
|
A w Łomży nie wypaliło może jak by grali disco polo to myślę że amnezja max dalej by była i świetnie dużo ludzi bawiła.
|
|
Wejdź w Panel sterowania \ Połączenia sieciowe \ Połączenia lokalne (prawym myszy - Właściwości) > Klient sieci MN > Konfiguruj > zakładka Zaawansowane > Adres sieciowy > po prawej w Wartość: wpisz adres fizyczny komputera na którym działa obecnie internet u Ciebie > OK Po przepięciu kabla powinno działać :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No tak. Po roku. A masz pewność że nabór w wielkopolsce będzie w tym roku? albo że w ciągu roku?:) Nikt tego w sumie nie wie:)
|
|
Ja nie mówię,że we wszystkich ciuchlandach jest drogo, ale w wiekszości.Byłam wczoraj w tym sklepie obok kwiaciarni Marzenie.Koszulka dla rocznego dziecka za 10 zł, czy to nie przesada? Tunika 60 zł.I tak mogę wymieniać.Moim zdaniem gruba przesada.
|
|
a kto w łomży jest dystrybutoewm interenetu bezprzewodowego i jakie prędkości oferuje oczywiści poza tymi z GSM
|
|
|
|
Tylko że wtedy pewnie natknę się na Martę i impreza będzie kompletnie zjebana
|
|
Przepraszam Ci Jasiu. Ju nigdy nie bd spamowa w Twoich tematach na forum :(
|
|
ciekawe czego dodają do mięcha , że nie śmierdzi/
|
|
Nexxxt ciekawa konstrukcja zdania: Marta patrze ze jesteś jeszcze głupią małolatą bo patrze że nie wiesz co mówisz. Chyba ciśnienie chłopcu podskoczyło :)
|
|
Konstytucji 3 Maja 2A/56 - Łomża
|
|
|
|
nr 501383890 zbyszek
|
|
Na drzwiach wejściowych jest przyklejona duuuuża kartka z nowym adresem, mapką dojazdu i przeprosinami za zaistniałą sytuację. Czytać nie umiesz? A może nie wiesz jak korzystać z mapy?
|
|
Sądząc po dopingu z trybun "Łomża grać k...wa mać" to nie najlepiej. Chociaż byłem na meczu to niewiele widziałem bo "kibice" szczelnie zasłonili transparentami cały widok na boisko z jedynej trybuny. Nie pomogły prośby o zawieszenie niżej albo na bocznym ogrodzeniu. Żenada. Szkoda czasu. Nie polecam.
|
|
daj spokoj, internet to ZŁO
|
|
ten co zgubił bedzie wiedział, a jak nie twoje to się nie interesuj! ;d
|
|
Co prawda kopci na "niebiesko" i widać ślady płynu chłodniczego na przewodach,ale olej na bagnecie jest czysty a w zbiorniku płynu nie widać śladu oleju,i jadąc na benzynie nie jest zauważalny spadek mocy..więc nie wiem..trzeba jechać do znachorologa
|
|
O ile dobrze pamiętam pierwszy kwartał 2010 roku.
|
|
Benny a na czym polegała nauka metodą Callana?
|
|
mi chodzi o v3X bo v3 to starszy model, oraz o V6Maxx nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
papier ścierny w reke i heja
|
|
Bukieciarnia Jula w Kauflandzie :) Polecam - wiązanki na ślub boskie, kosze robią takie jakie sobie klient zażyczy wielkościową i cenową, a nie że kosz ma byc np. od 180 zł :) Polecam załatwiac sprawy z taką panią czarnulką :)
|
|
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090830/REG20/189919816 polecam!!!!!!!! warte przeczytania!!!
|
|
Nie wiem czy dostaniesz to w Łomży ale istnieją specjalne, jakby to ująć, "markery" do renowacji przebarwień, plam itd. w meblach, w kolorach zbliżonych do gatunków drewna.
|
|
no i co z tego? W wszystkich papierach wpisujemy podlaskie, a tą historia można się hmmm....wiadomo... to jest leczenie białostockich kompleksów nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
w gg ustawiłem: miejsce zamieszkania - Łomża woj. - mazowieckiE, xD
|
|
Planowane otwarcie to Październik tego roku
|
|
Wyszlifowac i pokryc znow lakierem, a nastepnym razem jezeli juz chcesz cos goracego stawiac... zaopatrz sie w jakies podstawki:) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Widzisz, Ty dla jaj, a teraz cała Łomża zobaczy Twoje foto i się pośmieje. :)
|
|
a zapomnialem dodac. wstepne rezerwacje lotow to na dzien dzisiejszy zaden problem.wystarczy poszukac,rezerwacja ewentualnego kempingu badz hotelu to tez zaden problem-wystarczy dobrze poszukac. kamikadze bylbym gdybym sam w ciemno chcial wyjechac zostawiajac rodzine tu. jesli to mozliwe prosze o wypowiedzi osob ktore moja cos na ten temat do powiedzenia.dzieki
|
|
przez te forum to tylko można sobie opinie popsuć :P
|
|
mam problem nie chce mi odpalić lanosik jaki warsztam proponujecie mi co rozwiaże mój problem (polmozbyt odpada)
|
|
Palikot ? Advokatus diaboli.
|
|
kapusta99910 nikt tobie takich informacji nie udzieli idąc Twoim tokiem myślenia to czemu od razu się nie zwrócić do komornika ? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=255055&t=255055
|
|
Dziwne dla mnie to jest :) Bo ja tamtędy przechodzę w ciągu roku tysiące razy o róznych porach dnia i nocy i nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło :):) Może jakiś mało atrakcyjny jestem albo cós ???? :(:(:( Kasia..
|
|
Pączki na dworcu? A może lepiej (i oszczędniej) byłoby wygrzebać resztki ze śmietnika...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |