sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Czy sprawa zaprzepaszczony pieniędzy w sprawie edukatora zostanie wyjaśniona??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy sprawa zaprzepaszczony pieniędzy w sprawie edukatora zostanie wyjaśniona??

Powiem szczerze, skorzystałem i było cudnie. Muffiny piękne i zrobione z jajem, narzeczona szczęśliwa (oczywiście powiedziała TAK). Było tak jak sobie zaplanowałem.

to znajduje się na bema 1c?

Andy C - sorry, nie obraź się, ale to właśnie Ty się nie znasz na modzie... Ja mam wyczucie dobrego stylu w ubierze.

Ostatnio jako dodatek do mojego "dresiwa" zrobiłem taki oto zakup:

Do moich dresów akurat ten model pasuje. Ty możesz wybrać sobie jakieś inne z tej kolekcji:

Stylowe buciki na niedzielę

nie nazywa się '' wszystko po 5 zeta ''.....

Palikot?? Populista, karierowicz.

W dodatku wspierany przez takich Szacownych obywateli jak:
*Pan Kotliński (redaktor jakiegoś czasopisma opluwającego katolicyzm, w którym pracuje/pracował zabójca księdza Popiełuszki - Piotrowski),

*także właściciel tygodnika NIE, czyli Jerzy Urban,

*Robert Biedroń - czyli człowiek, który wkrótce będzie walczył o prawo do adopcji dzieci przez homosiów

*Anna Grodzka - Pan/Pani sam nie wiem, już się pogubiłem...

Gratuluję wszystkim tym co głosowali na Palikota i tym co zamierzają pójść do urn w przyszłych wyborach by oddać na niego swój głos.

Czy ktoś to widział?? Pani z obrażeniami na całym ciele i ze złamanym nosem trafiła do szpitala.. Skradziono torebkę... Czy już na prawdę sa tacy w naszym mieście?? Boże niech już ukradnie ta torebkę ale po co ta przemoc...

Proponuję Wam opamiętać się w porę i na pewno nie głosować na Pana Palikota.

P.s. Nie wszyscy muszą wiedzieć, więc rozwinę nieco wątek Pani Anny Grodzkiej - ta kobieta była mężczyzną, ale zmieniła płeć i przewodzi obecnie jakiemuś stowarzyszeniu na rzecz transwestytów. Jedno jest pewne, jak zagłosuje naród na Pana Palikota to będzie sajgon.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org