Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samorzadowcy w Lomzy pracuja dla dobra mieszkancow Lomzy. Buhaha !!!!!! |
co do grzanego piwa to różnie bywa, ja kiedyś w Krakowie też dostałem takiego ciepłego "sika" :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samorzadowcy w Lomzy pracuja dla dobra mieszkancow Lomzy. Buhaha !!!!!! |
Autor: Rafallo20 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-10-11 10:31 Witam tak w jak w temacie. Gdzie w łomży kupie kurtkie zimnowa w rozsadnej cenie?? oprUcz rynku oczywiscie???? Tak czy inaczej polecam słownik. A wracając do tematu to nie wiem jaka jest Twoja rozsądna cena, możesz pochodzić po galeriach w stokrotce i tam coś poszukać, może też coś ciekawego znajdziesz na Długiej.
|
|
Witam wszystkich:)) powiem tak nie życzę najgorszemu wrogowi usuwania zębów w gabinecie Głuszkowskiego... ja miałem wyrwany ząb właśnie tam. Męczyli się z wyrwaniem zęba chyba z 20min po odejściu znieczulenia bolało okropnie ból był nie do zniesienia więc nafaszerowałem się lekami przeciwbólowymi nie spałem wiele nocy i tak przez tydzień ból był nie ugięty. W końcu poszedłem do lekarza dali mi antybiotyk gdzie z tego co słyszałem powinni mi dać od razu. A tak z innego źródła to było już kilka Pań które się uskarżały na wyrwane tam zęby. Gdybym wiedział że tak to będzie wygladać nie zgłosiłbym się tam:(.
|
|
nic się nie zmieniło poza tym, że przybyło bezrobotnych...
|
|
Tommek częściowo ma rację ale nie zapominajmy, że kupując Apple mamy cały pakiet oprogramowania biurowego, użytkowego, antywirusowego itd. za które w normalnych laptopach nie ma i trzeba dokupić ;) Ma również system operacyjny ... ale może akurat lepiej byłoby coś kupić młodemu na Windowsie ;)
|
|
Aha...mam do sprzedania,wiec nie będziesz musiał ,,chadzać,, po galeriach:P jaki nosisz roz. ??
|
|
Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość. — Paulo Coelho
|
|
|
|
nie ma sprawy ale za dwie dychy :)
|
|
Za długi ten instruktaż ;) nie ma jak to pomoc manualna;)
|
|
ten post to manipulacja do zaganiania na "promocję". litości ludzie, nie produkujcie się... :/
|
|
M.Gesler to jest znak firmowy ONa sie tam tylko lansuje tzn swoje restauracje.No bo sorry co ona może.Ludzie tam pozniej sie pojawiają,bo usłyszeli że tam była a nie że powstała 'rewolucja' nie oszukujmy sie...
|
|
Autochton ten kto Ciebie polskiego uczył zrobił kawał dobrej roboty.Pozdrawiam
|
|
tylko nie kupuj Whirpool 6 sense mi pochodziła tylko ponad 2 lata...i musiałam ją wyrzucić na śmietnik.. a to dlatego że jest b.delikatna. Tzw łożyska na których umocowany jest bęben robią z plastiku i po 2 latach poprostu mi się stopiły... koszt ich wymiany to nie wiele mniej jak nowa pralka... więc ta poszła na śmietnik, dołożyłam 300zł i mam drugą...
|
|
Łepkowscy walą ściemę sprzedają trochę ciemniejszą kiełbasę (bardziej okopconą) jako dziczyznę. Kupiłem taką na rynku w Nowogrodzie przywiozłem do domu zawołałem myśliwego a on spojrzał i w śmiech. Poszedł do domu i mi przyniósł kiełbasę z dzika, w następną sobotę pojechałem do Nowogrodu i pytam babkę o kiełbasę z dziczyzny nadal twierdzi pokazując mi że to właśnie ta. Pytam ile % ma dziczyzny bo sprawdzałem w laboratorium ;-) i powiedzieli że to wieprzowa. ....................Ale sie baba wkur............ Jak chcesz swojskie wyroby to napisz meila jest w nicku tyle tylko że trzeba sie zapisywać ja tylko tam teraz kupuję tak samo jak jajka tylko od kurek ze wsi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |