Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy PSL wystawi kandydata i kogo? Te pytanie zadaje wielu mieszkańców miasta. Nigdy nikt do rady nie wchodzi ale może mają kandydata na prezydenta? |
Sony Vaio
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy PSL wystawi kandydata i kogo? Te pytanie zadaje wielu mieszkańców miasta. Nigdy nikt do rady nie wchodzi ale może mają kandydata na prezydenta? |
Thgntle, jeśli już to najszybciej na 4lomza.pl coś zdziałasz, jest to najpopularniejszy portal. Są jeszcze jakieś inne, ale szczerze to nawet nie znam ich adresów. P.s. A czcigodny jasiu śmietana, który podał Ci numer to nasz lokalny internetowy troll (bez obrazy jasiu), więc przypuszczam, że numer, który dostałeś to ściema. Powodzenia i wytrwałości w poszukiwaniach.
|
|
Re: Czy PSL wystawi kandydata i kogo? Te pytanie zadaje wielu mieszkańców miasta. Nigdy nikt do rady nie wchodzi ale może mają kandydata na prezydenta? |
|
|
ogłoszenie duszpasterskie: kupiłam na allegro 3 brązowe tusze max factora, na opakowaniu napisane blackest brown a faktycznie brązowy brąz, nigdy takiego nie używałam i wiem, ze się nie przekonam. Może jest tu jakaś fanka tych tuszy i odkupi ode mnie je po 20zl? plizzzz :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |