Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Olejniczak ogłosił koniec LID.. |
Hehehe zobaczyłbym jedną z naszych Łomżynianek i krótko mówiąc - mietek podnietek :D Ja nie mógłbym żyć w Iranie i w żadnym innym podobynym bleee
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Olejniczak ogłosił koniec LID.. |
Uuuu fajnie :) Nie widziałem tej stronki jeszcze, a jej autor mieszka blisko mnie :) Podoba mi się pomysł Ptysiu: cholera litości, zawsze kiedy widzę Twój post, bierze mnie na złości i rodzina moja czasem przez to cierpi, aaaa ile sie nasłucha hohoho ... Boże widzisz, a nie grzmisz :/
|
|
A gdzie ten żelazny most ?
|
|
Mirabelka o której jedziesz? I w jaki dzień? Piątek czy sobota? rudy błazen z druhem
|
|
koniec tomu pierwszego! --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
Pewnie, że piłem produkty mlekpolu i mlekowity. Mało tego: paliłem w piecu wóngiel (jakieś kluby typu Górnik), miałem sprzęt z Amicy i jeździłem koleją (Lech), byłem we wojsku (Legia), czytam gazety (Kolporter), używałem nafty do lamp (W. Płock), w chałupie mam przewody elektryczne z miedzi (Zagłębie L.) i używam z obowiązku wiele, wiele innych produktów . Ale jeżeli tylko mogę mieć wybór i rodzimy produkt nie odbiega jakością to stawiam na niego. Nikomu nie proponuję zmiany smaku jego ukochanego piwa. Nie usiłujmy tylko pić kierując się modą czy wszędobylską reklamą. Nasze - łomżyńskie jest naprawdę smaczne !! Polecam.
|
|
A ja znam ludzi z Wawy, którzy bardzo by chcieli, ale nie mogą kupić Łomży (piwa) ;) Tam to jest rarytas. :P
|
|
"A ja znam ludzi z Wawy, którzy bardzo by chcieli, ale nie mogą kupić Łomży (piwa) ;) Tam to jest rarytas. :P" glupoty gadasz, w Geancie jest
|
|
tak jak napisał MrS ten kościelny jest upierdliwy :) pisząc łagodnie wcześnie jeździł jeździł jakimś gratem trabantem czy co tam już nie pamiętam :-p a teraz "wozi" sie seatem leonem nowym z full opcją to chyba każdy zrozumie o co chodzi :D nie trzeba sie rozpisywać pozdrawiam
|
|
Szacunek Ptysiu!!! Powaga. Tylko ze nie chodzi o twoje slady ale udało ci się coś czego chyba na tym forum jeszcze nie było że z dziesięciu ludzi gania po całym necie zeby znależc jakieś infy o tobie. Jak się taki uchowasz to na prawdę kiedyś możesz startowac ww yborach. Tylko nie komentuj wszystkiego pliiiiiiiizzzzz ______________________________________--- --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
Na trasie Kraków-Olkusz (szczęściem bliżej Krakowa :)) widnieje "Łomża" jak drut... Małopolska wie co dobre! :DD
|
|
Zna ktoś moze wiecej szczegółó ? (może jakaś transmisja w TV !!!) :)) apostata
|
|
a kiedy ten mecz?
|
|
– Zdecydowaliśmy się na ten krok, bo czujemy się oszukani – deklaruje Helena Frąckiewicz, przewodnicząca Międzyzakładowej Organizacji Związkowej NSZZ „Solidarność” działającej w „Pepeesie” i „Browarze” Łomża. – Zarząd obiecał nam, że zachowa oprócz nagród jubileuszowych dla wieloletnich pracowników firmy także dodatki finansowe za pracę w niedzielę i święta. Tymczasem w ostatniej chwili wycofał się z tego. Dlaczego zarząd wycofał się z obietnic. Dlatego, że po prostu nie obawia się strajku za 2 tygodnie. Będzie po prostu już po kampanii ziemniaczanej, krochmal zafoliowany i co teraz zrobi zarządowi strajk. Gdyby odbył się w czasie kampanii to pewnie zarząd nie wycofałby się z obietnic gdyby do krochmalni stały by kilometrowe kolejki. Gdzie były związki zawodowe wcześniej? Zarząd tak walczy o oszczędności w zakładzie, ale tylko kosztem tych, co ten zysk rzeczywiście wytwarzają,. Porównajcie Państwo Pieniądze jakie otrzymuje Zarząd i Rada Nadzorcza poszczególnych spółek za pierwsze półrocze 2005 roku. PEPEES S.A. Łomża Zarząd 2 osoby- 215 tys. zł. Rada Nadzorcza Emitenta było 5 osób jest 7 od czerwca - 110 tys. zł. "BROWAR ŁOMŻA" Zarząd Spółki - 1 osoba 232 tys. zł. Rada Nadzorcza spółki było 3 osoby od czerwca jest 4 osoby - 31 tys. zł. ZPZ "LUBLIN" Spółka z o.o. Zarząd Spółki 1 osoba - 72 tys. zł. Rada Nadzorcza Spółki 5 osób - 71tys. zł. Wszystkie dane pobrano ze: SPRAWOZDANIA z działalności Grupy Kapitałowej PEPEES S.A. za I półrocze 2005 roku. Jak widać szefowie nie szukają osczędności u siebie, ale wręcz odwrotnie zwiększają liczebny skład Rady Nadzorczej. Wiadomo Prezes i Zarząd to ludzie wydajni i sa niezastąpieni , a robotnicy przynoszą same straty i po co ich tylu trzymać.
|
|
Ja byłem, i co z tego ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |