wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zawód: kura domowa

ryskago: nie tylko zaniemówiłaś, ale także już jesteś chyba po kilku lampkach szampana. Ty mówisz (piszesz) jakimś dziwnym językiem. Jeżeli już teraz jest lekkie: ble, ble :))) ; to co bedzie o 22.00 ?? Trochę opamiętania wszystkim życzę w tym dzisiejszym dniu !

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Odpowiedz na tę wiadomość

;)

No ładnie! Skoro nie potrafiłeś mnie przeczytać tzn. że i w Tobie jakiesik promilki grasują :DDDDDDDDD

Re: Zawód: kura domowa

Treść jest ukryta

Romantyzm :) ale romantyzm na codzień robi się strasznie pospolity. A! I wiecie co? Ludzie romantyczni często o tym nie wiedzą, zaś jedynie ich otoczenie to dostrzega i nawet jak nic z tego nie wynika, to taka mała uwaga :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Niektóży wierzą w Romantyzm a inni nie.

Moim zdanie body piercing to nic złego i nie prawdo że źle wyglądają czy wyglądają jak krowy, wiekszość z nich wyglądaznacznie lepiej niż bez kolczyka.

Ja tylko widziałem jak 13 latkowie bili policjanta a on ich prosił żeby tego nie robili

Ozzie Osbourn - it snows, it snows.We are happy.

bagrmosen

Witam!
Czy Wy dobrze zrozumieliście Moje intencje? Gdzie tam było napisane, że sprzątanie ma być zrzucane na "BABY", czy propozycja pomocy w organizacji tego przedsiewzięcia, to też za ciężko? ADALKO kreuje się na obrońcę uciśnionych kobiet, a sam chce wykorzystywać, emerytów i małolatów. Z racji swojego wieku wiem że najlepszymy organizatorami są kobiety. Powinniści znać to przysłowie: "gdzie diabeł nie może to..................... ".Trudno też zwalić całą robotę na "emerytów i małolatów " (cytat ADALKA), a samemu wsadzić ręce w kieszenie i bezczynnie przyglądać się, lub kontrolować porządki jak (IRCH-a ). Przepraszam Cię bardzo ryskago, że tak Mnie zrozumiałaś, ale to nie oto chodziło.

Pozdrawiam!

Myślałem że trafiłem na forum na ludzi poważnych, którym są bliskie sprawy Naszego miasta, okazało się to jedną wielką pomyłką, z takich forumowiczów jak Ja i Czesław to sobie po prostu dworujecie, a szczególnie Pani ryskago. Sprawami poważnymi nie macie ochoty i nie chcecie się zająć. Pani po prostu nudzi się i Pani jedyną rozrywką,, jest wymyślanie zabaw przez internet. Można się zabawić, można podworować, ale trzeba czasem pomyśleć i o konkretnym zajęciu. Dla Mnie sprawa czystości Łomży, ani dworowanie to nie są żarty. Pani mieszka poza granianicami naszego miasta, więc Pani jest to obojętne czy to będzie czysto , czy miasto będzię zaśmiecone.

Pomyślności, życzę Pani przyjemnej zabawy.

Ps. Forma "Pani", to nie dla zgrywu, ale z racji wieku!!!.

Sąsiad nie musiał importować, bo ma komórkę koło domu - na węgiel...

O psia kostka!!!
nie chciałam w żadnym wypadku nikogo urazić, a tu masz!!!
Nie jest mi obojętny los Łomży, ale rzeczywiście na odległość niewiele mogę. Cóż mogę rzec? Dbam o NH bo w niej mieszkam. Dzisiaj rano idąc do pracki zoczyłam worek foliowy na klatce schodowej i żem grzecznie go podniosła i do kosza wrzuciła. Przez Was moi mili!!! Tak. Przez Was i przez to co się tutaj dzieje!
A że żartuję? Wokoło tyle smutku, że chciałam trochu rozweselić ...
Ale chyba się zagalopowałam, przepraszam. :(
Już się nie wtrącam.
I jest mi baaaardzo przykro
:(
I tak pozdrawiam
MR

Tak się wszyscy naraz obrazili i przeprosili, a mnie tutaj tak dawno nie było, że aż niedoinformowana byłam..
Tak czy siak, proponuję najbliższą sobotę obrać za dzień wielkiego sprzątania i tak będzie chyba najłatwiej, bo się narobiło postów mówiących: niedługo, tak nie długo, w najbliższym czasie ... To się nie liczy, musi być konkretna data :) Komu pasuje sobota - łapka w górę, komu nie pasuję, to proponujcie inne dni :)

Ma zowsze Łomża

no cóż pozostaje mi tylko ha ha ha ha.

Look behind you! A three-headed monkey!

Pozdrawiam wszystkich twórców strony, gratulacje.

G a z e l a

Tak czytam to i się zastanawiam piszecie takie bzdury a nikt ich nie wykona to poco piszecie ? heh

Look behind you! A three-headed monkey!

Ignac ja im sie nie dziwie że ci zablokowali, ponieważ niepełnoletni nie powninni brac udzialu w licytacjach

Nie trzeba mieć wielkiej wyobraźni by zobaczyć jawny dowód zdrady niewiernej żony i powód do rozwodu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org