poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w sylwestra Panie Prezydencie...

wg ustawy o podatkach gminnych z 2006 roku w art 1. pkt 14 podp b) pisze ze osoby niedołężne z niepełnosprawnoscia znaczna . Wg mnie niepełnosprawnosc znaczna oraz niedołeżnosc nie oznacza tylko osoby niewidomej.

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w sylwestra Panie Prezydencie...

http://www.um.lomza.pl/index.php?wiad=240

rudy błazen z druhem

co Ty chcesz odemnie :)

nie wiem czy bylo czy nie
twoja stara ma stragan na allegro ?

Ja kupowalem u tego na legionow. facet ma pojecie. jak kupilem u niego sprzet zamontowal i wystroil antene za free. Kup sobie presidenta wolkera +antenka president ml145 lub president misurin taka krociutka, bedziesz zadowolony, ja mam taki komplecik i nienazekam

skoro podpisuje, to do niego także..

a w ogóle zapracował na opinię, to teraz trzeba to piwo pić

haha brudzia ?hahaha a na pania to trzeba miec i wyglad i pieniadze. pozdrawiam

rozumiem zeby kogos zabic, ale siebie ? :|

Twoja Stara To Twój Stary;)

interesuje mnie adres strony internetowej na której można sprawdzić termin odebrania prawa jazdy z góry dzieki

A to był primaapriliswy żart?

Tak oczywiście, każdy odpowiada za to co piszę i nie zależy mi na tym, żeby ktokolwiek się ze mną zgadzał. Taki jesteś pewny/na, że chodziło jej o śmieszne i żałosne moim zdaniem posty. Zaznaczam moim zdaniem. Zdanie też każdy może mieć swoje - prawda-? Uważasz, że dziewczyna chciała zrobić karierę w mediach, chciała zabłysnąć swoim zniknięciem. Ta dziewczynka , przepraszam Dziewczynka ma 16 lat. A uwagi nie należy zwracać na publicznym forum. Rozejrzyjmy się i zwróćmy uwagę na to co się dzieje w naszym otoczeniu. I nie tłumacz mi co należy robić w takich sytuacjach, bo ktoś mi bliski popełnił samobójstwo i uwierz mi na słowo, że takie głupie dyskusje i symulacje bliskim nie pomagają. I niech to każdy rozstrzygnie sam ze sobą. Wystarczy jedno proste pytanie . Jakbym się czuł/ła gdyby to dotyczyło mojej córki bądź syna. A potępiać- sory, że niby kto ma to potępiać bądź temu przyklaskiwać. Uważasz, że ktokolwiek ma do tego prawo. Każdy ma swoje życie i za nie odpowiada, i niech się właśnie nim zajmie. Cytuje j/w z drobną zmianą siedzieć i pierdzieć w stołek może każdy. Możesz pomóc - pomóż- nie możesz - nie szkodź.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org