Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w sylwestra Panie Prezydencie... |
wg ustawy o podatkach gminnych z 2006 roku w art 1. pkt 14 podp b) pisze ze osoby niedołężne z niepełnosprawnoscia znaczna . Wg mnie niepełnosprawnosc znaczna oraz niedołeżnosc nie oznacza tylko osoby niewidomej. szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w sylwestra Panie Prezydencie... |
http://www.um.lomza.pl/index.php?wiad=240 ![]() rudy błazen z druhem
|
|
co Ty chcesz odemnie :) nie wiem czy bylo czy nie twoja stara ma stragan na allegro ?
|
|
Ja kupowalem u tego na legionow. facet ma pojecie. jak kupilem u niego sprzet zamontowal i wystroil antene za free. Kup sobie presidenta wolkera +antenka president ml145 lub president misurin taka krociutka, bedziesz zadowolony, ja mam taki komplecik i nienazekam
|
|
skoro podpisuje, to do niego także.. a w ogóle zapracował na opinię, to teraz trzeba to piwo pić
|
|
haha brudzia ?hahaha a na pania to trzeba miec i wyglad i pieniadze. pozdrawiam
|
|
rozumiem zeby kogos zabic, ale siebie ? :|
|
|
Twoja Stara To Twój Stary;)
|
|
interesuje mnie adres strony internetowej na której można sprawdzić termin odebrania prawa jazdy z góry dzieki
|
|
A to był primaapriliswy żart?
|
|
Tak oczywiście, każdy odpowiada za to co piszę i nie zależy mi na tym, żeby ktokolwiek się ze mną zgadzał. Taki jesteś pewny/na, że chodziło jej o śmieszne i żałosne moim zdaniem posty. Zaznaczam moim zdaniem. Zdanie też każdy może mieć swoje - prawda-? Uważasz, że dziewczyna chciała zrobić karierę w mediach, chciała zabłysnąć swoim zniknięciem. Ta dziewczynka , przepraszam Dziewczynka ma 16 lat. A uwagi nie należy zwracać na publicznym forum. Rozejrzyjmy się i zwróćmy uwagę na to co się dzieje w naszym otoczeniu. I nie tłumacz mi co należy robić w takich sytuacjach, bo ktoś mi bliski popełnił samobójstwo i uwierz mi na słowo, że takie głupie dyskusje i symulacje bliskim nie pomagają. I niech to każdy rozstrzygnie sam ze sobą. Wystarczy jedno proste pytanie . Jakbym się czuł/ła gdyby to dotyczyło mojej córki bądź syna. A potępiać- sory, że niby kto ma to potępiać bądź temu przyklaskiwać. Uważasz, że ktokolwiek ma do tego prawo. Każdy ma swoje życie i za nie odpowiada, i niech się właśnie nim zajmie. Cytuje j/w z drobną zmianą siedzieć i pierdzieć w stołek może każdy. Możesz pomóc - pomóż- nie możesz - nie szkodź.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |