Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto będzie kandydował skoro obcieli pensje PREZYDENTOM???? |
a co on złego zrobił??? kasia982
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto będzie kandydował skoro obcieli pensje PREZYDENTOM???? |
a no wlasnie, mi się umowa juz skonczyla i jestem w trakcie poszukiwania ciekawej oferty, z innej sieci rzecz jasna :)
|
|
Siema! to ja poproszę też o parę browarków do mojej skrzynki:) Jest jeszcze duuuuuużo miejsca. Również chętnie się podzielę:) KLIK
|
|
Ashurei widzę że nauczyłaś się wklejać;) Hmm.. z wiekiem się nie zdradziłem:) Oprócz tego serialu masz też inne zainteresowania, pasje?
|
|
gdzieś pewnie koło30-40zl
|
|
ja tez mam wiele pytan , od kilku dni probowalam porozmawiac i dzwonilam na te 2 podane nr tel na stronie netowej, nikt nie odbieral. wydaje mi sie, ze tzeba pojsc na ten 1 trening 19 padziernika. ja sama mam wiele obaw, chcialabym sioe zapisac na samoobrone, ale nie ma tego w lomzy. krav mage mi odradzaja, jako zbyt drasrtyczne dla drobnej kobiety, ale musze sie o tym sama przekonac. do odwaznych swiat nalezy. mam tylko nadzieje, ze przyjdzie kilka kobiet ... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Hah ja dopiero rozpoczynam nocne życie;p
|
|
A takie dźwięki Cię lubisz;) http://www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28&feature=results_main&playnext=1&list=PL5C907F52FCD20A84
|
|
:D haha barrrdzo
|
|
Polecam udzielanie się w wątku na stronie kuchennych rewolucji.
|
|
Jak ja się o tym dowiedziałem zdjęć już nie było. Także niestety nie miałem tego szczęścia ich obejrzeć ;) Chociaż podobno wiele osób zapisało je sobie na komputerze ;)
|
|
dzięki :0
|
|
To ja też podziękuję :):)
|
|
>http://www.youtube.com/watch?v=9F5vkGNdO7k&feature=related<
|
|
Nie otwiera się, bo drzwi zatrzasnęły się od środka:)
|
|
Trochę wyobraźni, umiejętności oraz półprodukty kupione np na allegro i każdy możne tworzyć własną biżuterie. Osobiście robię kolczyki z półfabrykatów srebrnych wiec kosztują więcej niż 3 zł. To nie jest reklama bo robię je tylko i wyłącznie dla siebie;)
|
|
Wszystkim niedowiarkom radzę przeczytać ten artykuł http://sites.google.com/site/news048/ nie bez powodu zajęli się tym poważni ludzie. Ja w swoim środowisku miałam już 2 takie przypadki. Przeprowadzone badania mówią same za siebie nie są wyssane z palca.
|
|
Korzystaliśmy ostatnio z usług pani notariusz Anny Dmochowskiej. Mickiewicza 49. Bardzo sympatyczna, kompetentna, życzliwa. Nie stosuje stawek maksymalnych. Biuro otwarte od niedawna, ale ma już sporo klientów (wnioskuję po zapiskach z repetytorium). PS. Nie jestem jej znajomym ani członkiem rodziny ;)
|
|
sam się otwiera ???? co za czasy haha _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ostatnio przepisywałem na siostrę ale w centralnej to chyba jakieś 1500 zł. A przy zakupie w Łomży mniej więcej ta kwota co podałaś u Pana Poredy zapłaciłem 1250 zl jak dobrze pamiętam. Jak dzwoniłem do innych to wołali równo 400 zł więcej.
|
|
Dzień dobry:) 72 miejsce ze 160 głosami:) - dobra wiadomość z rana - jak śmietana [nie jaś] :) A powiedzcie mi, czy tak normalnie ktoś w ogóle kupuje Wojaka? Czy jest to czyjeś ulubione piwo? Ja piłem go ostatnio ze 4 lata temu i nie zapadł mi w pamięć jako coś wyjątkowego...
|
|
no moja Żona tez robiła kiedyś i też tylko dla siebie i też tylko ze srebra+kamyczki jakieś kolorowe:) Koszt takiej pary wynosił max 10 zł - ale za to jakie wyjątkowe! Ja to się na tym nie znam, ale podobno kobieta lepiej się czuje ze świadomością, że Jej kolczyki są niepowtarzalne w całej galaktyce:D Ma bardzo dużą kolekcje - ale nie mylcie się - i tak kupuje sobie nowe:D
|
|
ja mogę sprzedać e papierosa za 5 dych
|
|
Nie wyśmiewam się z nikogo, ale widzę że czytanie ze zrozumieniem to nadal powszechny problem. Napisałam o koszcie sms-a w kontekście zbijania fortuny przez Kontakty, a nie ile znaczy ta suma dla kogokolwiek. Poza tym drążąc temat, znalazłam informację, że realny zysk dla organizującego konkurs sms-owy to 40% wartości każdego sms-a, więc na porządną kasę mogą liczyć organizatorzy ogólnopolskich konkursów, a nie lokalne gazetki w mieście pokroju Łomży, no chyba, że głosowali absolutnie wszyscy... ps. nikt nikogo nie zmusza ani do wysyłania sms-ów, ani do czytania gazet, więc o co ta walka i napinka. Jak miałabym wątpliwości, co do uczciwości konkursu, to bym zadzwoniła do Kontaktów z prośbą o wyjaśnienie, a nie żaliła się na forum.... Anatol M.
|
|
oj widze ze tutaj jakas prywatna rozmowa sie rozkrecila he:) Andy C - wierze wierze :)
|
|
Za 10 złotych można srebrne bigle kupić albo kryształ Swarovski. Jeśli kogoś ceny półproduktów interesują wystarczy na allegro zajrzeć. Wszystko zależy od oczekiwań i gusty. Mnie cienkie srebrne "druciki" nie zadowalają. Może żona nie chciała Cię wads stresować swoimi wydatkami, albo kiedyś było taniej;)
|
|
Kiedy obchodzi sie Dzień chłopaka?? są dwie daty dzisiaj czyli 30 wrzesnia i 10 marca. Jak wy sadzicie?;)
|
|
Skandaliczne i urągające powagi miejsca pracy zachowania urzędników miały ostatnio miejsce w łomżyńskim ratuszu..... http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110930/REG20/904503305 Hej Forumowicze pamiętacie jak pisałam o dwóch takich "urzędniczkach w biurze podawczym w ratuszu"obrzucaliście mnie błotem , ONE powinny sprzątać ulice !! anie do urzędu spotkałam się z ich absolutna niekompetencją !!! a teraz ? sami oceńcie ! Prezydencie !!! Apel do Pana niekompetentne i niekompetentnych na BRUK NATYCHMIAST!!
|
|
Po pierwsze primo: tak, to już było kilka lat temu i rzeczywiście było taniej:) Po drugie primo: bigle można kupić i więcej niż za 10zł, ale wtedy kupowała takie jakie Jej odpowiadały i kosztowały <10. A cienkie czy grube to juz zalezy od gustu i od projektu:) Svarovskiego nie kupowała dlatego wychodziła para <10zł a może tak jak piszesz nie chciała mnie stresować;) a półprodukty kupowała w sklepach z półproduktami (tam w promocji czasem było taniej niż na allegro) i jeszcze sporo ich u nas w domu leży - może kiedyś wróci do tego, ale Jej teraz nie do tego:)
|
|
Dorzucam kolejną :)
|
|
jak w up ci nie pasuja to widocznie nie mialas doczynienia z tymi z ratusza
|
|
No to widzę,że wszędzie to samo. Wszyscy pracują za karę. A może by tak zamienić na tych bezrobotnych to i koszty były by mniejsze i szacunek może większy dla klientów.
|
|
w UP jest 100 razy wieksza kultura i podejscie do petenta niz w ratuszu. ratusz to jakas zbieranina jakichs ludzi ktorzy mysla ze pozjadali weszystkie rozumy a wystarczy zadac proste pytanie i juz sie gubią:) oczywiscie pisze tylko o mam nadzieje tej złej mniejszosci. swoja droga dobrze kiedys pewnien gosc w wydz komunikacji sprawe zalatwił..ręcznie:)
|
|
dziwne, że Twój atak alibabo dotyczy głownie pań z Biura Obsługi klienta. To bardzo miłe i pomocne młode kobiety.
|
|
Wczoraj przechodząc ul.Krótką--widziałam otwarty ten sklep,bo chyba o to chodzi--tak ??
|
|
adamosxx to ogólny zarzut, napisz w czym się pogubiła owa urzędniczka lub urzędnicy
|
|
a co mam ci nazwisko podac i o jaka sprawe chodzilo czy co ? nie przesadzaj widac ktos rodzinka w ratuszu pracuje i sie pienisz. ja oceniam sprawiedliwie dlatego pochwalilem up i to wszystko.
|
|
Witam, w czwartek po południu zgubiono niemiecki dowód rejestracyjny, najprawdopodobniej w okolicach Urzędu Miasta. Ewentualnego znalazcę prosimy o kontakt pod nr telefonu 608685026.
|
|
wow idziesz na przód 62 miejsce :-)
|
|
U na weselu nie było żadnych kopert zrobiłem gościom niespodziankę .... Jak weszli do holu zamknęliśmy ich tam czterech karków pilnowało żeby nie uciekli no i bilety po tysiaku haha rudy błazen z druhem
|
|
Proszę to zgłosić do firmy sprzątającej--nie sadzę,aby nie zareagowali.
|
|
Ashurei coś może niedelikatnego ale forma i treść mi się podoba;) TYLKO I WYŁĄCZNIE DEDYKUJE CI TEN KAWAŁEK:)))) You got something inside worth giving, Now look at the life i'm living, I am hooked on your hypercaine feeling, I can't put my finger on the vibe that's winning. http://www.youtube.com/watch?v=wGRvAkw9TjI&feature=fvwrel
|
|
Coś dzisiaj marnie idzie Wam zbieranie butelek... :) ŁKS: po co Ci jeszcze butelki skoro jesteś na 26 miejscu? ;] http://www.skrzynkawojaka.pl/4e7aefaf75785/
|
|
ja normalnie jeżdzę jak na rondzie, jak ci z prawej przejadą to dopiero ja ruszam :) mam prawko dopiero rok i jakoś se radzę...nie wiem w czym tkwi problem
|
|
Kto ma dynamiczne IP, może rozłączyć się i połączyć ponownie, wtedy adres się zmieni. Mobline internety na pewno mają dynamiczne IP.
|
|
Janusz kos czytaj ze zrozumieniem. ja się odniosłem do posta roj, gdzie się pyta co by bylo gdyby nie bylo znaków, wieć napisalem ze wtedy by obowiązywała reguła prawej reki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |