Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmiana na lepsze za Chrzanowskiego |
nie polecam cukierni Gutowskich ciasta sa nie dobre a po za tym raz w pizzy prafiła mi sie mucha. wiec odradzam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmiana na lepsze za Chrzanowskiego |
w tytule pisze napad na sklep, a później się pyta co się stało...
|
|
a mi w innej pizzerni trafił mi się much może to było małżeństwo pochowajmy ich razem
|
|
@Sativa: A BluRay? DivX? Satelita? VOD? Że o podłączeniu komputera czy konsoli nie wspomnę.
|
|
to subiektywna opinia.
|
|
mialem tam praktyki kiedys ;d haha mucha jak mucha nie takie rzeczy pewnie tam byly xD
|
|
tylko bez wizwisk
|
|
a to wszystko w ch*ja granie na cyganie kasiora i reklama byłem kiedyś w sobotę to ze 3 osoby siedziało, już lepsza impreza po prawej przed sklepem baba myśli, że jak gruba przed kamerą po pajacuje, to że se klientów nachapie
|
|
masz jeszcze miejsca na furmance ?
|
|
sodoma i obora
|
|
Czesio masz kompleksy bo nic w życiu nie zdziałałeś ??? Nie przejmuj się tacy jak Ty też są potrzebni na świecie :-)
|
|
Prywatna opinia na temat szaleństw pani ge sler w "restaracji" pa nora ma. 1. pani ge sler kreuję się na jedynego znawcę kuchni w Polsce, nie zauważając małego szczegółu, REJABAK jest potrawą z tartych ziemniaków następnie pieczoną. Czyżby jej "wyrafinowane" podniebienie, nie dostrzegło delikatnego niuansu w postaci nędznego kawałka babki odsmażanej na patelni, ni jak się to ma do świeżości produktu wyjściowego. 2. pani ge sler nie uznaje chyba prawdziwej szynki, a w ramach poczęstunku na talerzach gościła najtańsza, najokropniejsza, w pół syntetyczna pseudoszyneczka, grubo ciachana wbrew woli pewnej pani. A teraz delikatna uwaga po wizycie w wątpliwej jakości przybytku. Po 3 tygodniach od odwiedzin pani ge sler w wiszących rozkoszach nad Pisą (okupioną wizytą w przybytku z wiszącym papierem toaletowym), postanowiłem (przez czysty przypadek) odwiedzić to miejsce. Żałując swej decyzji już na wstępie, zasiadłem za weselną ławą przy browarniczym stoliku. Obrażona pani kelnerka, po dwukrotnym jej przywołaniu, gdyż olewawczym spojrzeniem pominęła moją skromną osobę brnąc przed siebie raczyła z niemalże krzykiem przyjąć zamówienie. Zerkając w pseudo przepiękną kartę, przybity wysokością cen za wątpliwych jakości dań, wybrałem kotlet z kurczaka z serem w środku (miałem ochotę na coś innego, ale skrzętnie poinformowano mnie, że się skończyło i nie chce się robić już więcej tegoż dania). Jakież było moje zdziwienie gdy po 40 minutach otrzymałem swoje zamówienie. Szybkość przygotowania wręcz zawrotna. Nic to brniemy dalej, hm. Rzecz wręcz poruszająca, zimny kotlet jak to możliwe, 40 minut na kuchennym zapleczu (zapewne z łomży jechała ta pseudo pyszność). Kolejny zonk, kotlet niedopieczony od środka, makabra. Mięso niedopieczone, ser nie stopiony. Nic to, nie jednokrotnie stawiałem czoła podobnym pseudo wynalazkom kuchennym. To był sromotny błąd, przy czym słowo sromotny oddaje bezmiar mojego cierpienia. Także w przybytku w którym jadło zostało wprowadzone do organizmu, odebrało je w innej formie. Także moi drodzy, nie popieram, nie polecam, nie lubię, nie promuję. Decyzja należy do was, spokój żołądka jest ważniejszy od chwili widoku na Narew. To nie jedyne miejsce w którym panorama rzeki Narew jest wyjątkowa.
|
|
itex
|
|
alergolog DR.Siwik leczy rezonansem...dla mnie ok. jezdżę tam z rodziną Białystok ul Rzymowskiego chyba 43 w google znajdziesz...pozostali lekarze...szanuję ich zawód nie będę sie wypowiadał...
|
|
ha ha ha nie ma co dobre opinie - jka na miejscu własciciela mocno bym sobie wzioął to do serca bo tania reklama w programei Geslerowej może miec całkiem odwrotny skutek. Każdy klient będzie porównywał to co widział w programie z tym co osbiście zastał . Jęzeli róznica będzie znaczna istnienie restauracji Panorama stoi pod wielkim znakiem zapytania.
|
|
Czesio Twoja inteligencja jest tak niska, że jak siedzisz na dywanie to myślisz że Ci nogi zwisają.
|
|
Dziekuje wszystkim za opinie :)
|
|
maly nei wyjebali mnie tylko praktyki sie ma w roznych zakladach w technikum bocie ;)
|
|
marcelus2000, tam rzeka pisa czy narew?
|
|
kapela z kolimagów ma być
|
|
Ja ostatnio kupywaam na Dmowskiego. Mozna polecic...
|
|
OOOOOOOOOOO światowe towarzystwo pewnie na co dzień w fast foodach na dworcu się stołuje,oczywiście Nowogród jest nad Narwią zresztą jaki jest każdy wie i nic tego nie zmieni ,więc knajpka na bardzo dobrym poziomie ,czysto i smacznie ,byłam tam dwukrotnie ,po wylegiwałam się na leżaczku bardzo sympatycznie:)czego wy oczekujecie?Rzadko oglądam program kuchenne rewolucje ,wczoraj byłam dumna bo w porównaniu z innymi miejscami w których była Pani Gessler wypadło super...
|
|
dobrawka rozsądna odpowiedz pozdrawiam :-)
|
|
Hej . Ostatnio dosyć często przeglądałam strony z biżuterią robioną własnoręcznie. Szukałam czegoś niedrogiego i ładnego. Na pewnym forum podano mi link do profilu na FB. [ http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911?sk=info]. Jak się dowiedziałam pary kolczyków waha się w granicach 3-8zł. Co myślicie o takiej biżuterii?
|
|
Więc jak w temacie, biskup Bronakowski widzi w tym wielki problem, lecz jak z życia wiadomo to wino mszalne spożywane podczas mszy zawiera również alkohol. Nasi politycy w sejmie również mają full wypas trunków procentowych, więc może czas, by nasi duchowni zajęli się głoszeniem wiary, a nie polityką i pierdołami. Może biorąc opłatę za ślub czy pogrzeb by się zastanowili jak żyła rodzina, na co ich stać, bo zazwyczaj to jest ściągany obowiązkowy haracz. Ciekaw jestem, jakie zdanie mają inni.
|
|
Tam dawno powinno być ograniczenie do 70 km/h przecież to teren zabudowany i koleiny do kolan. Jeśli nie zlikwidują świateł przed sadem po pierwszych przymrozkach można się spodziewać następnej tragedii.
|
|
Szczęście w nieszczęściu, że nie doszło do większej tragedii i nie doszło do wybuchu paliwa w tej cysternie. Szkoda kierowców.
|
|
Mam pytanie odnośnie mechanika w Elżbiecinie.. Słyszeliście coś o nim?? Dobrze robi (auta) Robił ktoś u niego??? I Jak?
|
|
Dobry !!!!
|
|
Kto to jest ten Bin Laden z CB radio inaczej dziadek ????
|
|
a kiedy graja ci z Gniezna chyba pojadę bo to moi ziomale ???
|
|
z gniezna graja od 20:00
|
|
.
|
|
Admirał Dziadek GraND SREBRNY PANEL :) - glowno dowodzacy obrona Łomży
|
|
Bin laden spoko gość pozdro dla Hulegundy
|
|
Ale on czasami beczy przez radio :-) Ma jakieś dolegliwości ???
|
|
Beczy meeeeeeeeeeeeeeee
|
|
albo miauuuuuuuczy : )
|
|
albo piszczy jak pies
|
|
piszesz ze coraz wiecej osob na cos narzeka a jak szuka sie opinii o sklepie to nie ma nic, kazdy taki odwazny a nikt sie nie przyzna, za nikim nie obstaje ale jakos tych opinii zlych sie nie slyszy wiec chyba nie jest zle a tu akurat moze na Ciebie trafilo
|
|
i miauczał w refrenie haha MIAUUUUUU
|
|
po prostu polecam. a że robię reklamę tej dziewczynę to powinna jeszcze być mi wdzięczna ;p
|
|
i impra jak się patrzy
|
|
Koszt przesyłki: przy zamówieniach spodni lub bluzy 1-3sztuk 11zł podkoszulki 1-3 6zł 4-8 11zł
|
|
niech Ci da parę kolczyków
|
|
a za gumofilce ile opek kasuje ???
|
|
może to by było niegłupie ;D
|
|
a dla mnie jeden do nosa bo podtrzymuje temat
|
|
haha obawiam się, że takich nie robi xD chyba, że chcesz, żeby Ci tak zwisał- jak kolwiek to brzmi xD
|
|
to nie chcę zwisów nie toleruję
|
|
Z 8 lat już piszczy, szczeka,płacze, śpiewa, i już chyba jest symbolem Łomży, wszyscy go znją :)
|
|
ups.. w takim razie to można nazwać teraz antyreklamą ;p nie tak miało być, nadal polecam ! xD
|
|
a kto zna Kobre ???
|
|
no dobra wezmę kolczyk jeden ale gdzie go mam zaczepić
|
|
a to już zależy wyłącznie od Twojej wyobraźni ;p
|
|
Skoro elektroniczne to płacisz za faktycznie zużyte ciepło, a nie tak jak przy rtęciowych za temp otoczenia. Dużo gotuję i piekę, w kuchni gdzie grzejnik zakręcony jest cały czas miałam zużyte 15kresek, natomiast w pokoju dziecka o jedną więcej a tam grzejnik był odkręcony cały sezon grzewczy.
|
|
Mam pomysł na biżuterię robioną ręcznie, kiedyś to chodziło i wielu miało, a nawet nieźle smakuje, chcesz Pati :)
|
|
Nie opłaca się, a pomalowanego nie da się konsumować :)
|
|
Też bym zżarł jak dobrze uprażony :)
|
|
gorzej z dopasowaniem np do ubrania ;p baby lubią świecidełka ;p nie zakładają biżuterii z myślą o jedzeniu ;p
|
|
. rudy błazen z druhem
|
|
za papier samoprzylepny też trzeba zapłacić i to jeszcze odblaskowy :p więc wolę jednak te kolczyki ;D
|
|
Był już ten wątek ale zaraz zniknie więc piszę jako nowy. Tak się zastanawiam, czy biskupi i inni księża naprawdę wierzą, że utrudnianie dostępu do alkoholu spowoduje „otrzeźwienie” narodu? Czy tylko mają zakodowane w głowach, że powinni tak mówić z racji swojego „zawodu”? Są tylko 2 warianty wytłumaczenia tego socjologicznego absurdu: 1. prawdopodobnie oni ciągle jeszcze postrzegają naród na intelektualnym poziomie chłopów pańszczyźnianych, którymi trzeba bez przerwy sterować- nakazywać, zakazywać, ograniczać. Albo: 2. sami są tak ciemni, że po prostu nie zauważyli, że takie ograniczenia i zakazy jeszcze nigdzie i nigdy nie przyniosły pożądanych skutków. Nie przeszkadza mnie to zupełnie jeżeli próbują „rządzić” jedynie z ambony (kto chce niech słucha) ale już próby wpływania na ustawodawców, te apele, te błagania „na kolanach” o nierozpijanie narodu to po prostu czysta hipokryzja. Czy księża naprawdę myślą, że jak np. w Łomży zlikwidujemy większość sklepów z alkoholem i wszystkie knajpy, to społeczeństwo natychmiast wytrzeźwieje i w zamian pójdzie do kościoła? Przypomnę tylko, że w niektórych krajach już tak próbowano uświadamiać obywateli. Czym to się skończyło wszyscy dokładnie wiedzą- mafie, morderstwa, korupcja, gigantyczne nielegalne majątki. Tylko że Amerykanie to mądry i wyciągający wnioski, naród. Teraz w każdym sklepie, każdej stacji paliw jest piwo (nawet 20 metrów od polskiego kościoła na Greenpoint) i ….. nigdzie nie widać pijaków. Ten kto będzie chciał się napić, zrobi to bez względu na to, czy będzie miał sklep „pod bokiem”, czy oddalony 5 km czy będzie musiał jechać do Ostrołęki po flaszkę. Ale taka sytuacja na pewno nie potrwa długo i przedsiębiorczy ludzie natychmiast zapełnią tę lukę- odrodzą się zapomniane już trochę babcie, meliny.... tak jak ze 30 lat temu gdzie prawie na każdej ulicy, w każdym domu było po kilka melin. Czy o to księżom chodzi? Przecież to jest spraktykowane i udowodnione już dawno temu. Gdzie prohibicja i zakazy, nakazy tam zawsze rodzi się mafia, tam zawsze są przestępcy, korupcja, prostytutki, alfonsi. Księża oczywiście mogą i powinni zajmować się tymi sprawami ale raczej w inny sposób. Najlepiej to służyć dobrym przykładem i być wzorem cnót i uczciwości. Wtedy będą mogli z czystym sumieniem ogłosić z ambony: „Ludzie, postępujcie tak jak my, księża. Księża nie piją, nie palą, nie cudzołożą, nie ma wśród nas pedofili, zboczeńców, złodziei......”.
|
|
ja znam ;)
|
|
Rozumiem osobiste poglądy osób zajmujących się tym forum, ale czy nie za dużo mamy na co dzień kleru? Kogo obchodzi co wymyślił biskup albo jakieś ich jubileusze. Zbyt często pojawia się to na głównej, może zróbcie zakładkę KLER. To zamknięta grupa która żyje naszym kosztem. Zaprawdę powiadam wam skupmy się na sobie, oni mają własne dzienniki, radio, telewizję i świeckich fanatyków. Szanujmy konstytucje. ŚWIECKIE PAŃSWTO. klik
|
|
Dobrze to wszystko ujales.
|
|
zapraszam państwa na test http://sites.google.com/site/457news
|
|
oszukana przez la paris to Ty oszukujesz innych twierdząc że ktoś pisze inny posty łatwo Tobie to mogę udowodnić :)
|
|
Na osiedlu południe w okolicach Rycerska i Kasztelańska od kilku dni biega pies z czerwoną obrożą. Obroża zakończona jest dwoma oczkami łańcucha. Pies ma sierść dłuższą, koloru ciemnego trochę podpalaną, jest średniej wielkości.
|
|
Witam, czy ktoś wie gdzie w Łomży lub okolicach ktoś wykonuje piaskowanie? Jeśli tak to proszę o info na @ perwicbr@wp.pl
|
|
Ktoś nie dawno szukał takiego psa
|
|
http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911
|
|
To zależy ile kto sztuk wezmie. Ubranka zamawiam w następnym tygodniu:)
|
|
oryginalnymi! !!
|
|
Do szanownego przedmówcy Panie Jerzy K. Kmicic Wypowiada się Pan o mnie nie znając mnie od początku do końca. Na domniemaną przez siebie niewiarę którą mnie Pan klasyfikuje zaleca mi Pan "Dzienniczek św. siostry Faustyny". Czy według Pana ma on zadziałać jak lekarstwo na tą domniemaną przez Pana niewiarę? Niedawno jeden z chrześcijańskich psychiatrów wypowiedział się że jego zdaniem wielu Święch było chorych psychicznie. (?) ( mówił o chrześcijańskich bo takie znał ) Boże serce krwawi w chrześcijańskim środowisku nie od kilku miesięcy i nie tylko w Sokółce. Trzeba być naprawdę ociemniałym, głuchym lub oślepionym albo pozbawionym rozumu lub kompletnym ignorantem żeby tego nie dostrzec. (O kim i o czym to świadczy w sytuacji w której prawie każda chrześcijańska rodzina zawiesza na krzyżu Jezusa w swojej chałupie ? ) Nie słucham Radia Nadzieja to siedlisko zła którego nie tylko ja bezpośrednio doświadczyłem. http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=170709&t=170633%3E
|
|
Satovia nie ful HD tylko 1080i i wystarczy aby mies bardzo dobry obraz. Fakt ,że żadna stacja nie nadaje 1080p ale pełne ful HD masz na wszystkich odtwarzaczach BD - więc jednak telewizor Ful HD jak najbardziej.
|
|
W media expert
|
|
ale ty musisz być beznadziejnym dupkiem, żal mi ciebie.
|
|
ludzie to swinie.
|
|
mam do sprzedania akwarium morskie z osprzętem 140l :-)
|
|
jesteście opętani xd
|
|
greenlabel :patrze ze chlopaczki ełkaesiaczki bronia kebabu;p wiadomo dlaczego;p Dlaczego bo ja nie wiem????
|
|
a kiedy będzie można to zobaczyć na vivie ?
|
|
Co znaczy nie kombinujcie? Wg instrukcji co pewien czas należy aktualizować oprogramowanie. Chyba z tym nie będzisz leciał do machera?
|
|
Balustrada z drewna może macie jakieś namiary?
|
|
Szalom Alejchem Łomżyńscy Katolicy Pan z wami jak z Żydami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |