Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOWOGRÓD-podatki 101% ciąg dalszy |
również tym co odeszli dawno ... na bagnach [*] [*]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOWOGRÓD-podatki 101% ciąg dalszy |
BES SĘSU... toć tfuj ojciec jest ********
|
|
aż razu pewnego Ptysiu się im naraził....
|
|
wpadł do kubełka na śmieci. Toczył się Ptysiu i toczył, aż nagle z niego wyskoczył...
|
|
i tym którzy wyszli z domu na piwo i nigdy nie wrócili * ] [
|
|
kibice dumni ze swego wyczynu,zaczęli śpiewać na całe gardła-PTYŚ(Death),PTYŚ(death) :):):
|
|
Dlaczego łomzyniaki to buraki??
|
|
Mogli by skocznie narciarską wybudować :) jutro będzie lepiej !!!!
|
|
na pewno jest z naszego osiedla - Jantar, nieprawdaż ?? :)
|
|
dostał z sandała w rękę, w której od razu coś chrząknęło-Ptyś złamał sobię rękę,więc znów musiał się wybrać do szpitala... szed tak i szedł,aż nagle??..... (a tak apropo powoli nierozumiem o co chodzi bo zchodzicie z tematu)
|
|
Po czym biedny i styrany wszystkimi przygodami Ptysiu, padł, lecz nie z bólu, a ze smrodu, jak dochodził od ów sandała. nowanna
|
|
hahahahaha dobra jakas ta kórwa???
|
|
i to jest wlasnie buractwo hehe
|
|
Wybaczamy ;)
|
|
Ty tak do mnie? Nie mogę się śmiac, bo mi zajady popękają!!! _________________________________________-- jutro będzie lepiej !!!!
|
|
Przestańcie z nim dyskutować i odpowiadać na jego zaczepki nie będzie miał z kim dyskutować to i temat się skończy. Widocznie dostał pałą trochę za wysoko i ma poprzestawiane z lekka półeczki z rozumem. Pozdrowienia. nowanna
|
|
Ptysiu buraka to masz przed (twoi)lustrem ale to nie jest taki cwykły burak to jest burak z zerwoym przedziale inteligencji ;-)
|
|
Autor: forpol (---.lom.vectranet.pl) Data: 21-10-05 08:37 wcale nie trzeba być specjalistą aby mozna było przewidzieć ,że takie korki będą. Teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką czego dowodem jest to co sie tam dzieje około godziny 08.00 jak wynika z wypowiedzi tarczyna. Test te ronda przejda na święto zmarłych zobaczymy jak one ten ruch rozładuja i upłynnią. No przeciez po to je wybudowano. stanisław Stanisław jak Twoim zdaniem rondka przeszły testy pozytywnie w dniu Święta Zmarłych?
|
|
Tak, tak Tiger. Wiarygodne krak(owi)anie ... hihihihi :)))
|
|
Pamiętam jak jadałem obiadki na stołówce przy centrum krwiodawstwa - W-wa, Poznań.
|
|
Na 3 rondo proponowałbym skrzyżowanie ulic Poznańskiej, Browarnej i Wojska Polskiego. Czasami są duże problemy ze skrętem w lewo z Poznańskiej.
|
|
Jantar podejrzewam a raczej jestem przekonany, że Pani K. jest w pełni świadoma swojego wyglądu a idąc dalej - jest na tyle inteligentną osobą że potrafi śmiać się sama z siebie i zapewne nie raz to czyni ... zatem spokojnie .... a co dowcipów na jej temat ..... 5 lat prezydentury jej męża jest na tyle długim okresem, że już niebawem większości znudzi się ten temat i przerzucą się na kolejną ofiarę - mogą nawet na mnie, a co mi tam ;) Płytkie poczucie humoru.... ? to podobnie jak z oceną wyglądu zewnętrznego - pojęcie względne, skoro Twoje jest aż tak głębokie to moja propozycja brzmi - widząc temat napisany przez Tiger'a nie zagłębiaj się weń bo może Cię porazić tępota umysłu i prymitywny, grubiański żart. trzeba działać!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |