Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Giertych POległ na Gawle... |
mieszkam w zasobach ŁSM i nie mam podzielników
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Giertych POległ na Gawle... |
Adamosxx przekroczyl,swoim golfem III 1,6 na wielopunktowym wytrysku. Fujek mu tuning-owal za stodola. Przez twoj glupi leb przechodzi szybciej promien swiatla bo ma tylko proznie do pokonania.
|
|
Ania* Ty chyba byłaś zakochana w Przemku no i dostałaś kosza, a teraz się mści pisząc na forum haha Nie martw się jakiś Kaziczek się dla Ciebie znajdzie hahaha
|
|
A jeśli chodzi o to że szefowa jest niby skąpa. Sądzę że nie do końca tak jest bo ludzie to by chcieli się nawpier... za 10 zł. A jak podniosą ceny to będzie post na forum że za drogo.
|
|
Gdzie jest Lipowa ????
|
|
Z tymi słowikami, to się udała:) Ogólnie jestem zaskoczona, dobrze wyszło. Brudu i syfu nie było. Powtórka chyba w sobotę teraz leci.
|
|
Czesio no i nie myliłem się Ty jesteś ten co pod sklepem wino wali czyli dwa inne światy. Ja wolę z żoną zjeść obiad z kulturą wypić też lampkę wina ale w przeciwieństwie do Ciebie preferuję Chianti a nie buzony pod sklepem. Ważne jest w życiu żeby każdy z nas odnalazł swoje miejsce ja w restauracji Ty pod sklepem. :-)))))
|
|
A potem wina kierowców ciężarówek. Widziałam dziś ten samochód ciężarowy.... Straszne ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |