Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amerykanie chcą uchodzić za ojca sukcesu |
jest taka firma na ul. Poznańskiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amerykanie chcą uchodzić za ojca sukcesu |
Znam: produkcja to nie, ale montażem tak informacje mogę przesłać jak podasz na forum jakiś kontakt np gg
|
|
Witam organizuje zamówienie na wszystkie ciuchy ze strony http://www.hurtowniaawanti.pl/oferta.html ;) proszę o kontakt zainteresowane osoby na e-meil konsultantka6@o2.pl lub nr gg 423326
|
|
pisze na gadu, lecz nikt nie odp
|
|
Witam! Serdecznie odradzam zakup sukni ślubnej w tym salonie. Na pierwszy rzut oka wszystko pięknie ładnie ale jak miałam problem z sukienką w dniu ślubu już nie było miło. Suknia za którą zapłaciłam kupę kasy, od słynnego projektanta zsiniała mi w dniu ślubu. Dosłownie straciła kolor. Przed wyjściem do kościoła odpadł mi dodatkowo guzik, tren nie chciał się odpiąć a suknia ( dopasowana przez krawcową w ów salonie) non stop spadała i musiałam wiecznie ją podciągać a moja świadkowa cały czas coś mi poprawiała. Nie chodzi mi już nawet o te drobiazgi ale jedynie o kolor ! Chciałam od razu złożyć reklamację ale p. Urszula (właścicielka) powiedziała, że to nie jest potrzebne, że skontaktują się z dystrybutorem, gdyż to nie ich wina a jego i że to ona złoży mu reklamację drogą meilową. Dzwoniłam, dopytywałam się czy już coś wiadomo ale za każdym razem nic nowego, kazała mi sie jeszcze wstrzymać miesiąc, bo podobno wszyscy byli na urlopach i nic nie można było zrobić. Sprytna ; / a to dlatego że moja reklamacja straciła ważność. Ich prawnik przysłał mi zwrot reklamacji, która nie została złożona w terminie, napisał również o tym, że nie wspomniałam o warunkach atmosferycznych w dniu sesji w plenerze, kiedy ja zgłosiłam to od razu po ślubie a sesję miałam wykonaną po tygodniu od tego dnia ( w szarej sukni). Właściciele salonu byli o tym poinformowani. Fotograf musiał wybielać zdjęcia sukni. Przesłałam im meilem także zdjęcia sukni na sali weselnej, gdyż było widać jak wygląda i dla porównania zdjęcie przed wybieleniem sukni i po ( poprosiłam o takie zdjęcie fotografa). Mogę ich tylko podać do sądu. Powiedziałam im, że postaram się, aby wszyscy się dowiedzieli jak zostałam potraktowana to powiedzieli, żebym ich nie straszyła i jeżeli rozgłoszę to w internecie to oni mnie pozwą. Od tej pory żebym się kontaktowała z ich prawnikiem. Cały czas mydlili mi oczy. Może kiedyś byli dobrym salonem ale poprzewracało się karierowiczom w głowach. Także zanim któraś z Was zdecyduje się na zakup sukni na ten jedyny taki dzień proszę się dobrze zastanowić. Jak wystąpią problemy to co wtedy ? Poza tym takie same suknie można kupić w innym salonie, gdyż to sukienki określonej marki więc są ogólnie dostępne w każdym innym sklepie mjącym ssukinki właśnie tych marek. Gdybym wcześniej wiedziała o jakiejś dziewczynie, która miała problem z tym salonem to nie ryzykowałabym.
|
|
Witam Dołączam się do wypowiedzi, kebab najlepszy w Łomży podkreślając, że w Łomży nie ma prawdziwego kebaba.
|
|
Jeśli nie ma rozmiarów pod spodem ozancza to że są wszystkie.
|
|
Dodam jeszcze, że stwierdzili, że sukienka straciła kolor przez kominy w Ostrołęce
|
|
a ile kosztuje przesylka?
|
|
Właścicielka Poleszuk pięknie się zachował, skąpą idiotką była jest i będzie. Poleszukowa rozpieprzy ten biznes cenami. Był ktoś przed nakręceniem programu na jakiejś komuni, chrzcinach itp. Ja pare lat temu byłem dwa razy i wszyscy znajomi powiedzieli że nigdy tam nie będą robić imprez. Przystawki na tych imprezach to była ryba w pięciu postaciach i więcej nic. A Gessler kolejny ryby im wcisneła.
|
|
fajnie fajnie co nie mruczuś :)
|
|
Witam, Pytanie do Pań, które planują ślub lub już są po ślubie- kiedy trzeba zamówić sobie fryzjerkę na ile wcześniej przed ślubem. Z góry dzięki :)
|
|
do Wadolek jak ide do restauracji to płacę, nie muszę dostawać nic w ramach przeprosin. jeśli Ty lubisz czekać na pierogi ponad godzinę, to myślę, że w Wiszących Ogrodach Ci się spodoba. Widzę, że doceniłeś prezenciki od pana managera, myślę, że rownież będziesz mógł liczyć na takie gratisy, jeśli trafisz na tę samą panią kelnerkę :) Jak już odwiedzisz tę restaurację to koniecznie napisz na forum,ok? :)
|
|
znalazlas w koncu?
|
|
Kuźwa w niedziele pojadę z żoną na obiad i sam zobaczę. Później wam napiszę
|
|
Po ile gumofilce ???
|
|
Napiszcie czy te coś co się nazywa kebab rozwala dupe ????
|
|
wiedzialem ze jakis DEBIL!!! a nawet kilku bedzie mi wmawiac powiazania z tym lokalem... wiec uswiadomcie sobie IDIOCI ze nie kazdy jest naganiaczem! a forum sluzy rowniez do tego by pochwalic KOGOS i podzielic sie informacja nie wiem czy jest to prawdziwy kebab czy nie... czy mieso mielone? NIE SADZE! podobno mieszanka miesa z indyka i wieprzowiny uwazam ze mozna tam tanio i dobrze zjesc kebab duzy 11zl - DROGO? NIE SADZE! po pierwsze zajrzyj do innego - 13 zl ?! albo i lepiej - poza tym duze porcje!! mozna sie najesc juz za 5 zl swietna kanapka 'kebabowa' chcesz?! idz sprobouj.. jestes idiota o glupotach nie pisz
|
|
czy ktoś mieszkający w ŁSM już dostał rozliczenie ?
|
|
kleofasy wybacz ale twoja znajomosc rodzajow miesa, cen "dan" itp chyba nie jest przypadkowa. jakbys nie zauwazyl napisalem ze jedzienie jest tam ok ale ta reklama nie jest potrzebna. chcesz reklame to wykup ja na stronie.
|
|
greenlabel aja ci jeszcze raz tluamcze ze jestes w bledzie... a ze koeljny raz tego nei rozumiesz to z przykroscia mowie ze jestes idiota! bylem tam 3 razy i potrafie zapamietac nazwe baru ulice i ceny kilku dan! nie potrafisz tego? pocwicz pamiec!!! rozbrajasz mnie na twoja niekorzysc :o mowie o tym barze bo go naprawde chwale! ps gdyby to byla reklama to i tak nie ci oceniac czy dobra czy nie.. zawsze ludzkie opinie sa wazniejsze niz pusty plakat wiec nie pieprz juz!
|
|
A ile czasu minęło od zakupu?
|
|
No to jesteś w połowie drogi i o połowę drogi dalej niż inni którzy być może nie doświadczyli tego co Ty. Pytasz mnie czy próbowałem odnaleźć/spotkać Chrystusa Powiem uczciwie zdecydowane Nie Nie próbowałem, nie było takiej potrzeby. Jezusa zwanego Chrystusem nie szukałem ponieważ On sam do mnie przyszedł był też odkąd pamiętam zawsze i wszędzie łatwo dostępny. Pewnie wielu zapyta jak to możliwe. W takim kraju jak Polska to nic nadzwyczajnego. Jezusa wiesza się na krzyżu prawie w każdej Polskiej chałupie. Z Jezusem spotkałem się wielokrotnie w swoim życiu to jakże wspaniała, boga ta w treść i wielka postać, która wpisała się w historię ludzkości jak żadna inna. Nie sposób tej osoby nie zauważyć i nie sposób ją ominąć jest dosłownie wszędzie. Nie można przejść obok Niego obojętnie. Wszyscy Nim na swój sposób żyją czasem mam wrażenie że to nie On wszedł w moje życie ale ja w Jego - Niego. Jest On wykładowcą założonej przez siebie szkoły pozostawiając w koło siebie wiele interesujących treści i kontrowersji. Czytając skrypty uczniów z Jego szkoły można doświadczyć pewnej empatii z tą bezwzględnie główną postacią naszej cywilizacji. Takiej empatii z bohaterami książek na pewno doświadcza wielu czytelników.
|
|
i tu się w tobą zgodzę często przyjeżdżają też za wcześniej a szczególnie wieczorem to jest samowolka
|
|
i tu się w tobą zgodzę często przyjeżdżają też za wcześniej a szczególnie wieczorem to jest samowolka
|
|
było ok chętnie się wybiorę
|
|
Kominy które są w Ostrołęce, celuloza. Powiedzieli, że musiało coś być w powietrzu. Nie jestem jedyną, która brała ślub w tym mieście i żadna nie miała takiego problemu. Tym bardziej, że suknia była podobno wykonana z jak najlepszego materiału. Poza tym tu w ogóle jest jeszcze celuloza ? Sugerowali też, że może coś na sali, ale było czyściutko. Goście uczestniczyli w zabawie gdzie czołgali się po podłodze i ich kreacje były w pożądku. Ślub miałam 4 czerwca i od razu dałam im znać co się stało. Dodatkowo nigdzie w Łomży i w Ostrołęce nie mogłam wyprać sukni bo była za duża i nie mieściła się do pralek w pralniach. Wzięli mi ją do prania do Białegostoku. Czekałam ok 2 tygodni i wtedy chciałam napisać reklamację a właścicielka powiedziała, że to nie potrzebne, że oni to zgłoszą do dystrybutora. Więc czekałam. Po pralni kazali mi czekać ponad miesiąc na odpowiedź. Konultowałam się z rzecznikiem praw konsumenta i on mi kazał złożyć pisemną reklamację. Czekałam 2 tyg na odpowiedź. Przysłali od prawnika, bo powiedziałam, że podam ich do sądu. I tak to się wszystko ciągnęło. Teraz postanowiłam to rozgłosić. Nie boję się konsekwencji bo napisałam prawdę, więc o co mogą mnie oskarżyc? O fakty ? Tak to ta suknia falbaniasta. Jest koloru biel perłowa (kość słoniowa). Cały dół, który był ubrudzony po plenerze odprał się.
|
|
Super obejrzałem właśnie !!! Przemek super gość ma to coś w sobie, myśli przedsiębiorczo teraz będę jeździł tam z klientami. Tam jest krótko pisząc zarąbiście, aż mi głupio że jeszcze tam nie byłem. Dla tych co nie oglądali: http://tvnplayer.pl/odcinek,kuchenne-rewolucje,S04E03,3097.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |