Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukienkowy do \"odstrzału\" |
Muszę Cie zaskoczyć że nic Ci nie da to Twoje prawo ani bycie stewardesą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukienkowy do \\\"odstrzału\\\" |
ps fedor wyjasnij moze jeszcze to co napisala julia skoro w tym siedzisz:) chetnie poslucham twojej teorii na ten temat:)
|
|
witam . mam własny lokal w centrum i planuje otworzyć sklep , tylko mam do was pytane czego w Łomży brakuje nam jeśli chodzi o sekcję handlową . Jakie towary maja największe zapotrzebowane a ich w naszym mieście nie ma
|
|
Dzięki za informacje. Dzwoniłam już do komornika ale podobno nie ma już właściwości i rewirów. Może ktoś wie, który z komorników w Łomży jest najlepszy żebym mogła jak najszybciej dostac alimenty. Dziękuję za wszystkie informacje.
|
|
Obawiam się, że jestem parę lat starsza od Ciebie. Widzę też, że ciężko Ci przetrwać bez wdawania się w spory, czy obrażania ludzi, o których nie masz zielonego pojęcia. NOFX gdzieś się chwilowo zapodział i nudzi Ci się? Czy zdążył Ci już ukrócić bezczelny jęzorek?
|
|
Pokaż gdzie kogoś obrażałem to przyznam Ci rację zapewne blondynko jak się domyślam
|
|
a nofx się nigdzie nie zapodział zajrzyj tu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3566779&start=13110
|
|
reserved:)
|
|
Wystarczy głupi przykład z tym rondem żeby się przekonać że co niektórzy w naszym mieście powinni jezdzić taczką a nie samochodem bo prawko może było załatwione;) Dla nie wiedzących przypominam jeżeli na skrzyżowaniu jest pan policjant kierujący ruchem wtedy jezdzimy według jego znaków które nam pokazuje, jeżeli takiego nie ma wtedy przestrzegamy swiateł zielonych,żółtych,czerwonych,jeżeli i ich nie ma wtedy patrzymy na znaki drogowe a na na końcu na znaki poziome które znajdują się na jezdni proste jak ... No ale jak sie kupi prawko to skąd można o ty wiedzieć.
|
|
nosic moze, chyba, ze sa ku temu przeciwskazania np podatnosc do chorob oczu itp. To na pewno wszystko znajdziesz w sieci i dowiesz sie od okulisty. Pytanie tylko, czy jest na tyle odpowiedzialna i swiadoma, zeby w tym wieku pamietac o higienie soczewek, codzienne zdejmowanie, wkladanie, na poczatku nie jest to przyjemne i potrzeba troche samozaparcia, ale jak da rade to powodzenia. Pamietaj o konsultacji z okulista, bo jezeli ma np astygmatyzm potrzebne beda soczewki toryczne, a poza tym trzeba wszystko z nim omowic. Pozdrawiam
|
|
używaku ale z dobrą odzieżą,jest popyt na nie Kasia..
|
|
W innych wiekszych miastach są identyczne skrzyzowania i nie ma żadnych problemów, nawet jeśli jest awaria świateł. Wiec wina chyba lezy bo stronie kierowców...
|
|
Może ktoś wie w jakich godzinach jest pobierana krew w szpitalu?
|
|
do 11.00, a po 14.00 jest odbior w lipcu za badania krwi i moczu placilam 11zl bo przyszlam bez skierowania, a z nim 0zl ;)
|
|
50 tysiecy to drogo jak za uzywane luszko lusia. Kasia..
|
|
Przerobili to rondo na skrzyżowanie dla bezpieczeństwa? Hahaha, teraz będzie jeszcze więcej kolizji...
|
|
Wykaz komorników sądowych Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Łomży Kancelaria Komornicza w Łomży Bożena Grzech ul. Polowa 15/77 18 -400 Łomża tel/fax. ( 086)219-81-17 Poczta elektroniczna:lomza1@komornik.pl Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Łomży Kancelaria Komornicza w Łomży Krystyna Bajgus ul. Nowa 2 pok.225a 18 – 400 Łomża tel./fax( 086) 218-89-51 Poczta elektroniczna:lomza2@komornik.pl Strona internetowa:Izba Komornicza w Białymstoku
|
|
Innych komorników w Łomży nie ma, a przynajmniej mi nic o innych nie wiadomo.
|
|
Nic tez nie słyszałam o jakimkolwiek znoszeniu czy też braku rewirów. Zapraszam do lektury ustawy o komornikach sądowych i egzekucji, np na stronie: http://www.komornik.bialystok.pl/wlasnosc.php
|
|
pomysliłam sie heh 5 stów mi chodziło :P
|
|
polecam stare prosektorium koło dawnego szpitala a teraz jest tam spend dla szczyli zwany potocznie szkołą :-0
|
|
Dlaczego jak Polak krzywo spojrzy na Czeczena od razu jest afera na całą Polskę: - kilka naklejek i gości oskarżono o zbrodnie przeciw Czeczenom - kilka filmów - FBI, CIA, CBA, ABW ściga jakiegoś młodocianego z aparatem - popchnięto dwie spasione baby: Teleekspres płacze, że rasizm i faszyzm - poseł Kołakowski zająknął się, że Łomży nie stać na pasożytów - Wybiórcza zrównała go z Himmlerem Nie wspomnę o niezliczonych reportażach szkalujących Łomżyniaków za niechęć do pasożytów. A tu - napad, broń, pościg aż do Warszawy, Policja a w mediach cisza. Zapytajmy lewusów dlaczego nie piszą o tym: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=26476 dyzurny@wspolczesna.pl, fundacja@ocalenie.org.pl, redakcja_portalu@agora.pl, ostrydyzur@poranny.pl
|
|
sory ważniejsze od poziomych
|
|
Te rondo jest bardzo dobrze oznakowane !!!!!
|
|
sklepu militarnego i przed sklepem tabliczka " zakaz wstępu terrorystom "
|
|
Kasjerka połakomiła się na jedną butelkę piwa:), brałem karton piwa Carlsberg 0.660 l pakowane po 15 szt., kartony były otwarte wiec dla ułatwienia wystawiłem tylko jedna butelkę, a wózek dałem do sprawdzenia, pani kasjerka, na paragonie nr 16 sczytała kod, podała kwotę do zapłaty, którą zapłaciłem i wyszedłem, jednak w samochodzie stwierdziłem, że mam 14 opakowań, więc wróciłem (góra 1 min.), a pani usiłowała mi wmówić, że może płaciłem w innej kasie, gdy wtedy czynna była tylko jedna, nr 7. Nie szkoda mi tego piwa, ale takie zachowanie i to z "głupim" uśmiechem, dziękuję ale w LIDL-u więcej nie kupię nic. Dla ułatwienia dla szefostwa na paragonie jest godz. 14:18, skoro się nie szanuje swojej pracy to i cudzej się też nie będzie szanowało.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |