Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Polacy lubia byc najbardziej dymanym narodem ? |
No to to pierwsze zdjecie to tez z Elektrowni? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Polacy lubia byc najbardziej dymanym narodem ? |
To się nazywa zapis fonetyczny. Podobnie zapisują sobie angielskie słowa piosenek zespoły grywające w remizach i na weselach (widziałem gdzieś w necie zdjęcie takiej kartki). "Aj dżest koł tu sej ajlowju..."
|
|
zwirownia Rydzewo Najwyższy czas...
|
|
Czemu w Krakowie nie ma czasu na sen a w Łomży jest i to bardzo dużo nie raz tak bywa że w dzień śpie ,ale dla czego? bo nie ma rozrywki no jedyna rozrywka to chodzenie na mecze. a reszta ? co to ma być łomża na zawsze miejsco zadupią w centrum podlasia ? bo nie mamy Kościoła z wierzą na której by co godzine ptysiu nam grał ?! bo nie mamy kanału Augustowskiego i rynku zygmunta augusta ?! no to jeśli nic nie mamy ,to co mamy ?? jedno fontante w WSA na bawełnie ,albo wierze ciśnień na którą nie można na legalu wejść ! ja wiem że urząd ma piniądze na coś warzniejszego np: podwyrzki dla prezydentów ale nie można troche zadbać to kaso ?? nikt tam tego nie sprawdza nie obmyśla planów ekonomicznych ?? tylko walo na oślep ?? to czemu w tym mieście jest dużo rozrywki itd. a w Łomży od 17:00 cicho jak w buszu... i się ludzie dziwią że chodzi młodzierz o 24:00 po alejkach albo gdzie inndziej i rozrabiają krzyczą biją się piją... jak nie mają co robić jak im spać się niechce tak samo jak mi teraz ... no ale gdzie ja pujde ? na stary rynek ? w pizdu czego ja tam ? nie ma godzie iść najlepiej na piwo ,powybijać szyby z kumplami i zajechać na komende loduwo. w Łomży nie ma czasu na sen... Najwyższy czas...
|
|
3.Uwaga: pie(r)si! Ten punkt mi sie podoba :D -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
I w tym momencie ktoś puścił bąka. Zrobiła się sielankowa atmosfera i każdy udawał, że nic nie czuje, ale tak naprawdę czuli, że coś czują, wszyscy czuli.
|
|
Maćku. On nie jest znany, tylko był. Pomarło mu się (na szczęście).
|
|
ulica miała nazwę Józefa Stalina.
|
|
lux. Tiger proszę o więcej takich.
|