Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyslij swoja zepsuta felge, opone czy uszkodzony amortyzator do wojewody ! |
na prezydenta Sławomir Kaczyński ; zdecydowanie trzeba nam zmiany na nowe ;-) ciekawe czy łomża mogla by byc jednym miastem w Polsce gdzie glosowalibysmy tylko na osoby .bezpartyjne i z nikim nie powiazne ? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyslij swoja zepsuta felge, opone czy uszkodzony amortyzator do wojewody ! |
Trzy przyczyny zanikania miłości kobiet do swoich partnerów. Kochacie się raz na kilka tygodni, albo może i rzadziej. Czujesz, jakby to było dla niej raczej przykrym obowiązkiem, niż satysfakcjonującym doznaniem. W czym może tkwić przyczyna? Mam migrenę. Powodów zmiany nastawienia partnerki do waszych kontaktów seksualnych może być wiele - od poczucia, że już ci na niej nie zależy, przez uznawaną za zaburzenie seksualne oziębłość, aż po przypadki najboleśniejsze - zdradę. 1.Orgazm siedzi w głowie 2.To nie wymówka 3.Jest czuła, ale dla kogoś innego Opis każdego punktu link poniżej: http://facet.interia.pl/news?inf=681894 Panowie dbać nie tylko o swoje partnerki, ale i o siebie. DiDi
|
|
Re: Wyslij swoja zepsuta felge, opone czy uszkodzony amortyzator do wojewody ! |
a kto będzie grał dziewczynę ptysia???
|
|
No fajnie mnie załatwiłeś Ptysiek, teraz nawet nie ma mnie na liście aktorów drugoplanowych...
|
|
Już oglądałem ;] -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
markac więc przyjdź i podziel sie swoimi refleksjami ;] ściemka wszystkim
|
|
a co bedzie jak ŁKS przegra ??
|
|
3:0 angella
|
|
Ja ze swojej strony chciałbym tylko wiedzieć, jakie "wejścia" trzeba mieć w Łomży, żeby tak błyskawicznie załatwić swoją sprawę. Na ul. Nowogrodzkiej z tego co słyszałem maszt ma stanąć w okolicach posesji 137 czyli w pobliżu domów na ul. Nowogrodzkiej, osiedla Maria i domów na ul. Strzelców Kurpiowskich. No, ale przecież żaden włodarz naszego miasta nie mieszka tam (ani na ul. Ks Janusza) więc co im tam będą jakieś maszty przeszkadzać. Szkoda, że wybory dopiero za rok... I jeszcze na koniec. W Gazecie Współczdesnej było wspomniane, że jest jakaś lista z podpisami przeciw budowie masztu na ul. Nowogrodzkiej. (z tego co pamiętam było tam 70 podpisów). Może ktoś kto ma to listę udostępnił by ją dla mieszkańców innych ulic położonych w pobliżu planowanego masztu (np. ul. Strzelców Kurpiowskich, os. Maria, itp, itd)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |