Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gaweł zapuszkowany |
mi to nie przeszkadza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gaweł zapuszkowany |
Unicode ... to już w wieku dwudziestu lat znudziło Ci się walić konia ? musisz byś strasznie zdesperowany, że na forum szukasz dziewczyny, a czy Ty jesteś NORMALNY ? jak chcesz, żeby ktoś Cię kochał wiernie, bezinteresownie i z oddaniem , to kup sobie psa
|
|
myjta sie, to nie bedzie śmierdziało to sie nogi poco i zawsze śmierdzo noco
|
|
siwysiwy siwy... łodłuz te ksiąSZke na bocek , pzyda ci sie na drugi rocek , MATOŁKU!
|
|
A ja mam ksionrzke elementarz za nie drogo dodam !!
|
|
od 1 wrzesnia
|
|
Sweet93,no już bez przesady. Jeździłaś trochę po mieście ? Na egzaminie( ba, zawsze) trzeba uważać. Znaki powinnaś znać, więc w czym problem? Po południu jak już zrzucisz szkolny plecak, idź na spacer i pooglądaj skrzyżowania, zwróć uwagę na znaki. Btw, rozmawiałaś z instruktorem na temat egzaminu chociaż kiedyś?
|
|
Unicode, mógłbyś wyjaśnić co to znaczy 'normalna dziewczyna'?
|
|
PaJuJo - Zielony Rower Dziadka Pewnego popołudnia Jadę rowerem przez pole Brakło mi powietrza w moim tylnym kole, Szukam pompki, mojej pompki Ale pompka jest zepsuta O żesz, kurde jego bele chyba znowu pójdę z buta... http://www.youtube.com/watch?v=n7KQUqbHai4&feature=related Witajcie :) rudy błazen z druhem
|
|
torro oj tam zaraz wielka rada, najlepsze rady to się daje innym a często samemu sobie nie można doradzić. Dziewczyna to jeszcze nie narzeczona czy żona a dzisiaj też to różnie bywa. A czy czekać warto , życie to wielki znak ? samo ci odpowie:)
|
|
hehe no właśnie, czyli nasz piękny świat wkracza w okres inwigilacji każdego obywatela...
|
|
ludziom wciskane są kity, że to pomocne itd no dobrze moze to i ułatwi życie ale na dłuższą metę bardziej je zniewoli. To są takie "niedobre cukiereczki" ale w ładnym opakowaniu...
|
|
A kto przed TOZem był zarządcą schroniska? Czy wtedy dostawał pieniądze za odłowionego psa? Czy osoby, które na co dzień mają kontakt ze schroniskiem mogą potwierdzić, że ten odsetek był aż tak wielki? Nie mieści mi się to w głowie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |