Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża zostanie bez dworca bo prezydent stary sprzedał a na nowy jednak brakuje środków ! |
Zauwazylem ze litwini w przypadku "objazdu" ronda dookola, badz np. do 3 kolejnego zjazdu wlaczaja kierunek w lewo.... To ma sens, poniewaz czesto nie widac kierunku w prawo i kazdy wjezdzajacy na rondo musi czekac jak zachowa sie kierowca. Moj nowonarodzony pomysl jezeli chodzi o male rondka jest taki. Kazdy na rondzie ma pierwszenstwo, ale kierunkowskazow uzywamy jak na zwyklym skrzyzowaniu i dla przykladu: Wjezdzajacy na rondo, zamierzajacy zjechac nastepnym zjazdem juz przed rondem wlacza kierunek w prawo... Jadacy prosto przez rondo nie wlacza go wcale.. A wjezdzajacy na rondo, zamierzajacy skrecic w trzeci zjazd, lub zawracajacy wlacza lewy "kierunek" W przypadku kolizji na rondzie uczestnicy ponosza winę obupólną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża zostanie bez dworca bo prezydent stary sprzedał a na nowy jednak brakuje środków ! |
wybaczcie musiałam wyjechać i nie miałam jak napisać że mnie nie bd.. woda truskawkowa wiesz coś więcej o tym spotkaniu?
|
|
Re: Łomża zostanie bez dworca bo prezydent stary sprzedał a na nowy jednak brakuje środków ! |
Tak M@ster to prawda jest reklama na 4lomza .Wczoraj byłam na karaoke sympatycznie było sobie pośpiewać a dzisiaj jest dyska i walka.
|
|
Casio, seria Edifice
|
|
Wszyscy odbywają służbę jako Cichociemni...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |