poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Łomża coraz piekniejsza!!

skubi 18
ja nie mogę się z Tobą zgodzić!Ja jestem idealnym kierowcą.Takie rzeczy jak kierunki,to dla mnie nawyki.Jadąc polną drogą w samotności,bez żadnych innych aut używam migaczy.
Co do reszty:pas na Szosie zambrowskiej faktycznie dla niektórych jest uciążliwy,czasem wjeżdżam tam nie patrząc w prawą stronę,mogę kiedyś się zdziwić,ale póki co...
Ciekawostką na naszym mieście są lewe pasy umożliwiające wjazd na ronda.Choćby 10 aut stalo na prawym malo kto korzysta z lewego.
Wkur...mnie jeszcze lelki.jest ich za dużo.Rozumiem mus nauki,ale w godzinach szczytu takie szkolenie mogloby odbywać się na placu manewrowym,korek na legionów,a waćpan z Grajewa uczy się ruszać.a na PKS z nimi.
pozdrawiam idealnych kierowców

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża coraz piekniejsza!!

witajcie. czy w łomzy jest poradnia diabetologiczna w której można prowadzic cukrzycę ciążową?? na kazańskiej na 100% cukrzycy ciążowej nie prowadzą. dziękuję za odp.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org