Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamienice w Lomzy |
widzę, że macie problem z miejsce. Tak, jak wcześniej pisałem możecie się spotkać w ogródku piwnym na ul. Rybaki. Ul. Rybaki jest niedaleko plaży miejskiej podaję mapę, gdzie się mieści ul .Rybaki : http://maps.google.pl/maps?q=ul.+rybaki+%C5%82om%C5%BCa&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471e33bd4a94fa79:0x7e4ecc00d2a3978e,Rybaki,+%C5%81om%C5%BCa&gl=pl&ei=O_1ZTuLvONDt-gb7uZGFDA&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CBcQ8gEwAA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamienice w Lomzy |
WItam! Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, gdzie tanio i łatwo mogę zrobić prawo jazdy kat. B w Łomży? Słyszałem, że u Ferenca najlepiej, ale jakoś nie jestem w tym zorientowany....
|
|
o sun no wiesz ti co ???
|
|
?????
|
|
![]() ![]()
|
|
rozklad jazdy wazny 09.09.2010 czyli gdzie ten nowy pytam sie ;) ps nie wiedzialem ze zrzeszaja sie milosnicy komunikacji miejskiej i maja swoja strone pewnie sa to zwlaszcza kierowcy i uciekinierzy przed 'kanarami' :)
|
|
|
każdy facet jest przystojny ^^byle by był zadbany:D
|
|
Mam nadzieję ,że już wstaliście , niektórzy są w pracy ,reszta pracuje w domu [ bo to również praca ;) ] ![]() rudy błazen z druhem
|
|
witam witam i ja Ciebie dziadku:)
|
|
606 807 192 o to numer, możesz jechać tam z autkiem. Pozdrawiam posiadacza starej, poczciwej 80-tki :)
|
|
ciężko będzie znaleźć lepiej zamów sobie coś z neta, tam masz tego opór.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |