Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści trzymają ludzi w ciemnocie... |
niewiem ale ja tez polecam activie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści trzymają ludzi w ciemnocie... |
Przychodza, ale nic tam nie ustalaja
|
|
.ŁO matko,mój ulubiony kawałek;-))) Każdy z Nas swoje ścieżki ma....
|
|
maruda: 1/ jestem katolikiem, a nie żydem, 2/ nie wymagaj od innych, czego nie wymagasz od siebie.
|
|
zezowate...: w kraju islamskim byłbyś krótszy o głowę. W kraju katolickim przyjm do wiadomości, że jesteś głupszy o głowę! Moje słowa mają charakter pouczenia, że postępujesz niestosownie.
|
|
Gdzie mogę w miarę szybko naprawić pilarkę ms180 stihl ?
|
|
Mnie najtaniej policzył Poreda
|
|
Szpital ma swoje ubranka i dziecko może przebywać w czasie pobytu w ubrankach szpitalnych, mają kocyki beciki i dają wszystko. Swoje pieluszki i chusteczki jak zabraknie zakładają swoje. Rodziłam w lutym i tak było. Miałam swoje ubranka, ale jak poszły do domowego prania i mąż za mało doniósł nie było problemu i dostałam szpitalne na te kilka godzinek zanim znów miałam swoje. Po porodzie dziecko ubrano w szpitalne. Gdy wychodziłam zostawiłam kilka pieluszek i bodziaki. Wkładki poporodowe są na stoliczku przy toalecie dostepne dla każdej mamy. Do porodu można dostacszpitalną koszulę bo nawet mnie pytano czy chę ale miałam swoją.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |