Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maska opadła. \"Chcecie pakietu demokratycznego? Nic z tego\" - mówił do opozycji wicemarszałek Ryszard Terlecki. |
Co lepiej wybrać kursy przedmaturalne czy indywidualne nauczanie tzw. korki, które dobrze przygotują do matury?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maska opadła. \\\"Chcecie pakietu demokratycznego? Nic z tego\\\" - mówił do opozycji wicemarszałek Ryszard Terlecki. |
Do maro7 Dzięki za odpowiedź !!! Widzę że każdy jest przejęty MS a tu jeszcze takie "schody" przed końcem, nieźle !!! Ja 15 września mam skierowanie na MS do KSP W-awa. 2 lata temu oblałem go w Kielcach, i teraz próbuje do Stolicy. To troszkę dziwne, że nie przeszedłem MS w Kielcach, a jestem po Służbie Kandydackiej w OPP KSP. Kurcze, może tu będzie łatwiej i lepiej, nie wiem....Zobaczymy, może tym razem się uda !!! Pozdrawiam
|
|
Re: Maska opadła. \\\"Chcecie pakietu demokratycznego? Nic z tego\\\" - mówił do opozycji wicemarszałek Ryszard Terlecki. |
nie dotyczy cie nie pisz......
|
|
a jak jeden z drugim wychodzą z maca czy z jamy i patrzą a na statoilu taksóweczka pod noskiem to dobrze nie :)?
|
|
HELOŁ HELOŁ PANIE PANOWIE WSTAWAJCIE I POGADAJCIE nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |