Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ANKIETA DOT. CYRKULACJI CIEPŁEJ WODY |
dziadka_kalesony ... z tańcem u mnie to jest tak, że próbuję tańczyć, ale muzyka wciąż się zaczyna w złym takcie , raz jak tańcowałem to stwierdziłem pewnej partnerce, - " wydaje mi się, że prowadzisz", Ona odparła - " ktoś musi ", a drugim razem zmów partnerka zapytała : " - zatańczysz następny taniec? - oczywiście – odpowiedziałem naiwny, - to świetnie, nareszcie będę mogła odpocząć i przetrzeć podeptane buty. reasumując , to jedyny taniec jaki mi by odpowiadał z kobietą , ( głównie ze względu na Nią ) to - taniec na rurze, ... tak to DZIĘKUJĘ nie tańczę ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ANKIETA DOT. CYRKULACJI CIEPŁEJ WODY |
Zenit To nalezy zwracac sie DO POGRZEBACZY LESNYCH A potem taki kutas przychodzi na te miejsca i pitoli sam do siebie w myslach,dlaczego w tym miejscu taaakie zbieralem a teraz nie rosna?! NA KOPNIAKACH GONILBYM TAKICH GRZYBIARZY? Z LASU!
|
|
Wogóle to wandale rozpie.r.dalaj.ą wszystko co pożyteczne czyli łąwki w parkach windy i inne artykuły :-) zamiast zrobić coś dobrego dla wszystkich
|
|
robciu Cześć Robcio:) Tylko tam nie wsiąknij w tej warszawce ;)hehe zezowate szczęscie Gdzież bym śmiała Tobie dokuczać , zapraszam ,a Ty kręcisz nosem ;)
|
|
nacio ngaja
|
|
cześć bandziory:-))))) zgłaszam obecność po całym dniu pracy:-))))))))
|
|
Witam forumowiczów. Zauważyłem, że na naszym terenie /tablice rej. BL i BLM/ jest zarejestrowanych kilkanaście pojazdów zabytkowych /tzw żółte tablice/. Ciekawy jestem czy ich właściciele chcieliby zaprezentować swoje pojazdy mieszkańcom - w określonym miejscu i czasie. Również motocykle i samochody PRLu na normalnych tablicach. Czy spotkałoby się to z zainteresowaniem. Pozdrawiam.
|
|
dziś około gdziny 16.oo w okolicy CTO dokładniej w okolicy miejsca gdzie dorabia się klucze został zgubiony dowód rejestracyjny samochodu ,uczciwego znalazcę prosze o pilny kontakt na numer telefonu 607438521.Jest to dla mnie bardzo wazne
|
|
zapytaj w ŁSM o Matysa Jerzego a ścislej na adimistracji na ul.Konstytucji powodzenia!
|
|
Poproś znajomych niech się zapiszą :) Po miesiącu zrezygnują, a kierunek jak już ruszy to i skończy na wet dla 15 osób :)
|
|
Prawie wszystkie BLM-y to pojazdy zabytkowe tyllo na białych tablicach
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |