sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W najbliższym czasie powstanie 10 tysięcy mieszkań w rządowym programie mieszkanie+

ja pier**le! lauracrow nie rób mi tu wywodów, żaden z postów nie był do Ciebie więc odbij i idź tej fasoli Juli nazbierać żeby jeszcze bardziej w tyłek jej wejść. I taki ktoś jak Ty napewno nie będzie mi mówił czym mam się zając, piszę co myślę, robię to co uważam za sluszne i Tobie nic do tego.

Piszesz coś tu o tym, że nie powinno interesować mnie czyjeś życie osobiste. Więc ciekawe jak nazwalabyś to: "srac na takich zasrancyh nieudacznikow ktorzy siedza tlyko i sraja na czyjes zycie" przeciez to takze moja osobista sprawa co robię i co osiągnęłam, a Ty nie wiedząc nic na ten temat mimo wszystko swoje wtrącasz..

skoro uczylas sie w ekonomiku w tym czasie co Jula, to wiele wyjaśnia. Wiek :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W najbliższym czasie powstanie 10 tysięcy mieszkań w rządowym programie mieszkanie+

a w ogóle to co to są te teraz "modne" (za przeproszeniem) te rotawirusy i pneumokoki...? wcześniej tego nie było...w przychodni lekarzowi ani pielęgniarkom nie chcę zadawać tego rodzaju pytan bo zaraz usłyszę najprawdopodobniej jakiś czarny scenariusz a to tylko i wyłacznie po to aby naciągnąć na szczepienie tak jak to robią przy podstawowych szczepieniach naciągając na to w JEDNYM KŁÓCIU mimo ze sami swoje dzieci szczepią metodą tradycyjną czyli 3-4 kłócia...dziwne co..?

Re: W najbliższym czasie powstanie 10 tysięcy mieszkań w rządowym programie mieszkanie+

Powiem Ci tak, będąc z dzieckiem w szpitalu, widziałam kilkoro dzieci, które były bardzo odwodnione-przyczyną był rotawirus. Jedno dziecko przebywało w tym szpitalu 2 tygodnie,gdyż jego stan był bardzo ciężki. Doprawdy żal było patrzeć ak te szkraby się męczyły. Rotawirus jest niebezpieczny zwłaszcza dla niemowląt. Szczepienie może złagodzić przebieg choroby. Po tym co zobaczyłam w szpitalu, wiem, że jednak się opłaciło szczepić. Moje dziecko nie zachorowało, pomimo faktu, że leżało na sali z maluchem u którego wykryto rotawirus. To jest kolejny błąd personelu pracującego w szpitalach. Przepełnienie oddziału dziecięcego często skutkuje tym, że dzieci z wirusem kładzione są do sal z dziećmi, które tego wirusa nie mają. Więc przyjmowane jest dzo szpitala dziecko ze złamaną nogą, a wychodzi z gipsem na nodze i rotawirusem. Tak niestety bywa.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Zwijalam sie z bólu i przezywalam to wszystko sama, wyrzuty sumienia mnie dobijaja, kazda noc, kazdy sen ciagle obraz tego czynu przed oczami. a ja dalej tego skurwysyna kocham! nie wiem co mam robic....
http://wykurw.pl/index.php/idiotka-2/

Witam czy moglibyście polecić dobrego korepetytora dla dorosłej osoby z Łomży?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam działkę budowlaną, las mieszany sosnowo - grabowo - brzozowy oraz podaruję drewno owocowe do wycięcia w Starym Cydzynie.
tel. 519614972
różne
Sprzedam drewno kominkowe oraz pellet. Brzoza, dąb, grab, olcha i Pellet!
tel. 692092525
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org