Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymiana skrzynek pocztowych w ŁSM! |
Już Tobie mówię: zorganizuj konkurs poprawnej pisowni - coś takiego nadaje się na KAŻDĄ okazję. Pani od polskiego będzie z Ciebie dumna, a Ty przy okazji oduczysz się pisania "robio"...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymiana skrzynek pocztowych w ŁSM! |
hauzer jasne że "poptysiony". A Ptyś jest esencją. Pojawił się też niejaki "śledzik" ale tego już nie da się nazwać :).
|
|
Halloween to dla USA ci co by całe życie balowali i straszyli ludzi ... ja 1 Listopada jade na groby i mnie to zwisa wasza zabawa...
|
|
"ptyśnięty"
|
|
Klonptyś
|
|
Najlepjej zrobić sobie impre na chcacie zakupic krate browara lub dwie krate wódy szampana i cos do jedzenia i sylwester bedzie udany uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Ja mam urodziny w Grudni ale nie 18 przykro mi :(
|
|
Mamy swoje swięta wazniejsze od halloween np. Zaduszki, sylweste, 11 listopada , wielkanoc, boże narodzenie i wiele innych świat dobrze że nie obchodzimy swięta dzieńkczynienia czy jak tam Współczóje wszystkim indykom :P bagrmosen
|
|
Ptysiu do cholery naprawdę już nie wyrabiam z Twoimi komentarzami. ZAMKNIJ SIĘ WRESZCIE, bo to jest naprawdę już wkurzające !!!!! Człowieku (o ile nim jesteś), spójrz na to co piszesz i się zastanów, czy to było potrzebne ????!!!!! Gdzie są admini tego forum ??? Ufff ... A co do samej 18stki ciężko będzie znaleźć kogoś do spółki, zwłaszcza, że się nie znacie czy jakoś tak :P Ale życzę powodzenia no i ... Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek :D AZAZEL
|
|
niestety ja również Ci nie pomogę w tej materii:( ale z miłą chęcią przybędę na tą 18stkę, tylko daj znać. Pozdrawiam!
|
|
Hmmm jeżeli będzie Ci brakowało gości to ja chętnie:) Brzydki nie jestem więc nie będę szpecił imprezy:)
|
|
Pontifex Mal poruszyleś bardzo dobry temat Tak jest i bedzie !! CHWDP !!!!!!
|
|
W peweksach placilo się podobnie tylko $ Dolarami $
|
|
Tak Ptysiu podobnie zanosiło się pieniązki do kasy za towar a pani wydawała resztę. Bardzo dobrze. Juz usiądź. Kurna! Jak się nazywa twoja choroba???? _________________________--
|
|
no teraz ptysiu muwisz cos mondrego
|
|
autochton pozwol że Cię poprawie żytnia kosztowala 80 centów zależy moze ty pisałeś o ćwiartce nie napisaleś ale wieze 0,5 kosztowało wtedy 80 centó :)
|
|
1. narzekać (a nie nażekać) 2. nie przesadzam ani trochę 3. nie ma za co 4. czemu to musiałeś Ty napisać :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |