Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
strajk pielęgniarek |
peter jesli sport to dla ciebie idiotyzm to gratuluje, pewnie wolisz siedziec i ogladac mecze przed telewizorem z puszka piwa w lapie niz sie samemu poruszac. A tamto forum dotyczy sztuk i sportow walki, a nie zadych szalikowcow. Do ksiazek to moze i Tobie sie przyda usiasc, ja tam studia skonczylem, na brak znajomosci jezykow obcych tez nie narzekam. A jesli Tobie kazda walka kojarzy sie z legia cudzoziemska i szalikowcami to szkoda gadac, masz nieco ograniczone horyzonty. I powiem Ci co tam jest ciekawego. To, ze moge poczytac i wymienic sie informacjami o sporcie, ktory uprawiam. Zainteresowanie dobre jak kazde inne. Nie moja wina, ze takie cieple kluchy wola spedzac czas w fotelu. Wiec odpusc sobie ten napuszony ton... Moze pochwal sie jakie Ty masz zainteresowania i ile masz lat geniuszu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: strajk pielęgniarek |
SxxxK napisał:Z wiązku z zaistniała sytuacją mam pytanie do forumowiczów: Czy komuś przytrafiłą sie podobna sytuacja, czy można dorobić pojedynczą rejestarcje czy trzeba rejestrowac samochód od nowa i jaki jest koszt tej wątpliwej przyjemności? Poczekaj moze tablica się znajdzie !!
|
|
SxxxK ja Ciebie dobrze rozumiem można zgubic tablice bo co 15 metrów chyba niebedziesz wysiadał z samochodu i patrzyl czy wszystko gra
|
|
150 złotych to duży wydatek dla biednego studenta jak za jeden kawałek blachy :(
|
|
Na bank są z jednego miotu... :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
A ŁKS nie odpadl z pucharu ?
|
|
Ale mi chodzi o ŁKS Łomża II. ---------------------- pozdrawiam JK
|
|
Czy mieszkańcy ulic Legionów, Przykoszarowej, Śniadeckiego, Konstytucji, Bema, Chopina, Spółdzielczej słyszą całymi daniami to co i ja ?(szczegónie wieczorem). Jakiś totalnie wqrwiający warkot. Roznosi się to przez pół Łomży ale chyba nikomu to nie przeszkadza! Sprawcą jest chyba zakład produkcji kostki na Piłsudskiego, za stacją paliw. Czy ktoś to w ogóle słyszy i komuś to przaszkadza? Bo mnie to wqrwia strasznie i niech ten zakład się wyniesie gdzieś w pi-zdu!
|
|
pozostali |
Autor: MrS (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 16-10-05 12:27 bosiek33: won cieciu! ...tak sobie obserwuje to forum i wiesz co MrS... momentami to mnie do granic wkurwiasz CIECIU! ...nie jesteś żadnym,pieerdolonym żandarmem tego forum.Zrozum to raz na zawsze!Nie jest ono twoją własnościa i nie masz prawa tak się do nikogo odnosić bez zdania racji,gówniarzu!Nosisz się jakbyś był **** wie kim,a jesteś - co udowadniasz raz po raz swoją nonszalancją,wypowiedziami i manią wyższości - że jesteś zwykłym,niezrównoważonym emocjonalnie,gówno wiedzącym o czymkolwiek szczeniakiem!Zastanów się poważnie nad sobą... ...aha,jeszcze coś... módl się,byś nigdy nie stanął na mojej drodze,w sytuacjii,w której będę jasno wiedział,że ty,to ty!
|
|
jak sie dowiecie to mi pwoiedzcie bo jeszcze tego nie slyszalem
|
|
na kurniku czasem partyjke w 1000 zrobie
|
|
Biedny student to pomykałby autobusem oczywiście z dozwoloną szybkością,, bezpiecznie i nie miałby miałby kłopotów finansowych, a tak państwo zarobi na biednym studencie. Najwyższy czas zmienić środek lokomocji. Pozdrowienia. magda
|
|
A mnie to się wydaje, że taki zakład daje zatrudnienie ludziom. Więc lepiej, żeby się wynieśli ci, którym to przeszkadza. Zakład utylizacji kostek jest bardzo potrzebny, bo coraz więcej jemy mięsa a niema co robić z otpadami. Zwłaszcza, że ten warkot to z zepsutych głośników klubów na Legionów jest. Albo głośniki dobre so, tylko ta badziewna muzyka tak warczy. Najważniejsze, że teraz nie śmierdzi, bo jak w tych klubach w lato zbierało się więcej osób, to tak zalatywało słodko-kwaśno.
|
|
Warkot dochodzi z jednostki wojskowej, naprzeciwko "Mechaniaka", zieloni chyba coś budują...
|
|
Dżizas, jakie te nastoletnie pokemony agresywne się stały. Wczoraj ksztaniątkiem jeszcze był, a teraz alfą i omegą się ogłosił. Potęga anonimowego internetu działa cuda... Chwal się osiągnięciami i sukcesami, wiedzą i praktyką jej wykorzystywania, a nie "pseudo miodkowością" i słowną agresją "pompująca" Twoje ego. "Za krótkiś" jeszcze dzieciuch...
|
|
To może niewiarygodne ale historia ma szczęśliwy koniec: Dziś rano odebrałem tablicę z komisariatuw Białymstoku. Podobno wczoraj jadący tamta trasą wóz policyjny zauważył coś na jezdni, zatrzymał się zabrał rejestarcję i odnalazł własciciela, dzięki czemu dziś mogłem odebrać blachę (stan wskazujący na stratowanie przez kilka pojazdów, ale wygląd ogólnie niezły) Nie pozosatje mi nic innego jak być dumnym z naszej Policji. Gorzej policja się spisała gdy poszłem zgłosić zaginięcie tablicy wczoraj (tak nakazała mi miła pani z UM). Najpierw zadzwoniłem na komendę w Łomży gdzie poinformowano mnie że musze zgłosić się do najbliższego komisariatu. Natomiast w komisariacie powiedzino mi, iż samochód zarejestrowany w Łomży, ja jestem mieszkańcem tego miasta więc powinienem to zgłosić na tamtej komendzie. Mimo wszystko i tak jestem dumny z naszej Policji (brak zgłoszenia o zaginięciu tablica się znalazła :).
|
|
Wierzyliscie, ze Ptys moglby sie powstrzymac przed wpisaniem? ;)
|
|
Prędzej ja powstrzymałbym się przed oddawaniem moczu przez miesiąc, niż ptysiu91 przed nie pisaniem przez 1 dzień.
|
|
Był przez pewien kryzys ze stronką ale już jest ok. Udało go się sprytnie rozwiązać ;) Ps.No chyba że pół Łomży wejdzie na raz no to wtedy może być nie ciekawie :(
|
|
Nie zgadzam sie z takim postawieniem sprawy, ze za jazde po pijanemu powinno byc zabierane auto lub zatrzymywane "inne wartosciowe mienie" Jeden jezdzi autem za 100 tys, drugi autem za 2 tys. Czy temu co ma auto za 2 tys zabiora z domu zestaw kina domowego, albo cos innego? W jakim celu? Na mocy jakiego prawa? Poza tym to jest jazda po spozyciu alkoholu, ale TYLKO jazda. Ten 'pijany' kierowca jeszcze nikogo nie skrzywdzil. A przeciez nie mozna karac, za cos 'co mogloby sie wydarzyc'. A to, ze sama jazda po spozyciu alkoholu jest przestepstwem to juz inna sprawa. I w tym temacie odpowiedni sposob postepowania 'wladzy' reguluje prawo. Sa mandaty, sa punkty karne, mozna zatrzymac prawo jazdy, na miesiac, na rok, dwa lata lub dozywotnio. Mozna sprawe skierowac do sadu... mozliwosci jest wiele. Wazne tylko, jak to juz napisal 'markac' zeby kara byla, wazna jest konsekwencja, nieuchronnosc kary. Taki 'pijany kierowca' musi wiedziec, ze na pewno kare poniesie... Poki co policja jest przekupna, inne sluzby i urzedy takze, poza tym licza sie znajomosci... A takie posuniecia jak "zabieranie pojazdu lub innych wartosciowych rzeczy" sa 'wymyslane' przeciwko tym, ktorzy co prawda jada po spozyciu alkoholu, ale ani pieniedzy na lapowki, ani (odpowiednich) znajomosci nie maja... Pozdrawiam forumowiczow i wszystkich kierowcow, a takze drogowke :)
|
|
Coś takiego Ptysiu, spójrz - w końcu trafiłeś na swój poziom inteligencji :D
|
|
marta50: a jeżeli ktoś ma agresywną żonę ????? Może znasz kogoś z polityków?.... please - przekaż im swoje złotouste myśli. Masz rację. Bezwględnie powinni w cholerę zabierać - najlepiej do "przytułku" !!
|
|
może ktoś wie, czy ceny ciepła w naszym mieście są już aktualne ? pytam, bo czytałem, że ważność cennika naszego ciepła z MPEC dawno mineła (chyba w marcu wg "kontaktów") a nowe ceny nie sa zatwierdzone. czy ktos to śledzi, co na to nasi prezesi w spóldzielniach - godzą sie na to, a co na to nasz prezydent ? po jakich cenach płaci spółdzielnia ? dostajemy po kieszeni czy nie ? pozdrawiam
|
|
Maciek napisał: Maksymalna prędkość na autostradach wynosi 120 km/godz. Przestrzeganie dozwolonej prędkości jest skrupulatnie kontrolowane przez policję. Przekroczenie dozwolonej prędkości o ponad 50 km/godz. grozi konfiskatą samochodu, odebraniem prawa jazdy i skierowaniem sprawy do sądu". Nawet jak ktoś jechal by 130 km/godz. to powinni zabrac samochód !!
|
|
Ewentualnie "Ptyśnięty".
|
|
Mam nadzieję, że wraz z 3000-nym postem ptysia, zakończy on pisanie na tym forum...
|
|
NiemoralnieNormalna - no wlasnie LEPIEJ NIC NIE MOW! jakiego szacunku? nie powazna jestes! nie mieli, nie mają i miec nie bedą szacunku brudne scierwa nigdy u normalnej czesci spoleczenstwa! nikt ich nie lubil, nie lubi a czesc ich nie nawidzi! w Lomzy nie ma czegos takiego jak punx, wiele lat temu bylo co innego ale czasy sie zmienily i dzisiejszy punk to wzorowe dziecko mamusia i tatusia z dobrymi ocenami ze szkoly, ktorych jedynym buntem jest gdy nie zechca wyniesc smieci. w bialymstoku jest troche inaczej, ale jak to juz w wiekszych miastach, w naszym miescie bardzo fascynująco wygladaja dzieci po 1,60 w glanach do kolan, bluzie sex pistols, szelami spuszczonymi, lanuchem u spodzian, dlugimi wlosami i naszywkami na kostce : (A)narchia i pacyką, co raczej jedno z drugim koliduje. nie wypowiadaj sie dziecino na ten temat i nie rob se przykrosci na przyszlosc. to oczywiscie dla twego dobra
|
|
Piesek narobil na trawnik a starszy Pan nic sobie z tego nie zrobil i poszedl dalej.
|
|
a baka puscil Mariusz
|
|
"a dokładnie chodzi mi o zjazdy na linach" Myślałem, że ten sposób uśmiercania (przez powieszenie) został zniesiony ;D, ale widać, ten sport jest nadal w modzie :P
|
|
['] ['] ['] [']
|
|
.........i teraz Ptysiu był w dwóch kawałkach. Obydwie półówki ptysia zaczęły uciekać przed gajowym Gugałą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |