Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Długi PC, SdRP i amnezja |
cuda autka, ale to jest tylko 10 aut, wiec nie dziwcie sie, ze jakiegos brak. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Długi PC, SdRP i amnezja |
marzenie-------->chmury Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
niebo-bog
|
|
PAMIĘĆ KONIEC TEMATU-Początek Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
początek - stworzenie apostata
|
|
stworzenie-ptysiu91
|
|
Nie wnikaj
|
|
Po prostu zostały zsynchronizowane światła na całej długości Al. Legionów. Myślę, że lepiej było by jeździć na benzynie, niż na bęzynie.
|
|
Spódnica maksi jest to próba ponownego uczynienia tajemnicy z czegoś, co przez wiele lat było szeroko reklamowane. Alllinko, nie pomyliłaś masz dobrą pamięć i bardzo Tobie za to dziękuję. Myślę, że Ty chyba też obchodzisz urodziny tego samego dnia, w takim razie Tobie i wszystkim którzy obchodzą urodziny 14 października życzę wszystkiego najlepszego. Pozdrowienia. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Obserwowałem gołębie siedząc na ławce. Słońce świeci, chęci do życia jakieś się uwidaczniają i manifestują swoją obecność uśmiechem nikłym, ale zawsze. Ptaszkom też temperatura sprzyja. A gołębie zajęte, wcale im nie przeszkadza, że mają obserwatora na karku. A w końcu, ze mnie obserwator niezależny, pokojowy przetestowany na Ukrainie. Zastanowił mnie fakt, że mimo swojego małego rozumku rozwinęły tak ciekawą formę zalotów. Chodzi o prokreację, wiadomo, że ona chce i on chce, bo przecież tańczy przed nia jak pajac i rozwija ten swój pierzasty ogonek po to by go zaraz złożyć, schylić główkę przd nią i przedreptać kilka kroczków naprzód. Tak wiadomo, że o to chodzi, a mimo to ona udaje, że nie chce, a on się stara. I to jest fajne. Wszyscy wiedzą, że chcą, ale jeszcze poudają niedostępnych. Taki taniec godowy, chyba u większości zwierzątek występuje. To samiec się popisuje, a ona akceptuje bądź nie. No i teraz taka analogia do nas ludzi. U nas też tak jest, ale to samiczki jakby przejęły pałeczkę od samca gołębia i to one się mizdrzą, mrugają, pokazują dekolt. U nas to jakby samiec łapie się na haczyk. Podobno mężczyźni wybierają, moim zdaniem nie. Oni podążaja za bodźcami wzrokowymi. Samiczka w spódnicy mini zarzuca wędkę skuteczniej niż w spodniach kobieta ładna. Na szczęście są samcy, którym spódnica mini nie wystarcza, lecz na pewien czas może zastąpić intelekt. I tu mi nikt nie powie, że tak nie jest, bo na właśnie taką niewypowiedzianą głośno obietnicę seksu prawie wszyscy się łapią. Jak wędkarz podbierakiem zgarnia ryby, tak kobieta na mini zbiera samczyków Homo Sapiens. Czy to nie jest prawdą, że mężczyzna w jakimkolwiek był by wieku na widok ładnej kobiety w spódniczce mini i to co jest najbardziej pożądane u kobiet jest szeroko reklamowane traci poczucie rzeczywistości. Pozdrowienia.
|
|
MAM PROŚBĘ. MAM DOŚĆ DOSTAWANIA E-MAILI Z TEGO FORUM I CHCĘ ZREZYGNOWAĆ Z SUBSKRYBOWANIA TEGO TEMATU. TO FORUM NA PEWNO NIE MA TAKIEJ OPCJI, WIĘC NIECH ADMIN COŚ U DIABŁA ZROBI!! CODZIENNIE KILKANAŚCIE POSTÓW Z TYM BADZIEWIEM. CO MNIE PODKUSIŁO, ŻEBY ZAZNACZYĆ TEGO CHECKBOXA..... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Przejeżdżałem obok konduktu pogrzebowego. Było w nim mnóstwo osób. Miał stąd wniosek: wielu znajomych i przyjaciół. Najgorzej boli wiek, w jakim odszedł. Zawsze zatrzymuję się na cmentarzach przy nagrobkach młodych ludzi. Tak długo mogli jeszcze żyć ...
|
|
O jakiego wirusa chodzi??
|
|
No Ryska Witam ponownie gdzie byłąs i czy będziesz z nami ? tu jeszcz ? czemu niedawałas oznak życia ? moze masz jakis drugi nick ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |