Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czeka nas nowy \"Zamach Majowy\"? |
Zalogować się na stronie żeby moc ściągać pirackie gry czy mp3 przecież to i tak cudza własność! a płacić jeszcze za ściąganie absurd.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czeka nas nowy \\\"Zamach Majowy\\\"? |
Kalisony dopiero wróciły ;) Czytam co Bandziory tu wyprawiały ;) rudy błazen z druhem
|
|
niestety to nie jest ten piesek, tamten jest bardziej "kolorowy " i kudłaty. Nie znam się na rasach, pewnie to kundelek, ale jest miły. Wyobrazam sobie co musisz czuc... tamten piesek na działkach też jest bardzo smutny....
|
|
Droga żono :):):) Uwielbiam Dym na Wodzie w twoim wykonaniu :):):):) rudy błazen z druhem
|
|
teji - kanał cartoon network mam dopiero od 2 miesięcy..i wcale nie minęło 6 lat odkąd zobaczyłam co dziecko ogląda..przecież napisałam wyraźnie ze dopiero teraz w te deszczowe dni więcej czasu spędza się przed tv.. Kurcze, jak tu wszyscy są wrogo usposobieni.. szczególnie ktoś o pseudonimie biznass ... założyłam temat po to aby rodzice mieli czujność oglądając CN z dzieckiem..i wszystko
|
|
No to kupuj, taka okazja;) Kupuj kupuj!;) 3 kondygnacje plus piwnica - a ogrzać zimą to, ojeeeej;)) Na maluśkiej działeczce kolos za 400 tyś. Powodzenia;) I za 150 tyś tego nie chcę! Mieszkanko w bloku już zdecydowanie lepsze;)
|
|
|
obecny.... :))
|
|
|
Może ktoś z Was jechał autobusem ostatnio do Rzymu z Łomży i może mi polecić który wybrać. Czy Agat czy Rudnik ? Który lepszy? mieliście jakieś kłopoty w drodze?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |