Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"ZERO" litości dla przestępców z PiS ! |
Pierwotnie mialo byc jedno duze rondo...ale pewien "architekt" stwierdzil ze w tym parku jest kibelek (nie czynny ale nie mozna go zniszczyc - o zgrozo)... wiec wymyslono 2 male - ktore zreszta sa za male... wzjazd od ulicy polowej na rondo na prawde wola o pomste do nieba - autobus wjedzie na styk, a przy skrecaniu autobusu z ulicy polowej w gielczynska w autobusie bedzie niezly przechyl, ludzie bede sie przyklajac do okien :D. Co to Tir-ow to tamtedy nie beda mogly jezdzic, bedzie zakaz. ps. Acha z dobrze poinformowanego zrodla wiem, ze rond jeszcze nie ukonczono a juz jest w planach modernizacja owych rondek :D Urzednicy w Lomzy to geniusze... nikogo nie obrazajac .... .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "ZERO" litości dla przestępców z PiS ! |
Oj ja coś tu wyczówam chyba to zauroczenie albo albo więcej może to nawet ...........Tak to juz bywa przychodzi nawet nie wiesz kiedy i jak ta pani może akurat czy ta te forum może ma internet tak więc droga <b>pani odezwij się </b>
|
|
maciek: Tak jak mówię, ja jechałem. Wprawdzie samochodem osobowym, ale jechałem. I na prawdę nie ma na co narzekać - no moze chyba tylko na to, że nie da tam się jechać szybciej niż 40km/h, ale taki był cel tego ronda. Po tych dwóch rondach jedzie się tak samo jak po wszystkich innych małych rondach w innych miastach - normalnie i komfortowo. A autobusy... wjadą sobie na wysepkę, która to dla nich zapewne została zrobiona... Ale na forum są sami znawcy i kierowcy autobusów z tego co widać.
|
|
To nie u Kaminiaka ?? sa tam dwie :P
|
|
clue, naljepszy gabinet jest rzeczywiście koło lidera. Brawo PTYSIU! Idź do P. Iwony Chojnowskiej. Na pewno będziesz zadowolona
|
|
W dniu 01.10.2005r. odbędzie sie oficjalne zakończenie sezonu motocyklowego. Wstęp na impereze to 20zł od łomżyńskiego motocyklisty. Poczatek imprezy stacja Orlen godz 15-16. Następnie parada motocykli pod eskortą policji do baru u Zdzisia. Składkę najlepiej uiścić u Pana Adama M. w sklepie ADMAR, lub któremuś z motocyklistów na stacji Orlen w godzinach późnowieczornych. Wszystkich motocyklistów serdecznie zapraszamy.
|
|
Martwi mnie strasznie to, ze w naszym miescie mieszkaja tacy kretyni, sory, ale chyba inaczej ich nie mozna nazwac. Jak w ogole mozna miec takie podejscie do sprawy ... ?! Chorzy to Wy jestescie. Homoseksualnizm nie jest choroba, za to homofobia (jak sama nazwa wskazuje) TAK ! Ja sam nie jestem za tym by geje mogli adoptowac dzieci i jezeli by cos takiego mialo wejsc w Polsce sam bym protestowal. Zwiazki malzenskie...?? Czemu nie, zyjemy w wolnym kraju. Bo do cholery tylko prawdziwemu prostakowi, chamowi i jakiemus pieprzonemu faszyscie moze przeszkadzac to, ze dwuch kolesi zyje sobie razem i sa szczesliwi.
|
|
cnota - chwała
|
|
Ptysiu jaśli pytać tu kogoś o normalność to chyba jednak nie ją.
|
|
Chyba na hulajnodze. Dobry kierowca nie chwali się. ;)
|
|
Jesteś pedałem? ;-) Pytam z ciekawości, bo dla normalnego człowieka homoseksualizm (skąd taka piękna nazwa? po imieniu - pedalstwo) jest obrzydzającym wynaturzeniem.
|
|
masz racje ze takich ludzi nie mozna wsadzac do wiezenia to nic nie zmienia, ale jak by dostal na dupe 20 pal to by lepiej zrozumieli ze to jest zle Trust no one
|
|
Narkotyki pewna śmierć
|
|
hehehe, te przyglupy znowu beda o paleniach na stosie pisac. antysemitex dam ci propozycje kup se kolo i jebni....sie w czolo przyglupie. pomysl lepiej jakim problemem jest lamanie prawa przez pracodawcow, glodne dzieci, chora slużba zdrowia. potomek hitlera....... zacznij myslec racjonalnie i dorosnij.
|
|
państwo - miasto _73_
|
|
wstep platnyny ale tak zeby mozna bylo kozystac z wszytskiego bez dodatkowych oplat
|
|
exstraklasy...? to Łomża będzie słąwna ze mamy skrzypka takiego wykształconego Ps. trening czyni mistrza. .
|
|
Roślina=Chwast
|
|
Nie niewstyd a po co mam sie przyznawać jak nic niezrobilem !! .
|
|
hehe jasne :) właśnie sie zaczął sezon polowań na ptysie ;D _73_
|
|
pastwisko->wieŚ .
|
|
Na wyjazdy abyś tylko miał kase ale nikt cie tam chyba niebedzie pilnowal poczekaj na opinie Kibiców którzy jeźdzą i chodzą ciegle na mecze _73_
|
|
"Brawo Brawo ... Bede Musiał Zacząć chodzić na mecze ale ... 2005-10-01 21:37 ... lepiej żeby ktoś mnie do jakieś drużyny wzioł kibiców czekam :P BRAWO ŁKS DUMĄ MIASTA JEST !!!!!!!!!!!!" śledczy-to też ty napisales?
|
|
byle nie zaniedbany----------> zieleń miejska .
|
|
|
tyku wiem że moze Ci sie to wydac głupie ale śpij z kotem w nogach
|
|
Sam nie wiem jak to skomentować. Tyle superwizji..... może lepiej to zburzyć, zaorać i posadzić buraki.... przynajmniej część "mieszkańców" Łomży poczuje się jak w domu.
|
|
kal----->detonacja rudy błazen z druhem
|
|
Mam do tego auta książke i nie tylko, jeśli by cię to interesowało.
|
|
detonacja----------> dynamit rudy błazen z druhem
|
|
detonacja----------> dynamit
|
|
dynamit - bomba
|
|
nie,niemam żadnego paraliżu przysennego. tylko takie dziwne"iiiiiiii" w głowie:):):)
|
|
ja mialam a co za tym idzie bóle migrenowe. Stomatolog zalecil mi szyne nagryzowa czy cos takiego. Teraz juz wszystko ustąpilo. Wiec jezeli to jest to to polecam
|
|
to Pod Łosiem jest hot spot :P czy będzie :-) ??
|
|
W tym wszystkim nie ma zadnego sensu...
|
|
To jedna z łomżyńskich stacjii radiowych w zamian za to ze w autobusach bedzie lecialo ich radio niech zapłaci za ZAIKS i kazdy bedzie zadowolony :D
|
|
Kiler co ci tak zalęzy na hotspotach jak i tak nie masz laptopa, a do chaty ci na 100% nie siegnie.
|
|
jeżeli ma to podnieść cenę biletu - NIE jeżeli nie będzie podwyżki - TAK :)
|
|
Jak wprowadzi to jaka siec komórkowa to napewno nie bedzie to darmowe. Wiem że gdzieś w Łomży jest hot spot z sieci oarnge za który się płaci kartami doładowywującymi. Jedyny darmowy hotspot to widziałem w Mikołajkach w Baranowskim
|
|
|
Odnośnie tego tematu to najpierw trzeba postawic pytanie "czy ta budowa wogole ruszy??" mysle ze wladze powinny zaczac cos dzialac bo chyba im rowniez zalezy natym, aby to miasto dobrze wygladalo Prawda??????
|
|
to kiedy kolejny zjazd?? Sorry ze wtedy nie dopisalem ale wyskoczyly nieplanowane klopoty z autem :)
|
|
iglo-eskimosi Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Przegladajac bialostocka strone znalalem linka do tej strony, http://www.lomza24.info/ ciekawe...
|
|
Nie piszę, żadnych głupot na temat ŁKS-u. Informację zaczerpnąłem z naszej witryny --------->>>> http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=5615 Nie piszę także żadnych bzdur na temat mojej ukochanej drużyny. Nie piszę obraźliwych rzeczy na temat kibiców ŁKS, których bardzo szanuję. Powiem krótko. Czuję się jednym z nich. Piszę na temat młodzieńców, których widzicie na zdjęciu poniżej. Prowadząć syna na mecz zadał mi takie pytanie: "Tato, a kiedy będą się bić ??" No i nie umiałem mu precyzyjnie odpowiedzieć. A bo to człowiek przewidzi, kiedy zaczną się obnażać i latać po murawie? Małolat był chyba trochę smutny, że może nie zobaczyć widowiska ciekawszego dla niego w jego wieku - niż sam mecz. Stąd też i moje proste pytanie do Was. Dlaczego dopiero w przerwie meczu się umawiacie. Dzieci chodzą wcześnie spać i często nie mogą zbyt późno zostawać na stadionie po meczu !!!
|
|
Chrostek, wielorybek jezdzi bordowa Tavria, pisał juz wcześniej ;) wielorybek można Cie spotkac wieczorami na miescie? apostata
|
|
Witam, ja również uważam, że łomżyńskie fotoradary łapią dopiero od 70 km/h, ponieważ już wielkrotnie z kumplami próbowaliśmy je wieczorem na motorach(gdyż jak wieczorem fotoradar robi zdjęcie to błyska takie czerwone świato), przy prędkości 60-65 km/h nic nie było, natomiast gdy na liczniku wskazówka przekraczała 70 km/h wtedy pojawiał sie czerwony blask. Osobiście jeżdze na motorze, przeważnie 70 km/h po mieście i jeszcze nigdy nie dostałem zdjęcia, ponieważ z przodu nie ma tablicy rejestracyjnej. Tak jak wspominał ktoś wcześniej istnieją fotoradary które robią zdjęcie tablic rejestracyjnych z obu stron, ale zanim one sie pojawią w Łomży to ludzie bedą już zamieszkiwać Marsa :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A nie lepiej przerobić "to coś" na jakieś starożytne greckie ruiny? Byłaby atrakcja na cały powiat.
|
|
Nie znaleziono podanego wzorca :( Obojętnie co się wpisze, brak wyników... Zmieńcie te forum... ;/ apostata
|
|
Racja. Byłby piękny partenon. rudy błazen z druhem
|
|
I jeszcze cos a'propo tego zdjecia, ktore wkleiles. Jestes taki sam jak cala reszta tych niby porzadnych... Tu cos wkleisz, to dopiszesz - wszystko po to zeby bylo bardziej sensacyjnie... Moze jeszcze wklej na tym zdjeciu pare postaci z "Bitwy pod Grunwaldem" Matejki? Jeszcze jest troche wolnego miejsca na murawie...
|
|
Witam Jak na razie mamy piękną, prawda ??.
|
|
no prawda
|
|
chodzi o to ze chodzic nie moze i o to nie chodzi Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
zimno--------> mróz
|
|
Widziałem projekt stadionu. To jakieś manie wielkości pchneły decydentów do akceptacji tak drogiej koncepcji remontu stadionu przy ulicy zjazd W mojej ocenie podnoszenie poziomu płyty boiska o metr jest niepotrzebne,kosztowne i wyłączy stadion na rok albo i dłużej.Nowo nawieżiona ziemia mawet ubijana opada, układa się z 10 lat.Łączenie piłki nożnej z leką atletyką jest błędem.Tartan wokół płyty boiska będzie niszczony przez korki piłkarzy a murawa ucierpi od rzutów kulą ,młotem, oszczepem,dyskiem.Duży koszt wykluczy tą inwestycję z doinansowania gdyż nikt rozsądny nie będzie inwestował 22mln. na cele które da się osiągnąć za 5-6 mln.Na stadionie potrzebne są nowe trybuny,szatnie, boiska zapasowe,parking,powiększona płyta boiska głównego,oświetlenie. Gigantomania zemści się na nas - i kto będzie winien? napewno wszyscy tylko nie Sroczyński.Myślę że bicie piany i popisy na stadionie nic nie dadzą- Potrzebny jest zdrowy rozsądek. Stadion do LA powinien wrócić do pierwotnej koncepcji tj. przy szkole 9-tce.
|
|
dziadek -> babcia
|
|
Na pewno z dala od wrażliwych uszu :). Pozdrawiam melodyjnie :).
|
|
nie bo raz rudy błazen z druhem
|
|
Witam. Polecam studium muzyczne ktore sie miesci przy szkole muzycznej na Dmowskiego. Za miesiac placilo sie za moich czasow:P 100zl miesiecznie za 2 lekcje w tygodniu. Tylko powiedz ze chcesz uczyc sie u P. Suchodoly. Ja sam u niego pobieralem lekcji:). Koles zajebiscie uczy i ogolnie spoko typ z niego;].
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |